Vajadzīga modele semināram nākamajā nedēļas nogalē. Divas-trīs stundas vakarā, pozēšana pēc fotogrāfa noradījumiem. Seminārs notiks studijā, temats - portrets/glamurs/anatomija (pozēšana apakšveļā, vēlams arī ņu). Modeles vecums - 18-35. Samaksa - 20 Ls plus fotogrāfijas.
Saki jau uzrai "Velos pagrābstīties , ja sanaks nodrāzties" cena sakas no ~25Ls var arī ar fočukiem neplātītie Par foto būs jāpiķo krietni dargāk 50+ , Ot ot šitas vairāk pie Fomogrāfiem tas viņu profils , vienīgi viņam tās tīnītes cik atceros mēdza regulāri uzmest "Klientus"
Droperidol:kādai jābūt ma--ai, lai par 20Ls anatomiju izrādīt!
TE tu klūdies dok , M_KA pa 20Ls anatomiju neizradīs , tikai "Iedos" , anatomiju izrdādīt tas biški exskluzīcāks serviss "Fomogrāfu" gaumē Pa ~50 varētu vienoties
SPĪD vienmēr ja kādam vaig naudu un ir kas MAKSĀS Jautājums vai piedāvājums atbilst pieprasījuma iecerēm Vienmēr esmu bijis apmierināts ar situāciju ka man nekas nekad nav jāmēklē
Droperidol:kādai jābūt ma--ai, lai par 20Ls anatomiju izrādīt!
TE tu klūdies dok , M_KA pa 20Ls anatomiju neizradīs , tikai "Iedos" , anatomiju izrdādīt tas biški exskluzīcāks serviss "Fomogrāfu" gaumē Pa ~50 varētu vienoties
Nu to jau es arī biju domājis, ka normāla mau.a par tādu nieka summu da neko nerādīs
Nu kur tu tik noraidoša , nebaidies būt "Nestilīga nemoderna" reka Plankings tev ar nepatīk , skat taga ir jau citas Lauku intelektuāļu fiškas pakaļas bildētaju ar mobilku un kas vel tur tik nebija
Nu kur tu tik noraidoša , nebaidies būt "Nestilīga nemoderna" reka Plankings tev ar nepatīk , skat taga ir jau citas Lauku intelektuāļu fiškas pakaļas bildētaju ar mobilku un kas vel tur tik nebija
UG, nu baidos, ka tā modeļu būšana Latvijā ir aizgājusi savdabīgu ceļu - rakstam modeles - saprotam meitenes kam patīk fočēties un kas par to negrib maksāt... fotogrāfējot "modeles" par velti "fotogrāfam" neuzmācas tik pazemojoša sajūta, ka tiek izmantots, jo ir taču "projekts"...
Kā man sacījušas modelītes ne viena vien, Jūs jau fotogrāfi to vien gribat kā mūs plikas ieraudzīt, tā nu vot domā, ja saku ka tā nav - netic
Luni, nevis noraidoša, bet neieinteresēta. un runājot par planking - manā skatījumā tā ir laika nosišana... ir jau daudz foršāki māžošanās veidi. Un nemaz nerunājot par pērējām lietām ko Tu uzskaitīji. Tas laikam viss no SKĀRLETAS puses
P.S. lai izdodas atrast modeli, tiem ,kas vēl meklē.
imgfoto:UG, nu baidos, ka tā modeļu būšana Latvijā ir aizgājusi savdabīgu ceļu - rakstam modeles - saprotam meitenes kam patīk fočēties un kas par to negrib maksāt... fotogrāfējot "modeles" par velti "fotogrāfam" neuzmācas tik pazemojoša sajūta, ka tiek izmantots, jo ir taču "projekts"...
Kā man sacījušas modelītes ne viena vien, Jūs jau fotogrāfi to vien gribat kā mūs plikas ieraudzīt, tā nu vot domā, ja saku ka tā nav - netic
Ha ha ha 100% Taisnība Man vienmer uzjautrina dzeki kuriem liekas ka "Pašķilt skuķus" beibei laimīgai jābūt Es nezinu man kautka nav prata nacis nevienu aicinat , visas kuras nak piesakas pašas un 99% gadijumu PIEDAVA naudu par to ISTENIBA nereti ir gadijumi ka PIEDAVA un saka "Cik maksasi" parasti pasmejos un saku "Ja patiksi iedošu atlaidi , mazak tev bus jamaksā" tad parasti seko LIELA BRINIŠANAS Protams ka izmantojam ari MODEĻUS taču tos tieši tapat 99% atlasa makslienieki svam iecerem "Modeliti anatomiju" tas cilvekam kurs nezin kur "Leti dod" dargi jamaksa Ka jau teicu "Skuķus sakoļit" tas poe Fomografiem , tas projekts tieši tam merķim ar tika radits ciki atceross
dolldia:Luni, nevis noraidoša, bet neieinteresēta. un runājot par planking - manā skatījumā tā ir laika nosišana... ir jau daudz foršāki māžošanās veidi. Un nemaz nerunājot par pērējām lietām ko Tu uzskaitīji. Tas laikam viss no SKĀRLETAS puses
P.S. lai izdodas atrast medeli, tiem ,kas vēl meklē.
Sjauboss ka MEKLE drizak cer ka "Kritis ap kakalu" no neticami dasna piedavajuma no LIELA MEISTARA ar mammas davatu fočuku Pec stila kads Tīnis "Janbo @ līdzīgi" funktira , vai kads pekšņu ""Talantu" sajutis ozabočenijs onkulis , bilžu tač nav ka jau parasti tadiem
Maris:man jau liekas, ka dollidai vnk parasts intereshu truukums - tads dweesel/kulturaalais seklums - neinteresee shadi kreativi grupu projekti.
Labi, ka Tev tikai liekas, jo esmu vēl jauna man tiešām daudz jaunais interesē... bet kāpēc nevar vienkārši skatīties, pasmieties un priecāties? Lai izrādītu interesi nav uzreiz jāplankingo vai jārāda dibenu. Var jau vienkārši iemest komentāru twitterī un vsjo! Un kreatīvajiem cilvēkiem, kas to izdomāja - cepuri nost!
Jā, Luni, bet Janbo vismaz ir zināms...nav bīstams, bet pie www par, kuru nav ne jausmas... man, piemēram, nekādu viedokļu par šo personu nav, pat secinājumu nav... nejūtu vilinājumu piedalīties...
Mani sāk mākt šaubas. Luni, tu tiešām neāksties visu laiku? hmmm... Vot, neko vairs nesaprotu. Nu, lūdzu, lūdzu parādi kādu bildi, par kuru tev samaksāts...
rixweber:Mani sāk mākt šaubas. Luni, tu tiešām neāksties visu laiku? hmmm... Vot, neko vairs nesaprotu. Nu, lūdzu, lūdzu parādi kādu bildi, par kuru tev samaksāts...
Lai tev talu nebutu javelkas pastaiga pa LV klerku meidzeņiem Kapostzemes matrapole tur daudz manu par loooti labu pikji pirktu darbu visas malas Dazji pat grandiozu izmeru No tevis neperk , izsaku lidzjutibu