Tie taču 2 dažādas nozīmes stroķi. Labāks tas, kurš atbilst Tavām vajadzībām. Optiskās kvalitātes ziņā, protams, 70-200. Abi ir testēti [url=www.photozone.de]www.photozone.de[/url]
70-200 man ir, nākamais plānā 28-300 (ja kādam ir piedāvājumā, drīkst sūtīt vēstules) un tad pēc tam 100-400. Nu labi secība var nedaudz pamainīties
Ja runa ir par labāks/sliktāks - šos stiklus nevajag salīdzināt. Viņiem ir pilnīgi dažāds pielietojums. Tumšajos pasākumos, kur nevar izmantot zipeni tāpat jāoperē ar 2 stobriem 24-70 un 70-200. Pasākumos, kur drīkst izmantot zipeni 28-300 viennozīmīgi!
Morsitis:70-200 man ir, nākamais plānā 28-300 (ja kādam ir piedāvājumā, drīkst sūtīt vēstules) un tad pēc tam 100-400. Nu labi secība var nedaudz pamainīties
Ja runa ir par labāks/sliktāks - šos stiklus nevajag salīdzināt. Viņiem ir pilnīgi dažāds pielietojums. Tumšajos pasākumos, kur nevar izmantot zipeni tāpat jāoperē ar 2 stobriem 24-70 un 70-200. Pasākumos, kur drīkst izmantot zipeni 28-300 viennozīmīgi!
GunarsII:Tie taču 2 dažādas nozīmes stroķi. Labāks tas, kurš atbilst Tavām vajadzībām. Optiskās kvalitātes ziņā, protams, 70-200. Abi ir testēti [url=www.photozone.de
PALIKŠU]www.photozone.de PALIKŠU[/url] TOMĒR PIE 70- 200. PADIES.
nu TIK kategoriskam arī nevajadzētu būt. Sigmai ir daudz labi objektīvi. Tajā skaitā par labām cenām, BET (c) bez pamēģināšanas un testēšanas uz konkrētā bodija ar ko lietosi, labāk nepirkt.
GunarsII:Tie taču 2 dažādas nozīmes stroķi. Labāks tas, kurš atbilst Tavām vajadzībām. Optiskās kvalitātes ziņā, protams, 70-200. Abi ir testēti [url=www.photozone.de
ir abi ... teikshu kaa ir 28-300 afigenaaakais stikls, ja kautkur brauc un zini kaa gribi izstikt ar vienu stiklu, tad pagaidaam pasaulee nav nekaa krutaaka izdomaata ....
pa lielam peedeejo laik, netiek njemts notst janu vieniigi majaas un nekas nav jastaipa, tad ir luste pamainiit lenkjus
kautkas te piiksteeja par svaru, nu 15 gadiigam skukjimm var jau buut ka ir arii pa smagu ... visaadi savadaak ... uz pohaam gruuti es pat teiktu neiespeejami ietricinaat : savaaa zinjaa dubultais IS
poziitivais: zini ka vienmeer buus ... njaa nezinu kaa ir ar cropu, bet uz pilnaas matricas IR negatiivais: cena, protams, vareeja buut krietni mazaaka.