forum.gif
Kā patīk šis foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kā patīk šis foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.11 11:54 labots
 citēt
60uz5komats6:,jo vienam džentelmenim no rietumu preses tas skatu punkts arī iepatikās.

Esi bez bēdu , mēs pašrocīgi piesitām dažus makaroņņikus tai pašā laikā :):) Itāļiem un Britiem tāds stils , bet viņiem mierīgi var dot pretī , Francijā Vācijā viņi stipri mierīgāki zināj ka var atrauties , šit viņi domā ka banān zeme , KĀ ARĪ IR , bet ja dabōn pa muti otriz nelien :) BET nejēgas ir jaaca , bez problēmām mēdzu iespert kādam kurš lien priekšā :) Jaunie Digioti iesaucēji parasti pilnīgi nejēgas , saprot tikai spērienus belzienus.

Ja par konkrēto BILDI , s tiko paskatījos VISAS servissa bildes tur bildes ar abiem VALDIEM no ši pasakuma ir JŪRA bet kāds "Pikantuma fans" izvēlējies tieši šo acīm redzot REDAKTORS IDIOTS kā parasti :):)
Publicēts: 05.10.11 12:20 labots
 citēt
60uz5komats6:

A tu kādreiz esi pats bildējis šādos pasācienos?"Kad mēs augām" ziņu bildēšanas notika kaut kā korektāk,šobrīd pārsvarā vairs nerēķinās ar citiem bildētājiem/filmētājiem(pat visādos sūda ,nenozīmīgos pasākumos,kuru bildēm nav nekādas īpašas vērtības) un izvēle ir nobildēt to ziņu bildi kā ir,vai nenobildēt vispār un atbildēt darbadevēja priekšā pēc visas darbalikuma bardzības.Kad šeitan notiek pasākumi ar rietumu fotogrāfu plašu līdzdalību,tad zaprosto var arī norauties,ja esi paredzot notikumu gaitu iepriekš ieņēmis izdevīgu skatu punktu,šitā vienā krutā NATO pasākumā viena vietejā fotogrāfe dabuja pamatīgi ar elkoni sānā un protams aizvācās no pusstundu iepriekš ieņemtās vietas,jo vienam džentelmenim no rietumu preses tas skatu punkts arī iepatikās.

Jā esmu bildējis, pat vietās, kur presi vispār nelaiž. Bet ne komercnolūkos. Tas, ka tauta ir nekulturāla, arī fakts. Bet tas ir visur. Dānijā, kad šancēju bija gadījums, kaut kāda tur prezidenta presene, pēkšņi atskrien panikā televīzijnieki - vienam no 20 kanālu skaņas distribūtoriem izejā skaņa pazudusi, turklāt tieši tam, no kura vesels bars ar TV kamerām skaņu raksta. Izrādās viena žurnāliste, kam nosēdies mobīlais, īpaši nekompleksējot, izrāvusi distributora barošanas kabeli no rozetes un piespraudusi tur savu telefonu. Kā rāvu to zarazu no rozetes ārā, aizlidoja pāris metru pa gaisu. Distributoram poveru atpakaļ. TV atviegloti uzelpo, vainīgā pat i neiepīkstējās. Ko ar to gribēju pateikt. Jāmet prom ir nafig to lienošo attieksmi pret "nahalu" tikai tāpēc, ka viņš ir "ārzemnieks" Neļauj kāpt uz galvas, un Tev nekāps. Esi pieklājīgs tik ilgi, kamēr pret Tevi izturas adekvāti. Ja ceļā nahals patrāpās, zdāča jādod ir dubultā. Citu valodu tādi nesaprot. Ja ir zināms, ka tādos pasākumos ir grūstīšanās, tad nafig aģentūrai zaķi sūtīt, tur ir "policists" hokeja valodā runājot jāsūta.

Brāka publicēšana vienalga nav attaisnojama
Publicēts: 05.10.11 12:21
 citēt
A vispār laikā kad tiek lietots teiciens "varavīksnes valdība" ,kāds zils elements bildē nav nemaz tik nevietā :)
Publicēts: 05.10.11 12:30
 citēt
vinji vienkaarshi gribeeja buut pa proshe tuvaak tautai :D
Publicēts: 05.10.11 12:34
 citēt
60uz5komats6:A vispār laikā kad tiek lietots teiciens "varavīksnes valdība" ,kāds zils elements bildē nav nemaz tik nevietā :)

Tad tur Urbi vai Aļfredu Petroviču bija jāliek, lielākus 3,14darus grūti atrast.... :D
Publicēts: 05.10.11 13:41 labots
 citēt
Vēl viena fīča , jāņm vērā ka viena krietna daļa "Klejotāju" pie kuriem pieder piemēram Nora K , Andrejs S un vēl daži , paši ir "Lieli mākslinieki" un diezgan labi izprot tādu pašu redakcijas "Mākslinieku" funktieri , tipiska snapšota estētika. TĀ TEIKT "Kroplītis kroplīti saprot" tieši tāpēc šādi darbi arī IR piedāvājumā , piemēram reku NO TĀ PAŠA pasākuma bezmaz 1:1 tāda pati bilde cita "Mākslinieka" izpildījumā , aģentūras piedāvājumā ir DESMITIEM normālu kadru . BET ir arī lai "Feinšmekeriem" tiktu lūk ŠADS

autors ir CITS bet ar tādiem pašiem "Paradumiem"
Publicēts: 05.10.11 16:18
 citēt
Nav tak viegli tos mūļus bildēt

Publicēts: 16.10.11 21:43
 citēt
Sapper:Izrādās viena žurnāliste, kam nosēdies mobīlais, īpaši nekompleksējot, izrāvusi distributora barošanas kabeli no rozetes un piespraudusi tur savu telefonu.
nū. man ir labāks stāsts. Stradiņa slimnīca, reanimācijas palāta. mirstamā gulta. ko tur ieliek, tas nākošajā dienā beigts. gadiem. izrādās - elementāri, Nikolsōn! atnāk apkopēja ar piļesosu, izrauj no cūkas šņukura pagarinātāju, kurā saspraustas mākslīgās akmnas, nieres, sirdis un plaušas, izpiļesosī un iesprauž atpakaļ! :grimace:
Publicēts: 16.10.11 22:17 labots
 citēt
haralds:
Sapper:Izrādās viena žurnāliste, kam nosēdies mobīlais, īpaši nekompleksējot, izrāvusi distributora barošanas kabeli no rozetes un piespraudusi tur savu telefonu.
nū. man ir labāks stāsts. Stradiņa slimnīca, reanimācijas palāta. mirstamā gulta. ko tur ieliek, tas nākošajā dienā beigts. gadiem. izrādās - elementāri, Nikolsōn! atnāk apkopēja ar piļesosu, izrauj no cūkas šņukura pagarinātāju, kurā saspraustas mākslīgās akmnas, nieres, sirdis un plaušas, izpiļesosī un iesprauž atpakaļ! :grimace:

Harald beidz :face-wink::face-glasses:
Publicēts: 16.10.11 23:32
 citēt
Lunis:Harald beidz :face-wink::face-glasses:
nū. es knapi iesāku! :big_smile:
Publicēts: 17.10.11 14:36 labots
 citēt
Izrādās ar to lustru likšanu virs galvas mūsējie cenšas atdarināt krievus (skatīt video daļu no 2min10sek - 2min35sek) - www.youtube.com... :)
Publicēts: 17.10.11 17:25
 citēt
RobertsJ:Izrādās ar to lustru likšanu virs galvas mūsējie cenšas atdarināt krievus (skatīt video daļu no 2min10sek - 2min35sek) - youtube.com/watch?v=I2rMRrKHBsM&feature=player_embedded :)

šī laba :D
Publicēts: 19.10.11 18:41 labots
 citēt

Foto: Raitis Plauks, F64

ziemeļu skolotājs var Raitim ūdeni pienest. :D
Publicēts: 19.10.11 19:13
 citēt
Es to bildi ir.lv redzēju pie raktsa. ka Bērziņš nominējis Dombrovski MP amatam. Un man radās asociācija (pie tam automātiski un nemaz nepadomājot par MPSiem), ka tā bilde speciāli ir tāda piemeklēta, ka Dombrovski tikai pa pusei miglā var redzēt - ar domu, ka nekas vēl nav skaidrs un viss tikai pusceļā :)

Sapper:

Foto: Raitis Plauks, F64

ziemeļu skolotājs var Raitim ūdeni pienest. :D
Publicēts: 19.10.11 19:18
 citēt

foto: F64
Publicēts: 19.10.11 19:27 labots
 citēt
RobertsJ:Es to bildi ir.lv redzēju pie raktsa. ka Bērziņš nominējis Dombrovski MP amatam. Un man radās asociācija (pie tam automātiski un nemaz nepadomājot par MPSiem), ka tā bilde speciāli ir tāda piemeklēta, ka Dombrovski tikai pa pusei miglā var redzēt - ar domu, ka nekas vēl nav skaidrs un viss tikai pusceļā :)

Es to visu lieliski saprotu, jautājums ir, vai šādu "dziļdomīgo" mps bildi ir jāliek pie ziņas. Ja tā būtu pielikta pie kāda analītiska raksta, tad to te neliktu.
Publicēts: 19.10.11 19:27
 citēt
Mugurbilde :)
Brīnums tikai, ka šoreiz neviens zem tās elektrisko sveču lustras nav pabāzts :) Kaut gan vienam (laikam tas ir Sprūdžs) citplanētieša gaismiņa pie galvas piestiprināta gan ir :)

ArmandsK_:
foto: F64
Publicēts: 19.10.11 19:30
 citēt
Sapper:
RobertsJ:Es to bildi ir.lv redzēju pie raktsa. ka Bērziņš nominējis Dombrovski MP amatam. Un man radās asociācija (pie tam automātiski un nemaz nepadomājot par MPSiem), ka tā bilde speciāli ir tāda piemeklēta, ka Dombrovski tikai pa pusei miglā var redzēt - ar domu, ka nekas vēl nav skaidrs un viss tikai pusceļā :)

Es to visu lieliski saprotu, jautājums ir, vai šādu "dziļdomīgo" mps bildi ir jāliek pie ziņas. Ja tā būtu pielikta pie kāda analītiska raksta, tad varbūt nemaz te liktu.

Nu OK! :) Bet diez vai tur Raitis Plauks būs vainīgs, viņs tak visticamāk karti ar visām bildēm vienkārši atdod aģentūrai, kura izlemj, ko piedāvāt publiskā tel;pā un ko ne. Un pie raksta to savukārt kāds redaktors izvēlas.
Publicēts: 19.10.11 20:07
 citēt
RobertsJ:
Sapper:
Es to visu lieliski saprotu, jautājums ir, vai šādu "dziļdomīgo" mps bildi ir jāliek pie ziņas. Ja tā būtu pielikta pie kāda analītiska raksta, tad varbūt nemaz te liktu.

Nu OK! :) Bet diez vai tur Raitis Plauks būs vainīgs, viņs tak visticamāk karti ar visām bildēm vienkārši atdod aģentūrai, kura izlemj, ko piedāvāt publiskā tel;pā un ko ne. Un pie raksta to savukārt kāds redaktors izvēlas.

Nu tad Raitim var tikai novēlēt: fucking-great-advice.ru...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):