Maris:ne nu vispār gludi kungs izbrauca - atstāj pa aukli un atmāzējās ar tortes kriksi
Fcuk! Tur vesels bars, kas sievas un vīrus mājās atstāja siekalojoties, a visi te drāž mani kā Sidora kazu, kas vienīgais tortes gabalu mājās pārveda.... Ļauni, netaisnīgi un nežēlīgi tas ir...... Ja es būtu es īsts latvietis, toč aizietu mežā nosalt....
ak tu nāāābadziņš....nā' ču' pažēlošu... žēēē...žēēē...žēēē
dansiga:tāāā - lācis izlaists lidosts rajonaaa - gaidiisim , kas notiks taalaak ;-))))
Lācis ir mājās..uz Tavu 5.stāvu nolēma pa balkonu šoreiz nerāpties atpakaļ..bet kas zin..kas zin kā nākamreiz.. Dans-paldies par visu..Kolosālas 3 diennaktis.. Latvieši atkal izcēlušies-Latvijas jaunās Eiro pases UK muitas automāts neskanē,kaut kādu tjipa čipu pietrūkstot..
smartins:Skatos, ML visu nakti pats ar sevi sarakstās Ta kāda nākamā torte? Pasi, tomēr, uz 5 gadiem dod, ilgi būs jāgaida
Vispār uz 10 gadiem... Ja vien nav cienījamā vecumā, kad pasi piešķir beztermiņa
Tagad ir jaunās, krutās pases, kurām kaut kāds čips istrādāts. Un tiem čipiem ražotājs dod garantiju piecus gadus, tāpēc arī pase tikai uz pieciem gadiem. Tā vienā raidījumā paskaidroja.
Bzh:
Vispār uz 10 gadiem... Ja vien nav cienījamā vecumā, kad pasi piešķir beztermiņa
Tagad ir jaunās, krutās pases, kurām kaut kāds čips istrādāts. Un tiem čipiem ražotājs dod garantiju piecus gadus, tāpēc arī pase tikai uz pieciem gadiem. Tā vienā raidījumā paskaidroja.