...MAN VAJAG JAUNU KOMPI... ...bet kameer man vinja nav vajadzeetu kaadu peec iespējas vienkaaršaaaku peecapstraades programmu....jau darbojos ar pie aparaata pievienoto bet ar to nepietiek...iipashi interesee iztaisnoshanas funkcija....paareejo nodroshina jau esoshaa proga.....
PHOTOSHOP NEIETEIKT...jo neiet...jo man ir Windows 98 (jaa es zinu ka tas ir kkaads akmens laikmets) :oops:
PS iet arī uz 95 tā ka bez ļa ļa un kas tad 5 versijai ir tik daudz sliktāks kā CS2?Ģeometriju noteikti var salabot arī ar piekto-vai nu jāliek plugins DCETools vai jāčakarējās ar staipīšanu, bet tass DCEToolis ir tīri foršš ar tā automātu reizēm izdodas salabot jocīgas krāsas vai kaut kā tā.
Saku stradat ar Fotoveikalu 5.0 uz 98 WIN lidoja! Tad paradijas 5.5 Ta jaubij LOTI KRUTA proga Vai teixsim FotoStation 4.5 Tiesji pecapstrades Softs ari LIDOJA uz 98 win!
Piektajam šopam ir jāiet - viņš šajā pasaulē ir jau kopš 1998.gada, kad vairumam datorlietotāju (lai cik tas dīvaini nebūtu) vēl nebija Windows 2000. Drīzāk izskatās, ka runa varētu būt par Photoshop Elements 5. versiju, kas patiešām paredzēta tikai XP un vistām.