forum.gif
macro priekš olympus e-500
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / macro priekš olympus e-500
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.04.07 19:57
 citēt
interese macro objektivs priekš olympus e-500
nav ne jausmas uz ko skatities kautgan tadi objektivi prieksh olympusiem nav daudz
kas zin kautko par shim lietam var pastastit. interese ari kur var nopirkt, i-veikali vai riga kkur, varbut kadam ir kas piedavajums.
ja nav ko teikt tad nesakam un variants aizej uz veikalu paskaties neder jo dzivoju patalu no rigas.
Publicēts: 20.04.07 20:25
 citēt
Ja neesi ar mieru lielu naudu atdot, domā uz gredzenu vai priekšlēcu.
Publicēts: 20.04.07 20:30
 citēt
ne vajag objektivu
negribu čakarēties ar kautkādiem gredzeniem and stuff
bet paldies par padomu
Publicēts: 21.04.07 13:30
 citēt
Šo taču būsi redzējis? Neder?
www.olympus.lv...
Publicēts: 21.04.07 13:37
 citēt
35mm macro? nuuuu..... taaads pasvaks... imho ar 35 ir par maz.. kaa minimums 60mm
Publicēts: 21.04.07 14:52
 citēt
kāda vaina 35mm, ja tas dod 1:1?
Publicēts: 21.04.07 16:28
 citēt
http://www.olympus.lv/consumer/dslr_ZUIKO_DIGITAL_35mm_1_3_5_Macro.htm

nu redzejis esmu
esmu meklejis utt
bet labak jau dzirdet kas ir labs kas nee no cilveka kas lietojis vai saprot kko vairak nevis tikai sauss info no razhotaju majaslapam
Publicēts: 21.04.07 17:18
 citēt
stulbs vai izliecies? skatijis esmu, bet gribu dzirdet kadas lietotaja atsauksmes
Publicēts: 21.04.07 17:42
 citēt
Zo, nekur nav minēts, ka esi skatījis sigmas objektīvus... Un nosapņot ir ļoti grūti...:)
Publicēts: 21.04.07 17:52
 citēt
ja nav ko teikt par teemu nesaki tad vispar neko sapnjotaajs atradies
Publicēts: 21.04.07 17:57
 citēt
Iedzer Herbastress, paliidz.
Publicēts: 22.04.07 18:45
 citēt
krievu Oly forumā 35mm kā macro objektīvs labāks nekā 50mm...
tā ka....
Publicēts: 23.04.07 22:00
 citēt
http://www.olympus.lv/consumer/dslr_ZUIKO_DIGITAL_35mm_1_3_5_Macro.htm

Inini ir tieši šāds objektīvs :wink:
Cena ap 160Ls bet ir tiešām labs :!:

Man ari sads ir un nesudzos:)! vienigais ja Tu dzivo patalu no Rigas, tad tomer ieteiktu klatiene uzskruvet objektivu un kaut vai 5 bildes uztaisit... ta ka domaju ka i-neta veikalus sac atmest (cena ari krasi nemainisies). Elkora paskaties, sen neesu bijis, bet tagad vini ari Sigmas sakusi tirgot, mos klasts paplasinajies :)
Publicēts: 23.04.07 22:02
 citēt
interese macro objektivs priekš olympus e-500
nav ne jausmas uz ko skatities kautgan tadi objektivi prieksh olympusiem nav daudz
kas zin kautko par shim lietam var pastastit. interese ari kur var nopirkt, i-veikali vai riga kkur, varbut kadam ir kas piedavajums.
ja nav ko teikt tad nesakam un variants aizej uz veikalu paskaties neder jo dzivoju patalu no rigas.

a un piemirsu. Kam Tev isti to makro vajag?! Jo piemeram ta ir tada sava veida "rotallieta", parsvara jau makro sanak reti lietot... ta ka apdoma kartigi vai ir jega maksat ap 150-160ls ...
Publicēts: 24.04.07 08:01
 citēt
nu mana maate baigi aizraujas ar daarzniecibu un parasti pa vasaru sanak safochet daudz pukjes un ar ziepi ta kvalitate tada nekada bet ar kit objektiviem isti makro nevr uztaisit taka japerk vien makro objektivs
Publicēts: 24.04.07 08:26
 citēt
Nu nezinu gan - ja vien Tava mamma neaizraujas akurāt ar virzas audzēšanu dekoratīvos nolūkos, tad ziedu fotografēšanai parasti gan makro objektīvs nav nepieciešams. Drīzāk varbūt nepieciešamas zināmas iemaņas fotografēšanā.
Publicēts: 24.04.07 09:34
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 24.04.07 11:56
 citēt
Ziedi jau ir close-up ne makro ...
Publicēts: 24.04.07 14:33
 citēt
:DDD
atgriezhamies pie temas chali
Publicēts: 24.04.07 14:53
 citēt
Vari paņemt kaut kādu objektīvu, kam ir klāt vārdiņš makro un būs ok, lai gan par oly neko nezinu...
Publicēts: 24.04.07 18:37
 citēt
Vari paņemt kaut kādu objektīvu, kam ir klāt vārdiņš makro un būs ok, lai gan par oly neko nezinu...

paldies par ''deriigo'' padomu

laiakm userus bez bildem, reportazham utt sheit galigi nerespektee :D
Publicēts: 24.04.07 23:40
 citēt

paldies par ''deriigo'' padomu

laiakm userus bez bildem, reportazham utt sheit galigi nerespektee :D

Negribu sarežģiti izteikties... :lol:
Man ir SIGMA 70-200mm f/2.8 EX DG MACRO HSM

Macro viņai ir 1:3.5 bet pilnīgi pietiekami, lai labus close-up taisītu

Tālāk vari domāt pats... :wink:
Publicēts: 25.04.07 09:18
 citēt
Vai Sigma Oļai taisa-tas ir jautājums, jo savā mājas lapā viņi apiet šo aparātu ražotāju, tieši tā pat kā Tamron un Tokina. Un rādās ka Olympus "jāapmierinās" ar savu Zuiko,diemļēl, jeb arī paši ražotāji ko noklusē :)
Publicēts: 25.04.07 15:29
 citēt
Vai Sigma Oļai taisa-tas ir jautājums, jo savā mājas lapā viņi apiet šo aparātu ražotāju, tieši tā pat kā Tamron un Tokina. Un rādās ka Olympus "jāapmierinās" ar savu Zuiko,diemļēl, jeb arī paši ražotāji ko noklusē :)

man arī liekas, ka netaisa...
Publicēts: 25.04.07 19:50
 citēt
Macro viņai ir 1:3.5 bet pilnīgi pietiekami, lai labus close-up taisītu
Ja 1:3.5 attiecība matrica / objektu, tad tas jau vairs ne tuvplāns, bet detaļplāns, ja vien nebildē mazu lauku pelīti.
Publicēts: 26.04.07 00:33
 citēt
cik nu zinu sigma olim makro netaisa... pac lietoju close up MACRO gredzenus! esmu apmerināts... biju aizņēmies no inini objetīvu... atšķirības neredzu! vienīgi cena... gredzeni 20-30 ls (e-bay) / objektīvs 160 ls
Publicēts: 26.04.07 12:12
 citēt
Sigmai prieksh 4/3 ir shaads Sigma 18mm - 50mm f/2.8 EX DC Macro www.adorama.com...
Nav gan tiirs macro objektiivs, bet derees arii ikdienaa kaa labs aizvietotaajs standarta 14-45mm stiklam.

Veel 4/3 formaatam sigmai ir Sigma 105mm f/2.8 EX "DG" AF Telephoto Macro www.adorama.com...
Bet vai taadu vaig ziedu bildeeshanai?

Gan jau ka ir veel kaadi, vajag mekleet nevis limpusu bet gan 4/3 lapaas.
Publicēts: 26.04.07 18:47
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):