forum.gif
Meklēju modeli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Meklēju modeli
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.11 19:38
 citēt
Vajadzīga modele semināram nākamajā nedēļas nogalē. Divas-trīs stundas vakarā, pozēšana pēc fotogrāfa noradījumiem. Seminārs notiks studijā, temats - portrets/glamurs/anatomija (pozēšana apakšveļā, vēlams arī ņu).
Modeles vecums - 18-35.
Samaksa - 20 Ls plus fotogrāfijas.
Publicēts: 28.09.11 20:10
 citēt
Diez vai te daudz modeles pa forumu rosās, aizkāp pie gudra uz fomo.lv
Publicēts: 28.09.11 20:44
 citēt
Anatomija... smalki...
Publicēts: 28.09.11 20:53
 citēt
Eltons:Anatomija... smalki...

:face-grin:
Publicēts: 28.09.11 21:20
 citēt
vēlams arī ņu)
Man kā nespeciālistam nav skaidrs kas ir ņu:face-sad:
Publicēts: 28.09.11 21:22
 citēt
eltoro:vēlams arī ņu)

Anatomija.
Publicēts: 28.09.11 21:25
 citēt
Uggga:Diez vai te daudz modeles pa forumu rosās, aizkāp pie gudra uz fomo.lv
+
Publicēts: 28.09.11 21:30 labots
 citēt
Saki jau uzrai "Velos pagrābstīties , ja sanaks nodrāzties" cena sakas no ~25Ls var arī ar fočukiem neplātītie :D :D Par foto būs jāpiķo krietni dargāk 50+ , Ot ot šitas vairāk pie Fomogrāfiem tas viņu profils , vienīgi viņam tās tīnītes cik atceros mēdza regulāri uzmest "Klientus":face-wink::face-grin:
Publicēts: 28.09.11 21:31
 citēt
Anotomija tas ir kruta , nāksies modelei visu savu "anatomiju" demonstrēt un ļaut bildēt ar macro stikliem :D
Publicēts: 28.09.11 22:16
 citēt
kādai jābūt ma--ai, lai par 20Ls anatomiju izrādīt!:)
Publicēts: 28.09.11 22:18
 citēt
chukmasoff:Anotomija tas ir kruta , nāksies modelei visu savu "anatomiju" demonstrēt un ļaut bildēt ar macro stikliem :D

Man ar vārdu 'anatomija' līdzīgas asociācijas radās :D
Publicēts: 28.09.11 22:18
 citēt
bez anatomijas jau nav jēgas dakteros spēlēt
Publicēts: 28.09.11 22:28
 citēt
Šķiet, ka nekas nespīd :D :D
Publicēts: 28.09.11 22:32
 citēt
RudeWolf:
eltoro:vēlams arī ņu)

Anatomija.

:face-grin:
Publicēts: 28.09.11 22:56
 citēt
dolldia:Šķiet, ka nekas nespīd :D :D

vari pieteikties :D
Publicēts: 28.09.11 22:58
 citēt
Oliss:

vari pieteikties :D

Tikai pēc Tevis :D
Publicēts: 28.09.11 23:13 labots
 citēt
Droperidol:kādai jābūt ma--ai, lai par 20Ls anatomiju izrādīt!:)

TE tu klūdies dok , M_KA pa 20Ls anatomiju neizradīs , tikai "Iedos" , anatomiju izrdādīt tas biški exskluzīcāks serviss "Fomogrāfu" gaumē :face-kiss:Pa ~50 varētu vienoties :D :D
Publicēts: 28.09.11 23:30 labots
 citēt

SPĪD vienmēr ja kādam vaig naudu un ir kas MAKSĀS :):) Jautājums vai piedāvājums atbilst pieprasījuma iecerēm:):face-wink: Vienmēr esmu bijis apmierināts ar situāciju ka man nekas nekad nav jāmēklē :)
Publicēts: 28.09.11 23:33
 citēt
Nemaz nešaubos :D
Publicēts: 28.09.11 23:35
 citēt
dolldia:Nemaz nešaubos :D

tad tu pieteicies vai nē??? :amazing:
Publicēts: 28.09.11 23:40
 citēt
Lunis:
Droperidol:kādai jābūt ma--ai, lai par 20Ls anatomiju izrādīt!:)

TE tu klūdies dok , M_KA pa 20Ls anatomiju neizradīs , tikai "Iedos" , anatomiju izrdādīt tas biški exskluzīcāks serviss "Fomogrāfu" gaumē :face-kiss:Pa ~50 varētu vienoties :D :D

Nu to jau es arī biju domājis, ka normāla mau.a par tādu nieka summu da neko nerādīs:)
Publicēts: 29.09.11 00:00 labots
 citēt
Oliss:
dolldia:Nemaz nešaubos :D

tad tu pieteicies vai nē??? :amazing:

Nē, Oliss, nē.
Nav manās interesēs.
Publicēts: 29.09.11 01:17
 citēt
dolldia:
Oliss: tad tu pieteicies vai nē??? :amazing:

Nē, Oliss, nē.
Nav manās interesēs.

Nu kur tu tik noraidoša , nebaidies būt "Nestilīga nemoderna" reka Plankings tev ar nepatīk , skat taga ir jau citas Lauku intelektuāļu fiškas pakaļas bildētaju ar mobilku un kas vel tur tik nebija :D :D
Publicēts: 29.09.11 01:51
 citēt
Lunis:
dolldia:

Nē, Oliss, nē.
Nav manās interesēs.

Nu kur tu tik noraidoša , nebaidies būt "Nestilīga nemoderna" reka Plankings tev ar nepatīk , skat taga ir jau citas Lauku intelektuāļu fiškas pakaļas bildētaju ar mobilku un kas vel tur tik nebija :D :D

LIEC SKĀRLETU MIERĀ!
Publicēts: 29.09.11 09:04
 citēt
Lai cik gribētu 20,- nopelnīt , bet mazāk ka par 25,50 neparakstos, man ir daudz anatomijas :)
Publicēts: 29.09.11 09:25
 citēt
Tādi visi gudri. Tik interesanti, ka citreiz, lai dabūtu tādas bildes modeles maksā pašas, lai tik būtu bildes.
Publicēts: 29.09.11 09:29
 citēt
Par konkrēto piedāvājumu - nekonkurētspējīgi:D :D :D Meitenes tādu naudu 4.5 minūtēs pelna(ja ar roku piepalīdz) + nesaņem kaudzi pazemojošu bilžu piedevām:D :D :D :D
Publicēts: 29.09.11 09:37
 citēt
UG, nu baidos, ka tā modeļu būšana Latvijā ir aizgājusi savdabīgu ceļu - rakstam modeles - saprotam meitenes kam patīk fočēties un kas par to negrib maksāt... fotogrāfējot "modeles" par velti "fotogrāfam" neuzmācas tik pazemojoša sajūta, ka tiek izmantots, jo ir taču "projekts"... :D

Kā man sacījušas modelītes ne viena vien, Jūs jau fotogrāfi to vien gribat kā mūs plikas ieraudzīt, tā nu vot domā, ja saku ka tā nav - netic :)
Publicēts: 29.09.11 09:44
 citēt
uz apģērbtām jau tāpat var skatīties,kaut vai uz ielas.
Kā viens masieris teicis-apģērbtai labi izskatīties nav liela māksla....
Publicēts: 29.09.11 10:49 labots
 citēt
Luni, nevis noraidoša, bet neieinteresēta. un runājot par planking - manā skatījumā tā ir laika nosišana... ir jau daudz foršāki māžošanās veidi. Un nemaz nerunājot par pērējām lietām :D ko Tu uzskaitīji.
Tas laikam viss no SKĀRLETAS puses :face-smile:

P.S. lai izdodas atrast modeli, tiem ,kas vēl meklē. :D
Publicēts: 29.09.11 10:54
 citēt
dolldia:... ir jau daudz foršāki māžošanās veidi.

un kādi tie būtu??? :amazing:
Publicēts: 29.09.11 10:56
 citēt
Oliss:
dolldia:... ir jau daudz foršāki māžošanās veidi.

un kādi tie būtu??? :amazing:
ēst "Meduslāča" kūku! :bad_smile:
Publicēts: 29.09.11 10:56
 citēt
ekoists:uz apģērbtām jau tāpat var skatīties,kaut vai uz ielas.
Kā viens masieris teicis-apģērbtai labi izskatīties nav liela māksla....

100% piekrītu!:)
Publicēts: 29.09.11 10:59
 citēt
man jau liekas, ka dollidai vnk parasts intereshu truukums - tads dweesel/kulturaalais seklums - neinteresee shadi kreativi grupu projekti.
Publicēts: 29.09.11 11:07
 citēt
imgfoto:UG, nu baidos, ka tā modeļu būšana Latvijā ir aizgājusi savdabīgu ceļu - rakstam modeles - saprotam meitenes kam patīk fočēties un kas par to negrib maksāt... fotogrāfējot "modeles" par velti "fotogrāfam" neuzmācas tik pazemojoša sajūta, ka tiek izmantots, jo ir taču "projekts"... :D

Kā man sacījušas modelītes ne viena vien, Jūs jau fotogrāfi to vien gribat kā mūs plikas ieraudzīt, tā nu vot domā, ja saku ka tā nav - netic :)

Ha ha ha 100% Taisnība :):) Man vienmer uzjautrina dzeki kuriem liekas ka "Pašķilt skuķus" beibei laimīgai jābūt:):) Es nezinu man kautka nav prata nacis nevienu aicinat , visas kuras nak piesakas pašas un 99% gadijumu PIEDAVA naudu par to :) ISTENIBA nereti ir gadijumi ka PIEDAVA un saka "Cik maksasi" parasti pasmejos un saku "Ja patiksi iedošu atlaidi , mazak tev bus jamaksā" tad parasti seko LIELA BRINIŠANAS :):) Protams ka izmantojam ari MODEĻUS taču tos tieši tapat 99% atlasa makslienieki svam iecerem :):) "Modeliti anatomiju" tas cilvekam kurs nezin kur "Leti dod" dargi jamaksa:):) Ka jau teicu "Skuķus sakoļit" tas poe Fomografiem , tas projekts tieši tam merķim ar tika radits ciki atceross :)
Publicēts: 29.09.11 11:09 labots
 citēt
dolldia:Luni, nevis noraidoša, bet neieinteresēta. un runājot par planking - manā skatījumā tā ir laika nosišana... ir jau daudz foršāki māžošanās veidi. Un nemaz nerunājot par pērējām lietām :D ko Tu uzskaitīji.
Tas laikam viss no SKĀRLETAS puses :face-smile:

P.S. lai izdodas atrast medeli, tiem ,kas vēl meklē. :D

Sjauboss ka MEKLE drizak cer ka "Kritis ap kakalu" no neticami dasna piedavajuma no LIELA MEISTARA ar mammas davatu fočuku:):) Pec stila kads Tīnis "Janbo @ līdzīgi" funktira , vai kads pekšņu ""Talantu" sajutis ozabočenijs onkulis , bilžu tač nav ka jau parasti tadiem :D :D
Publicēts: 29.09.11 11:48 labots
 citēt
Maris:man jau liekas, ka dollidai vnk parasts intereshu truukums - tads dweesel/kulturaalais seklums - neinteresee shadi kreativi grupu projekti.

Labi, ka Tev tikai liekas, jo esmu vēl jauna man tiešām daudz jaunais interesē... bet kāpēc nevar vienkārši skatīties, pasmieties un priecāties? Lai izrādītu interesi nav uzreiz jāplankingo vai jārāda dibenu. Var jau vienkārši iemest komentāru twitterī un vsjo! :D Un kreatīvajiem cilvēkiem, kas to izdomāja - cepuri nost!

Jā, Luni, bet Janbo vismaz ir zināms...nav bīstams, :D
bet pie www par, kuru nav ne jausmas... man, piemēram, nekādu viedokļu par šo personu nav, pat secinājumu nav...
nejūtu vilinājumu piedalīties...
Publicēts: 29.09.11 12:48
 citēt
Mani sāk mākt šaubas. Luni, tu tiešām neāksties visu laiku? hmmm... Vot, neko vairs nesaprotu. Nu, lūdzu, lūdzu parādi kādu bildi, par kuru tev samaksāts...
Publicēts: 29.09.11 18:12 labots
 citēt
rixweber:Mani sāk mākt šaubas. Luni, tu tiešām neāksties visu laiku? hmmm... Vot, neko vairs nesaprotu. Nu, lūdzu, lūdzu parādi kādu bildi, par kuru tev samaksāts...

Lai tev talu nebutu javelkas pastaiga pa LV klerku meidzeņiem Kapostzemes matrapole tur daudz manu par loooti labu pikji pirktu darbu visas malas:):) Dazji pat grandiozu izmeru :D :D No tevis neperk , izsaku lidzjutibu :face-kiss::D
Publicēts: 29.09.11 18:39
 citēt
nu beidz, man slinkums tik tālu braukt un kauko vēl kaukur meklēt. nu parādi. žēl?

p.s. es tā īpaši netirgojos...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas