ja būs gaidīti arī nezināmi cilvēki, tad es labprāt kautko par kompeni paklausīties, jo par to man sajēga kā papuasam no kodolfizikas - ja vien būs cena konkrētajam mirklim pieņemama
Māri, tas ir tas, ko jau pie tevis prohodjilji vai kas jauns? To murgu, ar izdomaa to, nezin ko, atceros... Tāpat neko neizdomaaju, bet process bija aizraujoss...
Riebiga:Māri, tas ir tas, ko jau pie tevis prohodjilji vai kas jauns? To murgu, ar izdomaa to, nezin ko, atceros... Tāpat neko neizdomaaju, bet process bija aizraujoss...
Riebiga:Māri, tas ir tas, ko jau pie tevis prohodjilji vai kas jauns? To murgu, ar izdomaa to, nezin ko, atceros... Tāpat neko neizdomaaju, bet process bija aizraujoss...
Sliņķe!
Pričom slinjkje - nu man nav dots iepriekss izdomaat - es to daru procesaa ar esosso materiaalu zem rokas... )
No kompozīcijas viedokļa stipri līdzīga tā viela ko divus pusgadus mācījāties tikai sakoncentrēta, sakārtota 6 lekcijās + jaunaks, precīzāk ilustrējošs vizualais materiāls. + pēdējā lekcijā paņemams uz mājām ka rokasgrāmata.
Radošās metodes ar jums maz sanāca aiztikt + tur devīze vairāk ir *izdomā SkaidriZinKo, soli pa solim (ar palīgsistēmu), lai izdomajas pats atbilstosākais kas var vien būt* - tātad šī tēma būs vairāk un tur stāstu maz - apmācība balstas uz līdzdarbošanos. Visu paši.
laaaciss:ja būs gaidīti arī nezināmi cilvēki, tad es labprāt kautko par kompeni paklausīties, jo par to man sajēga kā papuasam no kodolfizikas - ja vien būs cena konkrētajam mirklim pieņemama
Jo nezināmāki jo labāk - tie taču kursi ne ballīte Domāju, ka cena nepārsniegs 50-60LVL par visu kursu kopā.
Paga, tā līdz galam nesapratu - tad tas ir tas pats ko apguvām vai nav? JA reiz salikti 2 pusgadi 6 lekcijaas??? Radošās metodas man mazāk, es stipri neradoša persona... BEt patusēt jautrā bariņā, nu skan jau aizraujossi, zinjo tik kur un cikos...
Haiduks: varbūt, ka tas ir labi... ja caur kadrēšanu, vai, ja iespējams, kadra izbūvēšanu, cilvēks mācās fotodomāšanu
Domāšanas vai vēlmes caur bildēm komunicēt ar skatītāju ir ļoti dažādas (un tas ir normāli) - ar kompozīcijas palīdzību, neatkarīgi no idejiskā virziena, šo savu domu var skatītājam pasniegt tīrak, veiklāk, pārliecinošāk, nepārprotamāk utt.
Ar ''radošo metodiku'' (jocīgs nosaukums piekrītu, bet priekšmets jauns, tā LMA tās lekcijas saucās un neko citu kā salīdzinājumu ar *mūza tabulā* vēl neesmu izdomājis) savukārt var atklāt savu spēju veidot idejas, noticēt tai, un (arī tie kam ar idejām nav problēmas) iemācīties tās kārtot, nepazaudēt, attīstīt, *noslīpēt* un veidot analīzi to atlasīšanai.
Savukārt izmēģinot šīs abas jomas praksē, ja koncentrējas un nenoslinko, šie *prakses mēģinājumi* iegūst jēgu un mērķi - tas savukārt dod pieredzi. Šī pieredze gan varētu veidot daļu par *fotodomāšanu*.
Riebiga:Paga, tā līdz galam nesapratu - tad tas ir tas pats ko apguvām vai nav? JA reiz salikti 2 pusgadi 6 lekcijaas??? Radošās metodas man mazāk, es stipri neradoša persona... BEt patusēt jautrā bariņā, nu skan jau aizraujossi, zinjo tik kur un cikos...
Nu šajos kursos nebūs nekā (gandrīz) no FotoTehniskāsĀbeces, nekā (gandrīz) no pēcapstrādes, nekā no tehniskiem demonstrējumiem, nekā (gandrīz) no praktiskiem vingrinājumiem, nekā (gandrīz) no gaismošanas, nekā (gandrīz) no stāstiem par fotomākslas guru un daudz, daudz mazāk mājasdarbu analīzes.
Darbu bastot nav ok. Ja kādam vēl nav 18, tad varbūt lai mamma arī nāk līdz? Tā pusstunda ziemā nekādu briesmīgo vēlumu neuztaisa (ja vien netiek nokavēts pēdējais trolejbuss ). Es par 18:15 vai 18:30
Šeit daudz piesauktā attēla uzbŪve un kompozīcija varētu gan interesēt.Pat mani kā,penzu un daļēji brīvklausītāju bez īpašām saistībām.Ja Rīgā,tad ir OK.Laiks un vieta nav tik izšķiroši.Tāpat kā naudiņas(ja tik neaiziet milzu daudzciparos,).Ar disciplīnu un uzcītību mājas darbu pildīšanā nekad neesmu varējis lepoties,bet drusku saņemties pat es esmu spējīgs.Tak čto par 80% es i nācējs(ja vispār pieņem).Dod tik konkrētāku infu,kad būs!
viecha:Šeit daudz piesauktā attēla uzbŪve un kompozīcija varētu gan interesēt.Pat mani kā,penzu un daļēji brīvklausītāju bez īpašām saistībām.Ja Rīgā,tad ir OK.Laiks un vieta nav tik izšķiroši.Tāpat kā naudiņas(ja tik neaiziet milzu daudzciparos,).Ar disciplīnu un uzcītību mājas darbu pildīšanā nekad neesmu varējis lepoties,bet drusku saņemties pat es esmu spējīgs.Tak čto par 80% es i nācējs(ja vispār pieņem).Dod tik konkrētāku infu,kad būs!
Bzh:Darbu bastot nav ok. Ja kādam vēl nav 18, tad varbūt lai mamma arī nāk līdz? Tā pusstunda ziemā nekādu briesmīgo vēlumu neuztaisa (ja vien netiek nokavēts pēdējais trolejbuss ). Es par 18:15 vai 18:30
ta mēs ātri nonāksim līdz maiņas apaviem, ārsta zīmēm, pienākumiem (kurš griež rosoli utt), groziņu saturam un kurš pie kā gulēs...