forum.gif
Vienkārša pēcapstrāde...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vienkārša pēcapstrāde...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.04.07 12:55
 citēt
Lūk..baigā problēma...

...MAN VAJAG JAUNU KOMPI...
...bet kameer man vinja nav vajadzeetu kaadu peec iespējas vienkaaršaaaku peecapstraades programmu....jau darbojos ar pie aparaata pievienoto bet ar to nepietiek...iipashi interesee iztaisnoshanas funkcija....paareejo nodroshina jau esoshaa proga.....

PHOTOSHOP NEIETEIKT...jo neiet...jo man ir Windows 98 (jaa es zinu ka tas ir kkaads akmens laikmets) :oops:

Paldies-Eeriks
Publicēts: 20.04.07 13:01
 citēt
photoshop 7.0? 5.0?
protams, atkrit kaudze versiju, bet lietot var.
pats tikai pirms kada 1,5 gada nomigreju no 5.0 uz 7.0 un pirms pusgada uz CS2.
Publicēts: 20.04.07 13:05
 citēt
...Man liekas ka tas bija 5.0...vinjsh paredzeets Windows Millemium un augstaak....

...kkad vasaras beigaas buus jauns kompis...MAN jau staac Photoshop Cs uz diska....nevaru vien sagaidiit :)

...bet pagaidaam ko citu vajag...
Publicēts: 20.04.07 13:10
 citēt
nestaasti nu, pats ar 5.0 shopu un 9iito coreli esmu zem 98aa stradajis ka prieks :)

+Kaads ir PC konfigs? varbut var kaut vai ME vai 2kPro uzlikt...
Publicēts: 20.04.07 13:43
 citēt
Pameklee GIMP vai Paint shop pro! ;)
Publicēts: 20.04.07 14:02
 citēt
Gimps bus bremze.
Pshop pro - nezinu, manuprat arii.
Publicēts: 20.04.07 14:10
 citēt
PHOTOSHOP NEIETEIKT...jo neiet...jo man ir Windows 98 (jaa es zinu ka tas ir kkaads akmens laikmets) :oops:
Paldies-Eeriks
Man iet gan uz 98se, gan ne pats jaunākais.
Ludzu - Haralds
Publicēts: 20.04.07 16:03
 citēt
PS iet arī uz 95 tā ka bez ļa ļa :) un kas tad 5 versijai ir tik daudz sliktāks kā CS2?Ģeometriju noteikti var salabot arī ar piekto-vai nu jāliek plugins DCETools vai jāčakarējās ar staipīšanu, bet tass DCEToolis ir tīri foršš ar tā automātu reizēm izdodas salabot jocīgas krāsas vai kaut kā tā.
Publicēts: 20.04.07 16:10
 citēt
5 versijai ir tik daudz sliktāks kā CS2?Ģeometriju noteikti var salabot arī ar piekto-vai nu jāliek plugins DCETools vai jāčakarējās ar staipīšanuz.
"Healing tool" ne tik labs, ja vispār ir, citu vainu nemanu.
Publicēts: 20.04.07 21:16
 citēt
Saku stradat ar Fotoveikalu 5.0 uz 98 WIN lidoja! Tad paradijas 5.5 Ta jaubij LOTI KRUTA proga:)
Vai teixsim FotoStation 4.5 Tiesji pecapstrades Softs ari LIDOJA uz 98 win!
Publicēts: 24.04.07 15:31
 citēt
es jau meegjinaaju....man pat neljauj vinju ielaadeet (raadaas ka domaats win2000 and up)
Publicēts: 24.04.07 16:22
 citēt
Piektajam šopam ir jāiet - viņš šajā pasaulē ir jau kopš 1998.gada, kad vairumam datorlietotāju (lai cik tas dīvaini nebūtu) vēl nebija Windows 2000. Drīzāk izskatās, ka runa varētu būt par Photoshop Elements 5. versiju, kas patiešām paredzēta tikai XP un vistām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):