Man god vards naf skaidrss KAPEC japerk baigakos "Elektro daiktus" pilnigi pietiek ar vienkarsjako kalsisku manualo 6x6 lidz 9x12 kameru ar LABU stiklu un pietiek ar VIENU lai varetu bildejot ATPUSTIES Domaju ka tricinat gaisu ar TXT ka "Bildi taisa cilveks" naf nozimes tapat neviens nenotices
Nu, tā.. TAS ir beidzot izdarīts! Variet mani apsveikt (vai nolamāt ) ar Kiev 60 TTL (jauns 2007.gada modelītis) + Arsat 80mm f/2.8 objektīva iegādi
Tagad tik jāgaida, kad agregāts līdz manīm atceļos un jāsāk apgūt
vē... un kur seksīgā MAMIYA...?
šitais ir tik pat seksīgs, bet mazāks un vieglāks vispār ne jau mamiyā seksīgums, bet gan vidējā formātā Bet es labprāt appētītu tavu seksīgo mamiyu..kas zin, varbūt pārdomātu )
Voooo Uz mani sjitadi 2 gab DARBA skaitjas kad stradaju VEF reklamas dalja. Vispar LIELS ZENITS bet atskiriba no KIEV-88 un SALUT stradaja nevainojami KOLEGJIEM savejos laikam pat no kastem neizpakoju Iemainiju Deinatam pret ROLEFLEXS 6X6
Klau, Lunis, varbūt vari ieteikt vietas, kur šim aparātam var iegādāties filmiņas? Kur izvēle lielāka?
Voooo Uz mani sjitadi 2 gab DARBA skaitjas kad stradaju VEF reklamas dalja. Vispar LIELS ZENITS bet atskiriba no KIEV-88 un SALUT stradaja nevainojami KOLEGJIEM savejos laikam pat no kastem neizpakoju Iemainiju Deinatam pret ROLEFLEXS 6X6
Klau, Lunis, varbūt vari ieteikt vietas, kur šim aparātam var iegādāties filmiņas? Kur izvēle lielāka?
pat nelasot pārejo rakstīto teikšu...esi izvēlējies skaistu, bet dārgu tēmu. Skaistu tāpēc, ka pats fiziski vari iespaidot bildes rašanās procesu, it īpaši MB Dārgu tāpēc (paliks vēl dārgāks), ka 12 kadri X filmiņa Ls X laboratorija X 30 (vienā fotosesijā izmantoju ap 350 kadrus)=fenomeņāls skaitlis...mans 5D uz šī fona atmaksātos 20 dienu laikā.