forum.gif
Olympus fl36 zibenis nezibinā tā kā es gribu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Olympus fl36 zibenis nezibinā tā kā es gribu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.09.11 10:06
 citēt
Lieta tāda: nopirku kameru Oly uzliku uz kameras zibspuldzi pirmie trīs kadri OK, :super_man:bet nākamie ...
zibenis šauj īsu laiku pirms slēdža.:face-sad: mainīju visādus iestatījumus un vēl visu ko, pat atliku visus iestatījumus zibenim uz defoltu. :super_man:pamēģināju arī uz vecās kameras, bet tik un tā nekas nesanāk.
Iepriekš bija labāk :)
varbūt kādam ir kāds padoms?
Publicēts: 07.09.11 10:19
 citēt
Un kāds ir uzlikts slēdža ātrums kamerai?
Publicēts: 07.09.11 10:24
 citēt
Es mainīju dažādus sākot no 1/60 līdz 1/250.
Problēma ir tā ka iepriekš man strādāja labi bet tagad ne uz jauno ne veco kameras korpusu nestrādā :(:shame:
Publicēts: 07.09.11 10:26
 citēt
Ja nestrādā ne ar jauno, ne veco un zipenei uzstādījumi nomainīti uz defaultajiem, atliek vien....
Bet kā tas ir, nostrādā pirms slēdža? :exciting:
Publicēts: 07.09.11 10:30
 citēt
Nu tā kad nospied slēdzi līdz pusei tad autofokus nofokusē :face-glasses:, pēc tam spied slēdzi līdz galam un tad notiek tā: nozibina zibenis un pēc tam paceļas spogulis. :face-glasses: bilde iznāk tumša :)
Publicēts: 07.09.11 10:37 labots
 citēt
Pamēģini uzlikt fotoaparāta uzstādījumos "aizmugures aizkara sinhronizāciju" (second curtain synchronization). Nu tā, tīri intereses pēc.

Visdrīzāk gan nāksies zipeni nest atpakaļ uz bodi...:face-sad:
Publicēts: 08.09.11 08:28
 citēt
Kaut kas sanāca, bet uz TTL auto tik un tā šauj pa ātru. :(
Publicēts: 08.09.11 09:39
 citēt
armands_z:Kaut kas sanāca, bet uz TTL auto tik un tā šauj pa ātru. :(

Drūmas nojautas saka priekšā, ka jāmaina zipene, ja šamai ir garantija. Ja nav, tad jāčapo remontdarbnīcas virzienā... Vismaz ja nesalabos, tad varbūt ieteiks labāko risinājumu turpmākajai zipenes lietošanai. :face-sad:
Publicēts: 08.09.11 10:08
 citēt
Oly labošana zibspuldzei maksā 80Ls tas man liek domāt par naudas krāšanu jaunam zibenim. Garantija jau sen kā aizmirsta :(
Publicēts: 08.09.11 10:16
 citēt
Tīri sportiskas intereses pēc varbūt pamēģini zibspuldzi palaist caur trigeri. Kas tad notiek? Ja viss štokos, tad varēsi izmantot vismaz attālināti.
Publicēts: 08.09.11 10:37 labots
 citēt
armands_z:Lieta tāda: nopirku kameru Oly uzliku uz kameras zibspuldzi pirmie trīs kadri OK, :super_man:bet nākamie ...
zibenis šauj īsu laiku pirms slēdža.:face-sad: mainīju visādus iestatījumus un vēl visu ko, pat atliku visus iestatījumus zibenim uz defoltu. :super_man:pamēģināju arī uz vecās kameras, bet tik un tā nekas nesanāk.
Iepriekš bija labāk :)
varbūt kādam ir kāds padoms?
Laiks pāriet uz sony
Publicēts: 08.09.11 12:23
 citēt
Kas sony labāks?

ES VĒL SAPRASTU JA KĀDS TEIKTU CANON
:bad_smile:
Publicēts: 08.09.11 12:53
 citēt
armands_z:Kas sony labāks?

ES VĒL SAPRASTU JA KĀDS TEIKTU CANON
:bad_smile:

kas canon labāks, es vēl saprastu ja kāds teiktu nikon :amazing:
Publicēts: 08.09.11 12:58
 citēt
Pārsvarā problēma ir nevis brendā, bet tā lietotājā... :face-devil-grin:
Publicēts: 08.09.11 13:04 labots
 citēt
Kas, nIkon labāks? Mamiya.
Publicēts: 08.09.11 13:13
 citēt
laiksfoto_lv:Pārsvarā problēma ir nevis brendā, bet tā lietotājā... :face-devil-grin:

Manas domas +++
Publicēts: 08.09.11 18:10
 citēt
Ja kas, man ir fl36 uz paardoshanu. Leetaak nekaa saremoneet veco :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):