forum.gif
ST -E2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ST -E2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.11 11:07
 citēt
Labriiiit, koljeeegiishi ^^

Sakiet, kādas jūsu viedoklis & atsauksmes par šo ierīci - Canon Speedlite Transmitter ST-E2 (www.the-digital-picture.com...)

Vajadzība bildēt sliktos gaismas apstākļos..
Publicēts: 05.09.11 11:12
 citēt
Un bildēsi ar Canon BG-E6?
Publicēts: 05.09.11 11:33
 citēt
Phottix Strato vai Phottix ATLAS un miers, man tādi ir par labām cenām ;)
Publicēts: 05.09.11 13:47
 citēt
Sliktos gaismas apstaakljos, (piemeeram klubos) ja turu zibeni rokaas, atceroties nepagriezt to ar muguru pret kameru, vai neaizsegt sensoru ar roku, ir ok. Saulee suudiigi. Uz statiiva ar lietussrgu ar suudiigi, ja lietussarga audums traapaas pa vidus starp zibeni un kameru, tad nekjers.
Publicēts: 05.09.11 14:06 labots
 citēt
Klausi reaktors , šoreiz viņam ir 101% tasnibas , šis INFRA verķis Strada tikai tieŠas redzamibas apstakļos ne spilgta gaisma , voss oarejos variantoss BEDIGI
Publicēts: 05.09.11 14:31
 citēt
alchsh:Sliktos gaismas apstaakljos, (piemeeram klubos) ja turu zibeni rokaas, atceroties nepagriezt to ar muguru pret kameru, vai neaizsegt sensoru ar roku, ir ok. Saulee suudiigi. Uz statiiva ar lietussrgu ar suudiigi, ja lietussarga audums traapaas pa vidus starp zibeni un kameru, tad nekjers.

man tieši klubos interesē šis verķis.
ar parastiem trigeriem ļoti tumšā vietā neatrod fokusu.
Publicēts: 05.09.11 17:34 labots
 citēt
Veel var pirkt vadu, kas maksaa apm 8x leetaak un garums rokas stiepiena attaalumaa pilniigi pietiek. :) + tagad iet uz to, ka visiem jaunajiem Canoniem standartaa buus iebuuveeta IR fiicha. Veelaak nebuus kur likt shito. Bet tas, ka paliidz fokuseeties, tas gan + shitam. Klubos man vinjsh kalpo ljoti labi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):