Interesē vai kāds ir saskāries ar tādu lietu kad pazūt kontakti ārejai zibspuldzei un fotokamerai? bet kad paliec zibspuldzi uz savu pusi tad kontakti ir un viss stradaa, tas nozimē, kad es ielieku lapiņu starp zibspuldzi un kameru, lai viņs tā kā atlliektos uz aizmuguri, bet īsti nevaru saprast vai tā ir zibspuldzes vaina vai fotoaparāta, bet liekas kad jau fotoaprāta, tpc iesakiet ko man darīt, vai nest uz canon centru vai pats var kko salabo,nomainot kko, jo garantija ir beigusies. un fotoaparāts ir canon 450D un zibspuldzu 580EX II,
ir saskaries, jaa. fotoaparatam ljurkajas hotshoe, japievelk stingrak, vislabak vel nofikset ar kadu epoksiidu. var ari mainit visu peedu, bet nezinu gan, kaa un kur konkretajam modelim ta pieskruveta. pats elementari var izdarit - izvelk virsejo dzelziiti no peedas, un pieskruve 4 skruvites. tad dzelziti ieliek atpakalj. pirmo reizi darot, jadara ar pratu, un bus viss chiki.
Nu gan jau ka uz IB Servisu. Bet 580-II vispār gļučīgi kontakti, kā ārzemju forumos raksta, esot par kādu 0,... mm īsāki, tādēļ es brīnījos, kādēļ man ar šo 10D un 30D strādāja bez aizķeršanās, bet ar veco D30 taisīja osečkas visnepiemērotākajā brīdī. Tajā pašā laikā ar citām blicēm - no prabļems.