forum.gif
SIGMA AF 24-70mm F2.8 EX DG MACRO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SIGMA AF 24-70mm F2.8 EX DG MACRO
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.09.11 21:37
 citēt
Nu, zinātnieki - sperat ka nu laukā argumentus, kāpēc, lai šo objektīvu neizvēletos uz Nikon kameras (D90)??? Alternatīva šim objektīvam?
Publicēts: 13.09.11 23:37
 citēt
82mm filtrs un samērā lēns af.bet tik un tā,labprāt gribētu īpašumā.
Publicēts: 14.09.11 03:25
 citēt
pašaurs priekš platākā. :face-sad:
Publicēts: 14.09.11 10:15
 citēt
optika laba, konstrukcija pavaaja... man taaads skapii meetaajas ar saluuzushu prieksheejo leecu...
Publicēts: 29.09.11 23:37
 citēt
Un tas ir viss, ko jūs variet pateikt par šo stiklu??? Esmu vīlies šejieniešu kritiķos!
Publicēts: 30.09.11 07:36
 citēt
Labāk vilties kritiķos,nevis pašā stiklā....
Publicēts: 30.09.11 09:09 labots
 citēt
Ņem droši par jebkuru cenu un jebkurā stāvoklī! Visas pasaules visu laiku labākais stikls, klāt nestāv neviena sistēma, ar šito fotografēja Kartjē-Bresons, Dagers, Njepss un Kleopatras galma fotogrāfs. Un pat pēc 300 gadiem tam būs visas TIPA un EISA balvas
Pats gan neesmu ne nikonists, ne arī šo Sigmu redzējis, bet ja nu tev tā nepatīk kritiķi un gribas dzirdēt ko labu, vai ta man žēl...
Publicēts: 30.09.11 09:49
 citēt
Man ir bijuši 2 gab. tādi, gan Canon bet domāju stipri neatšķiras, Sigma paliek Sigma, viss ir diezgan viduvējs tam zūmam...
Labāk tad paņemt kādu no Sigmas fiksiem - 20 vai 24 mm f/1.8 un 50 mm f/1.4
Man ir 20mm un 50mm, abi ir DAUDZ labāki par 24-70 :)
Publicēts: 30.09.11 10:48
 citēt
ekoists:Labāk vilties kritiķos,nevis pašā stiklā....

Taisnība! Taču, ja nav kritikas, nav secinājumu!
Publicēts: 30.09.11 10:58
 citēt
šitais objektīvs ir lietots, uz Canon, biju uz laiku iemainījis. cenas/ attēla kvalitātes ziņā labs. telpās b. var pietrūkt platajā galā. par izturību nevaru spriest, jo lietošanas laikā neizjuka, un no tā džeka nav dzirdēts par kādām problēmām, vēl ir Tamron www.pixel-peeper.com..., arī no Tokina, ko var pavērot ..... . ja fotografēšana paredzēta intensīva, gan jau jāmeklē tomēr Nikon stikli
Publicēts: 30.09.11 11:40 labots
 citēt
Kādu gadiņu kādreiz tādu tiku lietojis (laikam ar Canon 300D). Pirku mazlietotu (ap 190 Ls). Kā pirmais "gaišais" stikls pēc "kitinieka" likās tīri labs. "Izslavēto" dzeltenīgumu nemanīju.
Pārstāja regulēties diafragma, servisā (Canon IB, meistare Gaļina) pateica, ka šleife (vadu buntīte) pušu. 3 mēnešus gaidīja detaļu, paņēma 30 Ls par remontu, pēc tam strādāja normāli un pārdevu- samainīju pret līdzvērtīgu Tokina 28-70/2,6-2,8 (no Ebay) . Pēdējais patīk labāk- izteikti nopietnāka konstrukcija, ņiprāk fokusējas, manuprāt patīkamāks zīmējums.
Ja kādam vajag, no šamā palicis paštaisīts pārejas gredzens no 82 uz 58 mm. Cik atceros- pa brīnumu, pat nevinjetēja, jo tā priekšējā lēca Sigmai bija krietni mazāka par aptveri.
Publicēts: 30.09.11 11:51
 citēt
Nu par Tokinas konstruktīvu nerunāsim, uz filmu man bija 28-70/2,8, tagad ir 16-50/2,8 - tādi čuguna gabali, ka naglas var sienā dzit.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):