Schneider:Varu ieskapēt kādu pārīti 1 GB par cenu aliņš gigabaitā.
Man arī vajadzētu... tev vai kādam citam nav aizķērusies 2Gb karte? 350D vairāk par 2 neņem..
Šoreiz tev nav taisnība. Pats esmu 350D lietotājs, ir lietošanā gan 4Gb, gan 8Gb kartes, abas Kingston 133x. Vairāk par 8Gb gan 350D neatpazīstot , esmu to lasījis, bet mēģinājis neesmu. Problēma parādījās citur, Transcend USB karšu lasītājs nelasa 8Gb kartes, līdz ar to ar to lasītāju kas kompī iekšā (lai gan arī pa USB pieslēgts) varu 8Gb nolasīt, bet ar Transcend tikai 4
ar kartēm ir inetersanti, dažreiz vienas markas karti ņēma, citu nē.. Man pirmajam digitālam nāca 4 Mb karte un nolaimējās fričos pa lēto nopirkt 128 mb, kas tas bija par monstru!!! tik kad piefočēju pilnu, tad šī uzkārās fočukā. Nācās atdot veikalā atpakaļ un paņemt 64 Mb Tajā pašā laikā vēlāk cita ražotāja tika `mēģināta un gāja arī 128 Mb
No divām reizēm, kad izmantoju 4gb kartes, abas reizes (!!!) pēc +- 50 bilžu uzņemšanas, fotoaparāts parāda kaut kādu erroru! Bildes varēja atgūt tikai ar specialas programmatūras palīdzību. Ne ar karšu lasītāju, ne no paša fočika bildes dabūt nevarēja...
Ritz:No divām reizēm, kad izmantoju 4gb kartes, abas reizes (!!!) pēc +- 50 bilžu uzņemšanas, fotoaparāts parāda kaut kādu erroru! Bildes varēja atgūt tikai ar specialas programmatūras palīdzību. Ne ar karšu lasītāju, ne no paša fočika bildes dabūt nevarēja...
Ritz:Nē, ziniet, tā nav īstenība, ko saku! Izdomāju stāstiņu sarunas uzturēšanai!
Fiška bija ar softa apgreidiem, lidzigi bija arī 300D un visa veida EOS 1D kamerām tiko iznak atbalsta kautko tai brīdī aktuālu pec laika jau daudz lielakas. Kad iznaca 350D tad pat 2Gb kartes bij baigi krutais dargucis uz 100Ls bezmazvai