Kaut kāds reportāžās kadrs , kāpēc man viņam būtu jāpatīk , gan jau kādam "Klerkam" ļoti iepatikās viņā kaut kas Piemēram ka PATS vai cits iespējams viņuprāt izstās pēc idiota , vai pašam pikanta gaume Tas kā klienti izvēlās reportāžās bildes reizēm ir romāna vērts apraksts Mēs piemēram NEDODAM bildes kuras var iztulkot divdomīgi , uzsitam "Pasakuma" logo stūrī lai nebūtu iespējas izkadrēt "Nepamanīti" utt. Tas gan tiesa tikai LV citur nevienam nenāk ne prātā "Griest kadrēt" publicitātes bildes
dansiga:labaak lai nav kaajas nekaa nav galvas;-))))
Lunis, tu neredzeeji pirmo variantu, kad tikai vienam galva bija ;-ppp
Domā šito , reku salinkoju uz Delfi Delfi tas tač konkrēts vizuālu idiotu kantoriss , taka gan jau vienkarši paši apkadrēja pēc "Savas digiota saprašanas"
Nu gluži nav no kartes pa taisno likta. Kāds to bildi ir kropojis un tādu ar kaut kādu "dziļu" nolūku izveidojis , jo tagad delfos esošā bilde pēc fizionomiju izteiksmēm un visādiem citiem sīkumiem spriežot ir tā pati bilde, bet tagad tur visi personāži ir redzami ar galvām un bez pēdām, bet pirms tam bija otrādāk. Tas bildes pie raksta licējs laikam sākotnēji par prioritāti bija kurpes izvēlējies
dansiga:labaak lai nav kaajas nekaa nav galvas;-))))
Lunis, tu neredzeeji pirmo variantu, kad tikai vienam galva bija ;-ppp
Domā šito , reku salinkoju uz Delfi Delfi tas tač konkrēts vizuālu idiotu kantoriss , taka gan jau vienkarši paši apkadrēja pēc "Savas digiota saprašanas"
aptaisīties var! būtu trīs karļiki un vienam normāla garuma miķelim galva nost vai 3 normāla garuma miķeļi un vienam basketbollistam galva nost, bet tā, ka visiem galvas veselos skaitos, varētu kā foršu pekstiņu uztvert.
Lunis:
nu re, pat orģinālversiju atradi- koļījies
Domāju Orģiunšls nemaz nekur nav , visi ir kadrejumi vairak vai mazak "Iletelekta" speju ietvaross
Lunis:Kaut kāds reportāžās kadrs , kāpēc man viņam būtu jāpatīk , gan jau kādam "Klerkam" ļoti iepatikās viņā kaut kas Piemēram ka PATS vai cits iespējams viņuprāt izstās pēc idiota , vai pašam pikanta gaume Tas kā klienti izvēlās reportāžās bildes reizēm ir romāna vērts apraksts Mēs piemēram NEDODAM bildes kuras var iztulkot divdomīgi , uzsitam "Pasakuma" logo stūrī lai nebūtu iespējas izkadrēt "Nepamanīti" utt. Tas gan tiesa tikai LV citur nevienam nenāk ne prātā "Griest kadrēt" publicitātes bildes
Lunis:Kaut kāds reportāžās kadrs , kāpēc man viņam būtu jāpatīk , gan jau kādam "Klerkam" ļoti iepatikās viņā kaut kas Piemēram ka PATS vai cits iespējams viņuprāt izstās pēc idiota , vai pašam pikanta gaume Tas kā klienti izvēlās reportāžās bildes reizēm ir romāna vērts apraksts Mēs piemēram NEDODAM bildes kuras var iztulkot divdomīgi , uzsitam "Pasakuma" logo stūrī lai nebūtu iespējas izkadrēt "Nepamanīti" utt. Tas gan tiesa tikai LV citur nevienam nenāk ne prātā "Griest kadrēt" publicitātes bildes
PRECĪZI , zinot visadu LV "Sieragalvu" pikantās gaumes mes vispar jelo meterealu nedodam lauka vairuma gadijumu pat iznicinam , pietam gatavos darbus taisam tā lai nemanot nav iespejams apkadret , tiesji ar to pasju psakuma LOGO , klienti stara paratsi bet "Uzlabot" klust problematiski. Ja runa par Delfi , Apollo . TVNET , tur pamata ar ATTĒLIEM ņemas vizuāli idioti , cilveki ar specifisku deģeneratīva rakstura attēla uztveri Tadi mani noverojumi par viņu izveli un bilzju pasniegsjanas veidu ilgaka laika spridi. Cilveki ar kuriem mes stradajam lai gan darbojas Latvija parasti seit neko vizuala veida par sevi neizplata , attelus izmanto atskaišu un draukas vajadzībām , ticiet man mes part to tik priecajamies.
Pirms kāda laika Delfos bija Dānijas premjera bilde, domājams, kāda AP vai Reuters (ne jau Bambāļu Miesta Vēstis) fotogrāfa darbs. Nez kādus objektīvus lieto, lai tādas ķermeņa proporcijas dabūtu gatavas. Man tādu krutku neņemtu pretī pat mūsu vietējā avīze.
Latvijas preses un I-net gaumes nav pilnigi nekads raditajs. Es te beidzamos gadus gan retak bet agrak diezgan regulari katru gadue iestaigaju uz seminariem ko focjiem rīko dazjdas krutas agenturas tur Reuters , FP , APN , ja Reuters ne ar ko parak avangardisku neizceļas tad FP un APN jau daudzus gadus propone "Makismāli tuvu notikumam" un kautkadi 16-35mm stikls tur bezmaz vai "Pamatnieka" vietā atsevišķos reģionos. Seviški labs ir APN stilss tur ir tads kurs "Multimediju žurnalistika" tieši WEB portaliņiem un ziņu servisam tu dominejošas ir 2 veidu bildes SUPER PLATLEŅĶI un SUPER TELĒĶI , videja diapazona stikliem izņemtas bildes nospiedošā mazakuma pamata "Oficiozi" , šadas aģenturas ar dikte MODI šai tirgu.. Taču ka jau teicu MES atdodam tadu materealu lai APKADRET uzkemot NEBUTU IESPEJU
A tu kādreiz esi pats bildējis šādos pasācienos?"Kad mēs augām" ziņu bildēšanas notika kaut kā korektāk,šobrīd pārsvarā vairs nerēķinās ar citiem bildētājiem/filmētājiem(pat visādos sūda ,nenozīmīgos pasākumos,kuru bildēm nav nekādas īpašas vērtības) un izvēle ir nobildēt to ziņu bildi kā ir,vai nenobildēt vispār un atbildēt darbadevēja priekšā pēc visas darbalikuma bardzības.Kad šeitan notiek pasākumi ar rietumu fotogrāfu plašu līdzdalību,tad zaprosto var arī norauties,ja esi paredzot notikumu gaitu iepriekš ieņēmis izdevīgu skatu punktu,šitā vienā krutā NATO pasākumā viena vietejā fotogrāfe dabuja pamatīgi ar elkoni sānā un protams aizvācās no pusstundu iepriekš ieņemtās vietas,jo vienam džentelmenim no rietumu preses tas skatu punkts arī iepatikās.