Jolan:Vismaz čatā bija jautāk.Sen nav dzirdēts.
negatIvs:Pēdējo reizi fotOblog.lv: 11:06 06.09.2011 ....
Eliza_Lace:Kas ir Alvils?
Romis: Eliza_Lace:Kas ir Alvils?Kas ir Eliza, tā kura Lace ?
Haiduks: Romis: Kas ir Eliza, tā kura Lace ? Alvilu zinu, tās otras divas nezinu...
Romis: Kas ir Eliza, tā kura Lace ?
dolldia: Eliza_Lace:Kas ir Alvils?Cik man zināms viņš ir dziedātājs, kurš fotogrāfē...
blaac:Kur pazudis "Gudris"?
blaac:Kur pazuduis "Anirs"
Laumonis: Romis: Kas ir Eliza, tā kura Lace ? Alvilu nezinu un nejūtos, ka kaut ko būtu zaudējis. Bet ar Elīzu un Lāci labrāt iepazītos.
Friidis:Šamais nederēs?
blaac:atradāt?
Tante: dolldia: Cik man zināms viņš ir dziedātājs, kurš fotogrāfē...Ja tie, kas tai kantorī strādā ir dziedātāji tad nu gan mums jautra zemīte , bet bildē gan un vēl ka bildē
dolldia: Cik man zināms viņš ir dziedātājs, kurš fotogrāfē...
smartins:Vasarā šamais pašizdzēsās (pēc maniem novērojumiem), te pēc dažiem komentāriem spriežot, šamais būs atpakaļ ar citu niku
Tante: smartins:Vasarā šamais pašizdzēsās (pēc maniem novērojumiem), te pēc dažiem komentāriem spriežot, šamais būs atpakaļ ar citu niku Viš mūs tagad visus novēro no malas, lasa komentus un smaida
Tante: smartins:Vasarā šamais pašizdzēsās (pēc maniem novērojumiem), te pēc dažiem komentāriem spriežot, šamais būs atpakaļ ar citu niku Viš mūs tagad visus novēro no malas , lasa komentus un smaida
smartins: Tante: Viš mūs tagad visus novēro no malas, lasa komentus un smaida Parasti tā saka tikai par mirušajiem
Tante: Viš mūs tagad visus novēro no malas, lasa komentus un smaida
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?