Итак, я вышла замуж за фотографа. Хотя, нет... Неправильно. Я вышла замуж за человека. За хорошего, доброго, искреннего человека, за интеллигента в каком-то там поколении. За интеллектуала и эрудита. К тому же неплохо зарабатывающего.Замужество было довольно скоропалительным – знакомство, флирт, луна, ночь... Обалдевшие его глаза, очень скорое предложение руки, сердца и кошелька... А почему бы и нет? – спросила я себя... Короче говоря, не могу сказать, что к моменту свадьбы я его знала хорошо. Все было совсем даже наоборот – ни фига я его не знала. Да только, какие наши годы? Поживем – увидим...Первые наши напряги начались из-за того, что он общался с неимоверным количеством девушек. Девушек – замечу – красивых и сексапильных. Он делал им портфолио.
ak34:Viens komentārs pie stāsta - dīvains tas fotogrāfs vai arī viņam puiši vairāk patīk.
Kaut kur lasīju interviju ar Kondrašinu, tā kā viņam darbā tikai kailas sievietes, arī seksā sievietes esot piegriezušās, tāpēc esot doma pamēģināt vīrieti
ak34:Viens komentārs pie stāsta - dīvains tas fotogrāfs vai arī viņam puiši vairāk patīk.
Kaut kur lasīju interviju ar Kondrašinu, tā kā viņam darbā tikai kailas sievietes, arī seksā sievietes esot piegriezušās, tāpēc esot doma pamēģināt vīrieti
FUFELS , tas ka piegriežas VIENVEIDĪBA tas fakts , tāpēc man pārsteidz "Meitblieži" zinu cik atri tas noriebjas , tik sievites ar to ar atškiras no viŗieša ka ir daaaaudz dažādākas un daudzveidīgākas FANTAZIJA arī viņām strādā ar vērienu , piekriežas "Trulas bezdzimuma aitas" bet SIEVIETES nepiegreižas nekad , kailums drīz vien vairs neuzbudina tas paliek tik ikdienošķs un pierats ka NETRAUCĒ iedzilīnāties detaļas un niansēs nonāc pie atziņas ka NE PERFEKTUMS individualas nianses detaļas forma arī ir tas INTRESANTAS kas atškir cilvēku no "Plastmasas lelles" , vel savulaik šancējot ar konkursu skuķiem ĻOTI SKAISTAS meitenes atēdos tā ka mani tas vairs necepija nemaz , reiz kolēģi rēca ka es esot tik vienaldzīgi lūrejis ka uz pieres bijis uzrakstrs IEDODIET MAN SLAUCĒJU GUMIJNIKOS !! Tieši ta`pec man ar sievietēm vienmēr ir veicies VISAS spēju saskatīt INDIVIDUĀLO tas kas nav citām ATŠKIRĪGO , standarta tupums mani nekustina jau gadus 20 DROŠI , tieši tapēc man sievites bildēt ĻOTI patīk bet TIKAI NESTANDARTA dabīgus elesmeplārus , ĻOTI profesionāli modeļi tieši arī ir DABĪGI INDIVIDUĀLI tika "Masovka" ir vienada visas uz vienu ģīmi. Jebkura sieviete ir INDIVIDUALA un SKAISTA ja vien ar viņu rūpīgāk pastrādā un pacenšās ielšist ZEM MASKAS ja tas nav iespējama TADAS tik pie Stulbja pie Fomografiem TIEŠI tas ar atškir PIEREDZĒJUŠU profu no "Mietbleiža" ka nav siekala ļidz zemie un ģīmis kā pusgadu nedabūjis , nav rupjš nav aizksroši ir NORMĀLA KOMUNIKACIJA ar modeļiem , sievites BAIGI JŪTA enerģētiku uzreiz sajut PATIESOS nodomus tapēc tiem kam "Citu funktieri" baigi atri iekrīt uz dumībām , kā mums te bijušie "Ciņu biedri" regulāri konfliktēja ar modeļiem MAN / KOLĒĢIEM tā nav gadijies pa visiem 25+ gadiem musm vienkarši DOMAS CITAS ne par "Vienīgo intresi" un sievites to uzraiz sajut novērtē un CITA ATTIEKSME , bet piedavajumi līdz ar to ir šad tad , neteikšu ka regulāri BET IR un tad viss pārējais ir "Pēc garīgā @ vēlmēm"
Uggga:
FUFELS , tas ka piegriežas VIENVEIDĪBA tas fakts , tāpēc man pārsteidz "Meitblieži" zinu cik atri tas noriebjas , tik sievites ar to ar atškiras no viŗieša ka ir daaaaudz dažādākas un daudzveidīgākas FANTAZIJA arī viņām strādā ar vērienu , piekriežas "Trulas bezdzimuma aitas" bet SIEVIETES nepiegreižas nekad , kailums drīz vien vairs neuzbudina tas paliek tik ikdienošķs un pierats ka NETRAUCĒ iedzilīnāties detaļas un niansēs nonāc pie atziņas ka NE PERFEKTUMS individualas nianses detaļas forma arī ir tas INTRESANTAS kas atškir cilvēku no "Plastmasas lelles" , vel savulaik šancējot ar konkursu skuķiem ĻOTI SKAISTAS meitenes atēdos tā ka mani tas vairs necepija nemaz , reiz kolēģi rēca ka es esot tik vienaldzīgi lūrejis ka uz pieres bijis uzrakstrs IEDODIET MAN SLAUCĒJU GUMIJNIKOS !! Tieši ta`pec man ar sievietēm vienmēr ir veicies VISAS spēju saskatīt INDIVIDUĀLO tas kas nav citām ATŠKIRĪGO , standarta tupums mani nekustina jau gadus 20 DROŠI , tieši tapēc man sievites bildēt ĻOTI patīk bet TIKAI NESTANDARTA dabīgus elesmeplārus , ĻOTI profesionāli modeļi tieši arī ir DABĪGI INDIVIDUĀLI tika "Masovka" ir vienada visas uz vienu ģīmi. Jebkura sieviete ir INDIVIDUALA un SKAISTA ja vien ar viņu rūpīgāk pastrādā un pacenšās ielšist ZEM MASKAS ja tas nav iespējama TADAS tik pie Stulbja pie Fomografiem TIEŠI tas ar atškir PIEREDZĒJUŠU profu no "Mietbleiža" ka nav siekala ļidz zemie un ģīmis kā pusgadu nedabūjis , nav rupjš nav aizksroši ir NORMĀLA KOMUNIKACIJA ar modeļiem , sievites BAIGI JŪTA enerģētiku uzreiz sajut PATIESOS nodomus tapēc tiem kam "Citu funktieri" baigi atri iekrīt uz dumībām , kā mums te bijušie "Ciņu biedri" regulāri konfliktēja ar modeļiem MAN / KOLĒĢIEM tā nav gadijies pa visiem 25+ gadiem musm vienkarši DOMAS CITAS ne par "Vienīgo intresi" un sievites to uzraiz sajut novērtē un CITA ATTIEKSME , bet piedavajumi līdz ar to ir šad tad , neteikšu ka regulāri BET IR un tad viss pārējais ir "Pēc garīgā @ vēlmēm"
Lasu, lasu un nevaru saprast??? Sanāk no teksta, ka sākumā tu esi bijis normāls- tagad intiliģents (sterīls ) Aņuks Aizbraucis mūsu sevi svēti reklamējošs fotogrāfs uz siltajām zemēm jaunas bildītes okeāna krastā uztaisīt, nemaz nepamana, ka iestājās tumsa.., iet , iet, būdiņa!, pieklauvē. Durvis atver skaista sieviete. Mūsu fotogrāfs lūdz naktsmājas, bet sieviete atbild, ka viņa viena, un nedaudz baidoties. Nu mūsu bāleliņš zvēr, ka ir inteliģents cilvēks. Labi, ielaiž pārgulēt. No rīta ēdot brokastis fotogrāfs skatās pa logu un redz, pagalmā ganās 11mit gaiļi un 8ņas vistiņas. Izbrīnīts jautā, kāpēc tā, Latvijā esot uz vienu gaili 8ņas. Saimniece atbild- nu gailis man ir viens, bet tie 10mit ir īstie inteliģenti
Lasu, lasu un nevaru saprast??? Sanāk no teksta, ka sākumā tu esi bijis normāls- tagad intiliģents (sterīls ) Aņuks Aizbraucis mūsu sevi svēti reklamējošs fotogrāfs uz siltajām zemēm jaunas bildītes okeāna krastā uztaisīt, nemaz nepamana, ka iestājās tumsa.., iet , iet, būdiņa!, pieklauvē. Durvis atver skaista sieviete. Mūsu fotogrāfs lūdz naktsmājas, bet sieviete atbild, ka viņa viena, un nedaudz baidoties. Nu mūsu bāleliņš zvēr, ka ir inteliģents cilvēks. Labi, ielaiž pārgulēt. No rīta ēdot brokastis fotogrāfs skatās pa logu un redz, pagalmā ganās 11mit gaiļi un 8ņas vistiņas. Izbrīnīts jautā, kāpēc tā, Latvijā esot uz vienu gaili 8ņas. Saimniece atbild- nu gailis man ir viens, bet tie 10mit ir īstie inteliģenti
Aņuks iz dzīves SVAIGSS Portālā Ogrenet vērsusies A. ar aicinājumu palīdzēt atrast cilvēkus, kuri vainojami miesas bojājumu izdarīšanā viņas māsai 1.oktobrī naktsklubā „Bermuds” Ogrē, Jāņa Čakstes prospektā 2.
„ Man tuvam cilvēkam - māsai - 1.oktobrī naktsklubā "Bermuds" kāda sieviete ar vienas rokas sitienu pārlauza degunu, kā rezultātā māsai ir lauzts deguns, bet vaininiece vēl paņirgājās par viņu. Cietusī māsa izskatās šausmīgi. Mēs paši saviem spēkiem mēģinām meklēt vainīgo sievieti," raksta A.
A. sniedz arī viņas rīcībā esošo informāciju: „Ļoti iespējams, ka vainīgo sauc Kristīne, viņa ir no 1.60-1.65 cm gara ar melniem matiem, maza auguma, bija krāsotas melnas acis - apkārt acīm ar melnu zīmuli (izteikti krāsotas melnas acis), kura bija ģērbusies džinsu biksēs un melnā džemperī. Naktsklubā atpūtās kopā ar draudzeni (brunete ar gariem matiem, augums ap 1.65 cm), kas arī uz to visu noskatījās”.
Vēstulei pievienots arī cietušās apraksts - skaista, gara auguma (ap 1.74 cm), blondiem matiem līdz pleciem sieviete, kura bija ģērbusies melnā kleitā ar melniem legingiem un baltā žaketē, augstpapēžu kurpēs. Klubā bija kopā ar diviem draugiem - viens ap 1.95 cm garš un otrs ap 1.85 cm garš, kuri arī to visu redzēja.
Žēl SKAISTO barbiju kurai stabīli nepaveicās , bet KENI gan tādi nedabīgi skaisti ar augstu dzīves kvalitāti un izglītoti būs bijuši
Lunis:...1.60-1.65 cm gara ar melniem matiem...sieviete ar vienas rokas sitienu pārlauza degunu... ...cietušā... - skaista, gara auguma (ap 1.74 cm), blondiem matiem līdz pleciem sieviete,
Eu, šito es gribētu redzēt dzīvajā, kā maza "чорнинкая" pārlauž ar vienu sitienu degunu garai blondīnei
Not_good:Ja, tas laikam 90% sieviešu, ka greizsirdīgas, ja viņas vīrietis ir fotogrāfs vai fotografē.
Ta gluzji nevaretu teikt , stipri liela atšķirība kas tu esi ja esi "Amatieris meitbliezis" vai par naudu stradajosj Profs , isteniba visai stridigi nemitigi "grabstities gar svesiem pupiem" ja savā īapšumā gana labi. Ja strada par naudu un tas ir tavs darbss TAD parasti nav nekadu problemu , vismaz man tadu nav un nav bijušas arī agrāk tik JAIEPAZISTINA ar darba specifiku , vispar sievietes tiri saprotami nemil "Dalities" ar savu mantu gluži tāpat kā to nemīl arī veči TAČU ja nav jādalās viņam uz to ir uzlikt , ir cits variants arī "Ka tik piķis nāk" filazofija , dod tik piķi un dari ko gtribi , esmu noverojis ari sadu variantu dazjiem LABIEM kolegjiem seviskji ar jaunam blondam sievinjam Sievietem ir viena fiška kuru ja zin var loti smalki visu noveidot , vismaz mana gadijuma tas strada IDEALI jau vismaz gadus 20 droši , liekas 2x esmu viņu pārkāpis ABAS nožēlojis Taču ja vie viņas pieturas VISS SJUPER . Man ir paris pazinjas kuri bildē tik un vienigi Skukjus + Dabu , pietam "Skuķi" aprobežojas ar tik un vienīgi SAVU otro pusi visadas variacijas , vienam tadam liekas pec gadiem 5 tik piefikseju ka butibā viņas bildē tikai VIENU modeli fragmentos un rakursos IZCILU augumu , otras bildeja vienkarsjak tam uzraiz bija skaidrss , bet ar gana forši. Man ar ir FEISI + kursu man patīk bildēt visos veidos un rakusros un nemitīgi , vienkarsji treninju un relaxsa nolukos , kadi 3-4 cilveki man tadi ir bijuši var bildet un bildet vislaik kautkas jauns parasti tie ir loti emocionali un "Mainigi" cilveki , katreiz savadaki. Lidzigi ar kolegji kurš bildēja tikai savu lauleni KATREIZ savadak un NEATPZĪSTAMI Man tie parsti ir pazinjas , koleģi , klientes ,var taisit jaunas un jaunas serijas ar vienu cilveku loti labs treniņš ACIJ / PRATAM ka uztasit savadak.