forum.gif
MOV video
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / MOV video
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.11 21:01
 citēt
Sveiki, kāds nezin kā ar tiem video ir? Man filmējas mov formātā, bet programmas neņem pretī. Viņš ir jākonvertē vai kā? :)
Publicēts: 04.09.11 21:18
 citēt
*.mov tas jau laikam ir quicktime formāts, ja mani atmiņa neviļ...
Publicēts: 05.09.11 08:08
 citēt
Un kā rīkoties ar viņu?
Publicēts: 05.09.11 08:49
 citēt
Storms:Un kā rīkoties ar viņu?

Jap... MOV=QuickTime... jautājums - kuras programmas tev viņu neņem?
Ja atskaņotāji (tipa Media Player) tad pietiks uzinstalēt kodeku (vainu to pašu oriģinālo QuickTime vai kādu kopēju paku tipa K-Lite Codec Pack... googlē tas viss ir atrodams)... ja never rediģēšanas programma tad ar kodeku var nepietikt - iespējams vajadzēs konvertēt... un priekš tā arī pilna google ar programmām... arī bezmaksas...
apmēram tā... :amazing:
Publicēts: 05.09.11 10:06
 citēt
jebkura pietiekami nopietna montāžas programma ņems pretī (Adobe Premiere CS 3 un uz augšu, Avid Media Composer, Final Cut (mac)) Sony Wegas paļaujas uz kodekiem kas ir tavā datorā. Bet QT tev tik un tā jāieinstalē, jo tā īsti korekti bez viņa neies... jo piem adobe izmanto QT lai lasītu mov failus, un viss notiek.
Publicēts: 05.09.11 14:34
 citēt
ansius:jebkura pietiekami nopietna montāžas programma ņems pretī (Adobe Premiere CS 3 un uz augšu, Avid Media Composer, Final Cut (mac)) Sony Wegas paļaujas uz kodekiem kas ir tavā datorā. Bet QT tev tik un tā jāieinstalē, jo tā īsti korekti bez viņa neies... jo piem adobe izmanto QT lai lasītu mov failus, un viss notiek.

Paldies, jums :)
Publicēts: 05.09.11 15:37
 citēt
VLC media player ņem praktiski visu un netā ir bezmaksas ielāde. Un Windows Live Movie Maker pēc pagraizīšanas un saglabāšanas būs AVi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):