meduslacis: Tusne!?.. ,,patīk boksss..
tusne: meduslacis: Tusne!?.. ,,patīk boksss..kurš katrs nē.. bet kad cīnās Kļičko mēdzu skatīties!
negatIvs:labāk ar meduslāča tortēm mētāties ......, tieši feisā .....
negatIvs:Tavs jau nebūs sliktāks ....
meduslacis: negatIvs:Tavs jau nebūs sliktāks .... he-he-he..lācis labāk no Tavējā reportu uztaisīs..
tusne:Es ar labprāt reportu uztaisītu, kā jūs abi ar tortēm mētājās!
negatIvs: Tu arī dabūtu feisā
negatIvs: meduslacis: he-he-he..lācis labāk no Tavējā reportu uztaisīs.. tādu pasākumu statistika liecina, ka ar vienu sasmērētu feisu, tur neiet cauri www.youtube.com... ...... paskaties
meduslacis: he-he-he..lācis labāk no Tavējā reportu uztaisīs..
tusne: negatIvs: Tu arī dabūtu feisānedraudi! man foto būs priekšā! tik objektīvam jānopērk aizsargfiltrs!
meduslacis: negatIvs: tādu pasākumu statistika liecina, ka ar vienu sasmērētu feisu, tur neiet cauri www.youtube.com... ...... paskaties ..a kur mēs dabūsim tik daudz kūkas???..bet iedomajies,kāds pēc kaujas būs dzīvoklis!?!?
negatIvs: tādu pasākumu statistika liecina, ka ar vienu sasmērētu feisu, tur neiet cauri www.youtube.com... ...... paskaties
Oliss:man arī patīk tortes dažādas, krāsainas
negatIvs: meduslacis: ..a kur mēs dabūsim tik daudz kūkas???..bet iedomajies,kāds pēc kaujas būs dzīvoklis!?!? problēmas atrisinās dzīvokļa jautājums .....
meduslacis: ..a kur mēs dabūsim tik daudz kūkas???..bet iedomajies,kāds pēc kaujas būs dzīvoklis!?!?
meduslacis: Tusne,ta Tu ar savējo fočuku ..ja? manu nedabūsi-nadošu..diktam žēēlll..
tusne: meduslacis: Tusne,ta Tu ar savējo fočuku ..ja? manu nedabūsi-nadošu..diktam žēēlll..skopule, skopule, skopule!
meduslacis: dorgs preiks..
tusne: meduslacis: dorgs preiks..es taču saku - skopule, skopule, skopule!
meduslacis: tusne:s taču saku - skopule, skopule, skopule! ..Tava ideja-fočiks Tavs....bet ,kas zin,kas zin-ja abi ar Negatīvu būsiet tortaini putukrejainiem feisiem,gan lācis sabildēs..
tusne:s taču saku - skopule, skopule, skopule!
negatIvs: meduslacis: ..Tava ideja-fočiks Tavs....bet ,kas zin,kas zin-ja abi ar Negatīvu būsiet tortaini putukrejainiem feisiem,gan lācis sabildēs.. kāda bildētāja, ja atgādināsi torti ......
meduslacis: ..Tava ideja-fočiks Tavs....bet ,kas zin,kas zin-ja abi ar Negatīvu būsiet tortaini putukrejainiem feisiem,gan lācis sabildēs..
negatIvs:vislabākās varētu sanākt, kad tās tortes kārtas mazgās nost .......
NilsS: esmu pārsteigts !
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?