forum.gif
nīks vakars šovakar....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / nīks vakars šovakar....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.11 22:28 labots
 citēt
nu nekādas jautrības šovakar blogā!!!!!
Publicēts: 16.09.11 22:30
 citēt
slimoju... nekā jautra... :(
Publicēts: 16.09.11 22:31
 citēt
Nu nu...tas jau nav pats trakākais...:bad_smile:
Publicēts: 16.09.11 22:34
 citēt
Ar jautru trešdienu nepietiek, vajag jautru piektdienu arī? :D
Publicēts: 16.09.11 22:35
 citēt
dansiga:nīks vakars šovakar...
pīktdīnas vokors...
Publicēts: 16.09.11 22:36
 citēt
dolldiai jauna bilde :bad_smile:
Publicēts: 16.09.11 22:37
 citēt
dolldia:Nu nu...tas jau nav pats trakākais...:bad_smile:

Nav jau, man tikai riebjas, ka kakls jāskalo... :beaten:
Publicēts: 16.09.11 22:39 labots
 citēt
fanis.lv...
Varen frīkainas dziesmiņas (pa labi)

Nē, smārt, diezgan veca...tikai netika publicēta...

ERA, veseļojies! daudz čai jādzer!
Publicēts: 16.09.11 22:40
 citēt
Bzh, nu taa bija treshdiena ... un tad bija labi .... a tagad - s kumiigi/garlaiciigi/uttt ;-ppp;-)
Publicēts: 16.09.11 22:41
 citēt
Ui Juuraa gan shovakar jautri bija taads veetrucis ka nu tikai ...
Publicēts: 16.09.11 22:42
 citēt
KOBAAA!!!!!!!!!!!!!! rrrrrrrrrrrrrrrrrr
Publicēts: 16.09.11 22:43 labots
 citēt
ERA:
dolldia:Nu nu...tas jau nav pats trakākais...:bad_smile:

Nav jau, man tikai riebjas, ka kakls jāskalo... :beaten:
Ik pa 1/2 stundai ar 100 gramiem skalo? :D
Publicēts: 16.09.11 22:45
 citēt
Atradi kam prasīt :grimace:
Publicēts: 16.09.11 22:48
 citēt
dansiga:Bzh, nu taa bija treshdiena ... un tad bija labi .... a tagad - s kumiigi/garlaiciigi/uttt ;-ppp;-)

Kūka tak palika... Tagad var aicināt uz lāča dalīšanu - vienam acis, citam ausis, vēl kādam aste... :)
Publicēts: 16.09.11 22:50
 citēt
dolldia:Atradi kam prasīt :grimace:
Es, vai?
Publicēts: 16.09.11 22:52
 citēt
Bzh:
dansiga:Bzh, nu taa bija treshdiena ... un tad bija labi .... a tagad - s kumiigi/garlaiciigi/uttt ;-ppp;-)

Kūka tak palika... Tagad var aicināt uz lāča dalīšanu - vienam acis, citam ausis, vēl kādam aste... :)

ai - es esmu vienpatnis un iipashi ciemos neaicinu ... ja nu kaads pac piesakaas;-)
Publicēts: 16.09.11 22:58
 citēt
ja nu kāds kļūdas pēc pats piesakās :D
Publicēts: 16.09.11 23:04
 citēt
:D :D Aha vai netīšām uzcaicināt
Publicēts: 16.09.11 23:06 labots
 citēt
Tu par ko tagad? :D
Publicēts: 16.09.11 23:08
 citēt
dansiga:
Bzh: Kūka tak palika... Tagad var aicināt uz lāča dalīšanu - vienam acis, citam ausis, vēl kādam aste... :)

ai - es esmu vienpatnis un iipashi ciemos neaicinu ... ja nu kaads pac piesakaas;-)

....:amazing::amazing::amazing:....ash mute palika vaļā...:amazing:
Publicēts: 16.09.11 23:08
 citēt
Es vai? :D
Publicēts: 16.09.11 23:09
 citēt

..trešdienas vienmēr ir atjaunojamas vai pareizāk sakot turpināmas..:face-wink:
Publicēts: 16.09.11 23:10 labots
 citēt
dolldia:Es vai? :D
neko, neko... piemirsu, par ko bija runa, pēc tam tik izlasīju :D
Publicēts: 16.09.11 23:11
 citēt
...nupat tik no darba, mājās dikti garšīga biešu zupa mani sagaidīja.... ņammm.......
Publicēts: 16.09.11 23:12
 citēt
dansiga:KOBAAA!!!!!!!!!!!!!! rrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kapeec rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ???????
Publicēts: 16.09.11 23:17
 citēt
Koba:
dansiga:KOBAAA!!!!!!!!!!!!!! rrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kapeec rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ???????

..nesapraša-līdzi ta nepaņēmi..:face-grin:
Publicēts: 16.09.11 23:30
 citēt
Nu jaa taa drusku stulbi sanaaca saakumaa itkaa bija pieteicies baigais bars, tad dienas gaitaa paskatoties pa logu visi leenaam noleca nost un ap kaadiem 3jiem droski vien buurtu nepieklaajiigi kauko zinjot jo cilveeki darbaa silto dreebju liidzi nau utt. beigaas izbraucaam chetri. bet bija baigi labi iesleedzaas personiigaa saule veejsh bija kaukaadi 30nots + vilnji jau daugavaa bija virs 0,5 m
Publicēts: 16.09.11 23:32
 citēt
Skats bij superiigs moolu nebija vispaar tikai vilnji izstijaas apmeeram ka juuras viduu staav baakas jo moolam gaazaas viss paari visaa garumaa
Publicēts: 16.09.11 23:37
 citēt
Koba:Nu jaa taa drusku stulbi sanaaca saakumaa itkaa bija pieteicies baigais bars, tad dienas gaitaa paskatoties pa logu visi leenaam noleca nost un ap kaadiem 3jiem droski vien buurtu nepieklaajiigi kauko zinjot jo cilveeki darbaa silto dreebju liidzi nau utt. beigaas izbraucaam chetri. bet bija baigi labi iesleedzaas personiigaa saule veejsh bija kaukaadi 30nots + vilnji jau daugavaa bija virs 0,5 m

..nekad neko nevar skaidri zināt-tas par spontāniem braucējiem..:face-grin: vismaz par lāci ij Dansigu toc zinu,ka ir spējīgi uz sitienu jebkur aizbraukt..:face-grin:
Publicēts: 16.09.11 23:39
 citēt
Ok naakamreiz arii degoshos piedaavaajumus metiishu blogaa, doma ka veel shogad kaukaa vaig uz engures pirti aizbraukt
Publicēts: 16.09.11 23:41
 citēt
Engure...ojāā
Publicēts: 16.09.11 23:41
 citēt
Koba:Ok naakamreiz arii degoshos piedaavaajumus metiishu blogaa, doma ka veel shogad kaukaa vaig uz engures pirti aizbraukt

..ja vien sagadās,kad lācis ir Latvijā..:face-grin:..bet ,ja ir tad bez probļem..:big_smile:
Publicēts: 16.09.11 23:42
 citēt
smartins:Ik pa 1/2 stundai ar 100 gramiem skalo? :D

Antibiotikas ar alkoholu nejaucu... :bad_egg: Ar tēju jāskalo...
Publicēts: 16.09.11 23:51 labots
 citēt
ERA:
smartins:Ik pa 1/2 stundai ar 100 gramiem skalo? :D

Antibiotikas ar alkoholu nejaucu... :bad_egg: Ar tēju jāskalo...
Es arī antibiotikas ar alkoholu nejaucu :bad_smile:
Publicēts: 16.09.11 23:57
 citēt
meduslacis:
Koba:Nu jaa taa drusku stulbi sanaaca saakumaa itkaa bija pieteicies baigais bars, tad dienas gaitaa paskatoties pa logu visi leenaam noleca nost un ap kaadiem 3jiem droski vien buurtu nepieklaajiigi kauko zinjot jo cilveeki darbaa silto dreebju liidzi nau utt. beigaas izbraucaam chetri. bet bija baigi labi iesleedzaas personiigaa saule veejsh bija kaukaadi 30nots + vilnji jau daugavaa bija virs 0,5 m

..nekad neko nevar skaidri zināt-tas par spontāniem braucējiem..:face-grin: vismaz par lāci ij Dansigu toc zinu,ka ir spējīgi uz sitienu jebkur aizbraukt..:face-grin:

Nu ta laacim jaasaka taga esmu Latvijaa gribu kaukur braukt tad arii saorganizeesim, nu naakamaa nedeelja varbuut izkriit tur neparedzeeti apstaaklji...
Publicēts: 17.09.11 00:01
 citēt
Koba:
meduslacis:

Nu ta laacim jaasaka taga esmu Latvijaa gribu kaukur braukt tad arii saorganizeesim, nu naakamaa nedeelja varbuut izkriit tur neparedzeeti apstaaklji...

oki..:big_smile:..tik tas ,ka tagad strauji paliek vēsāks..tikko biju LV..man tā kā mēnesi gan vajdztētu vismaz,a to nevar paspēt ļotenēm nopelnīt..bet tā uz 4 dienām aizskriet nav problēmu..jo darbs tāds-četras stradā,četras brīvas..:big_smile:
Publicēts: 17.09.11 00:17
 citēt
Precēts pāris reiz izdomāja vienoties par atslēgas vārdu, kuru izmantot, lai bērni nenojaustu par vecāku vēlmi pamīlēties. Vienojās viņi par atslēgas vārdu – „vēstule” vai „rakstāmmašīna”.

Kādā jaukā dienā tēvs savai piecus gadus vecajai meitai saka: „Aizej, meitiņ, pie mammītes un pasaki, ka tētis vēlas uzrakstīt vēstuli uz rakstāmmašīnas”.

Meita nodod ziņu mātei un saņem atbildi, kuru jānodod tēvam: „Pasaki tētim, ka viņš šobrīd nevar uzrakstīt vēstuli, jo rakstāmmašīna ir saplīsusi, kā arī palicis tikai sarkanais papīrs”.

Pāris dienas vēlāk māte saka meitai: „Aizteci pie tēta un pasaki, ka tagad viņš var uzrakstīt savu vēstuli!”.

Pēc brīža meita atgriežas pie mātes ar atbildi no tēva: „Tēvs saka, ka viņam vairs nevajag rakstāmmašīnu, jo vēstuli jau uzrakstījis ar roku…”
Publicēts: 17.09.11 00:25
 citēt
Koba:Ok naakamreiz arii degoshos piedaavaajumus metiishu blogaa, doma ka veel shogad kaukaa vaig uz engures pirti aizbraukt

skaļi to saki... :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):