interese macro objektivs priekš olympus e-500 nav ne jausmas uz ko skatities kautgan tadi objektivi prieksh olympusiem nav daudz kas zin kautko par shim lietam var pastastit. interese ari kur var nopirkt, i-veikali vai riga kkur, varbut kadam ir kas piedavajums. ja nav ko teikt tad nesakam un variants aizej uz veikalu paskaties neder jo dzivoju patalu no rigas.
Šo taču būsi redzējis? Neder? http://www.olympus.lv/consumer/dslr_ZUIKO_DIGITAL_35mm_1_3_5_Macro.htm
nu redzejis esmu esmu meklejis utt bet labak jau dzirdet kas ir labs kas nee no cilveka kas lietojis vai saprot kko vairak nevis tikai sauss info no razhotaju majaslapam
Šo taču būsi redzējis? Neder? http://www.olympus.lv/consumer/dslr_ZUIKO_DIGITAL_35mm_1_3_5_Macro.htm
Inini ir tieši šāds objektīvs :wink: Cena ap 160Ls bet ir tiešām labs :!:
Man ari sads ir un nesudzos! vienigais ja Tu dzivo patalu no Rigas, tad tomer ieteiktu klatiene uzskruvet objektivu un kaut vai 5 bildes uztaisit... ta ka domaju ka i-neta veikalus sac atmest (cena ari krasi nemainisies). Elkora paskaties, sen neesu bijis, bet tagad vini ari Sigmas sakusi tirgot, mos klasts paplasinajies
interese macro objektivs priekš olympus e-500 nav ne jausmas uz ko skatities kautgan tadi objektivi prieksh olympusiem nav daudz kas zin kautko par shim lietam var pastastit. interese ari kur var nopirkt, i-veikali vai riga kkur, varbut kadam ir kas piedavajums. ja nav ko teikt tad nesakam un variants aizej uz veikalu paskaties neder jo dzivoju patalu no rigas.
a un piemirsu. Kam Tev isti to makro vajag?! Jo piemeram ta ir tada sava veida "rotallieta", parsvara jau makro sanak reti lietot... ta ka apdoma kartigi vai ir jega maksat ap 150-160ls ...
nu mana maate baigi aizraujas ar daarzniecibu un parasti pa vasaru sanak safochet daudz pukjes un ar ziepi ta kvalitate tada nekada bet ar kit objektiviem isti makro nevr uztaisit taka japerk vien makro objektivs
Nu nezinu gan - ja vien Tava mamma neaizraujas akurāt ar virzas audzēšanu dekoratīvos nolūkos, tad ziedu fotografēšanai parasti gan makro objektīvs nav nepieciešams. Drīzāk varbūt nepieciešamas zināmas iemaņas fotografēšanā.
Vai Sigma Oļai taisa-tas ir jautājums, jo savā mājas lapā viņi apiet šo aparātu ražotāju, tieši tā pat kā Tamron un Tokina. Un rādās ka Olympus "jāapmierinās" ar savu Zuiko,diemļēl, jeb arī paši ražotāji ko noklusē
Vai Sigma Oļai taisa-tas ir jautājums, jo savā mājas lapā viņi apiet šo aparātu ražotāju, tieši tā pat kā Tamron un Tokina. Un rādās ka Olympus "jāapmierinās" ar savu Zuiko,diemļēl, jeb arī paši ražotāji ko noklusē
cik nu zinu sigma olim makro netaisa... pac lietoju close up MACRO gredzenus! esmu apmerināts... biju aizņēmies no inini objetīvu... atšķirības neredzu! vienīgi cena... gredzeni 20-30 ls (e-bay) / objektīvs 160 ls
Sigmai prieksh 4/3 ir shaads Sigma 18mm - 50mm f/2.8 EX DC Macro www.adorama.com... Nav gan tiirs macro objektiivs, bet derees arii ikdienaa kaa labs aizvietotaajs standarta 14-45mm stiklam.
Veel 4/3 formaatam sigmai ir Sigma 105mm f/2.8 EX "DG" AF Telephoto Macro www.adorama.com... Bet vai taadu vaig ziedu bildeeshanai?
Gan jau ka ir veel kaadi, vajag mekleet nevis limpusu bet gan 4/3 lapaas.