smartins:Piektdienas vakars. Diez, kas ar Dansigu? Jau otro 5-dienu pēc kārtas par topiku piemirsusi
negatIvs: smartins:Piektdienas vakars. Diez, kas ar Dansigu? Jau otro 5-dienu pēc kārtas par topiku piemirsusi palikusi strīpaina ....
negatIvs:viņai jau strīpas no laimes uzmetās ....
meduslacis: negatIvs:viņai jau strīpas no laimes uzmetās .... Tu saki!?..no kādas?
smartins:cietumā, vai, ka strīpaina?
negatIvs: meduslacis: Tu saki!?..no kādas? ja palaidi garām, tad pati vainīga, neiešu tagad visu eža epopeju pārstāstīt .....
meduslacis: Tu saki!?..no kādas?
meduslacis:Ui..Tusne parādījusies...a es jau nodomāju,kur noziedējusi..
tusne: meduslacis:Ui..Tusne parādījusies...a es jau nodomāju,kur noziedējusi..nu beidzot darba nedēļ ir galā.. bet nu vēl bik būs jāpastrādā! un nebiju jau pazudusi, bik jau atzīmējos!
meduslacis: smartins:cietumā, vai, ka strīpaina? Smartiii.tpu,tpu,tpu..Tu čo..man pēc 3 dienām Rīgā jābūt..
smartins: meduslacis: Smartiii.tpu,tpu,tpu..Tu čo..man pēc 3 dienām Rīgā jābūt..Kur balli rīko?
meduslacis: Smartiii.tpu,tpu,tpu..Tu čo..man pēc 3 dienām Rīgā jābūt..
meduslacis: smartins:ur balli rīko? esi nācējs..???..vajdzēja jau tā kā nojaust kaut vai no šī topika textiem..
smartins:ur balli rīko?
smartins: meduslacis: esi nācējs..???..vajdzēja jau tā kā nojaust kaut vai no šī topika textiem..No ŠĪ topika tekstiem?
meduslacis: esi nācējs..???..vajdzēja jau tā kā nojaust kaut vai no šī topika textiem..
smartins:Kaut kā nemanu te norādītu adresi
meduslacis: smartins:Kaut kā nemanu te norādītu adresi ..caur puķēm neproti lasīt???
smartins: meduslacis: ..caur puķēm neproti lasīt???Tās puķes kaut kā visu skatu aizsedz, nevar burtus saskatīt
meduslacis: ..caur puķēm neproti lasīt???
meduslacis: Gribi teikt,ka tik traki pa vakariem strādā..?..ka nekam nav laika?
tusne: meduslacis: Gribi teikt,ka tik traki pa vakariem strādā..?..ka nekam nav laika?ne vienmēr, bet ir reizes kad tā sanāk gan!
meduslacis: ta jau Tu nemaz nebūsi dabūjama,ka šitā rukā..
tusne: meduslacis: ta jau Tu nemaz nebūsi dabūjama,ka šitā rukā..kad dabūjama??bet visu jau var sarunāt, jo gan jau.. nākamā nedēļa gan dikti saspringta, bet palikt "rūtains ezis" arī nevēlos kļūt!
meduslacis: ..rūtainie eži ir tie labākie..ja kass...ned. vidū..
tusne: smartins:Piektdienas vakars. Diez, kas ar Dansigu? Jau otro 5-dienu pēc kārtas par topiku piemirsusi ja pareizi sapratu, iekaro blakus zemes..
Oliss: tusne:a pareizi sapratu, iekaro blakus zemes.. cerams ka arī tur paliks................
tusne:a pareizi sapratu, iekaro blakus zemes..
meduslacis: Oliss: cerams ka arī tur paliks................ Olīti ,nemuldies...napaliks visssss..Dansis man Rīgā vajdzīgs..
Oliss: cerams ka arī tur paliks................
Oliss: meduslacis: Olīti ,nemuldies...napaliks visssss..Dansis man Rīgā vajdzīgs..priekškam???
meduslacis: Olīti ,nemuldies...napaliks visssss..Dansis man Rīgā vajdzīgs..
Oliss:viņai nav veselīgi tortes ēst
NilsS:šodien labais bokss, jāskatās !
meduslacis: kaut kāds ārprāāccc..bokss-kur viens otru nodauza līdz nemaņia..Puffff..
tusne: meduslacis: kaut kāds ārprāāccc..bokss-kur viens otru nodauza līdz nemaņia..Puffff..nevienmēr līdz nemaņai nodauza!Pēdējā Kļičko cīņa bija pat ļoti baudāma!
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?