forum.gif
Pāreja no digitālā uz analogo...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pāreja no digitālā uz analogo...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.04.07 20:32
 citēt
Man god vards naf skaidrss KAPEC japerk baigakos "Elektro daiktus" pilnigi pietiek ar vienkarsjako kalsisku manualo 6x6 lidz 9x12 kameru ar LABU stiklu un pietiek ar VIENU lai varetu bildejot ATPUSTIES:) Domaju ka tricinat gaisu ar TXT ka "Bildi taisa cilveks" naf nozimes tapat neviens nenotices:)
Publicēts: 21.04.07 20:39
 citēt
Kāpēc domā, ka visas pavārgrāmatas ir labas? Diemžēl bezcerīgu grāmatu īpatsvars visās nozarēs ir aptuveni vienāds. :)

bet naudu iesaku pelnīt nevis krāt un taupīt - tas ir stipri ātrāk un, kas personīgi man svarīgi, daudz negarlaicīgāk.
Publicēts: 21.04.07 21:14
 citēt
:) prātīgi teikts
Publicēts: 21.05.07 16:02
 citēt
Nu, tā.. TAS ir beidzot izdarīts! Variet mani apsveikt (vai nolamāt :)) ar Kiev 60 TTL (jauns 2007.gada modelītis) + Arsat 80mm f/2.8 objektīva iegādi ;)

Tagad tik jāgaida, kad agregāts līdz manīm atceļos un jāsāk apgūt :)

Publicēts: 21.05.07 16:57
 citēt
gaidot noteikti iepeerc dzeltenas kurpes - shitais prasa atbilstoshus aksesuaarus
Publicēts: 21.05.07 17:03
 citēt
Neuzkrītoša reportieru kamera :D

Nu, tā.. TAS ir beidzot izdarīts! Variet mani apsveikt (vai nolamāt :)) ar Kiev 60 TTL (jauns 2007.gada modelītis) + Arsat 80mm f/2.8 objektīva iegādi ;)

Publicēts: 21.05.07 17:18
 citēt
Cik izmaksaja, ja nav noslepums?
Publicēts: 21.05.07 19:17
 citēt
Cik izmaksaja, ja nav noslepums?

~ Ls 300
Publicēts: 21.05.07 21:39
 citēt

vē... :( un kur seksīgā MAMIYA...? :(
Publicēts: 21.05.07 22:11
 citēt

vē... :( un kur seksīgā MAMIYA...? :(

šitais ir tik pat seksīgs, bet mazāks un vieglāks :) vispār ne jau mamiyā seksīgums, bet gan vidējā formātā ;) Bet es labprāt appētītu tavu seksīgo mamiyu..kas zin, varbūt pārdomātu ;))
Publicēts: 21.05.07 22:26
 citēt
6x6 taka neliels sapniits.. gribas pameegjinaat.. bet..

vot rectum, tagad vareesi noveerteet tos 12 kadrus kas sanaaks no 1 filminjas :)

..vispaar malacis.. apskauzhu.. ja liidzeklji atljautu, arii paproveetu sho prieku...
Publicēts: 22.05.07 00:44
 citēt
6x6 taka neliels sapniits.. gribas pameegjinaat.. bet..

vot rectum, tagad vareesi noveerteet tos 12 kadrus kas sanaaks no 1 filminjas :)

..vispaar malacis.. apskauzhu.. ja liidzeklji atljautu, arii paproveetu sho prieku...

mhm..tāda gandrīz kā dievbijība pret formātu un kadru skaitu :)))
Publicēts: 22.05.07 11:05
 citēt
Voooo:):) Uz mani sjitadi 2 gab DARBA skaitjas kad stradaju VEF reklamas dalja. Vispar LIELS ZENITS bet atskiriba no KIEV-88 un SALUT stradaja nevainojami KOLEGJIEM savejos laikam pat no kastem neizpakoju Iemainiju Deinatam pret ROLEFLEXS 6X6
Publicēts: 22.05.07 13:37
 citēt
Klau, Lunis, varbūt vari ieteikt vietas, kur šim aparātam var iegādāties filmiņas? Kur izvēle lielāka?

Voooo:):) Uz mani sjitadi 2 gab DARBA skaitjas kad stradaju VEF reklamas dalja. Vispar LIELS ZENITS bet atskiriba no KIEV-88 un SALUT stradaja nevainojami KOLEGJIEM savejos laikam pat no kastem neizpakoju Iemainiju Deinatam pret ROLEFLEXS 6X6
Publicēts: 22.05.07 15:28
 citēt
Klau, Lunis, varbūt vari ieteikt vietas, kur šim aparātam var iegādāties filmiņas? Kur izvēle lielāka?

..Eris, BFS... daudzkur tak ir taas 120 tipa...
Publicēts: 22.05.07 23:29
 citēt
muljkja Jaanis rolleju pret kijev :)) :)) !!!!

pofig kaut 52. gada ar zilganu aci - taas vienalga nav saliidzinaamas lietas :)
Publicēts: 23.05.07 09:48
 citēt
pat nelasot pārejo rakstīto teikšu...esi izvēlējies skaistu, bet dārgu tēmu.
Skaistu tāpēc, ka pats fiziski vari iespaidot bildes rašanās procesu, it īpaši MB
Dārgu tāpēc (paliks vēl dārgāks), ka 12 kadri X filmiņa Ls X laboratorija X 30 (vienā fotosesijā izmantoju ap 350 kadrus)=fenomeņāls skaitlis...mans 5D uz šī fona atmaksātos 20 dienu laikā.
Publicēts: 23.05.07 10:00
 citēt
rectum, kāpēc neņēmi Holgu 6x6? :D
Publicēts: 25.05.07 15:45
 citēt
rectum, kāpēc neņēmi Holgu 6x6? :D

jo izmēram ir nozīme :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2