Znotiņš nopietns vīrs.Varēja taisīt tādu nopietnāku"publicēšanās vietni"".Ar kārtīgu cenzūru,kas nelaiž cauri galīgas blēņas un kurā patiešām varētu ar laiku savākties dzīves ainiņas noLatvijas malu malām.Un otra sadaļa teiksim radošajai fotogrāfijai,tipa mākslai.A te jau atkal,cik saprotu ,briest visiem pieejama izgāztuve sunīšu bildēm ar tiešo blici pierē.
Nu avīze ir cita lieta.Un arī Dienas portāls cita.Tas ir bizness.Un neba nu Znotiņam pašam tur viss būtu jāregulē jaunajā vietnē.Vai tad mums trūkst visādu ekspertu un profesionāļu?Dārgi esot?Nu tad ieviest kādu dalības maksu vai tā kaut kā...bet tikai ne kārtējo "visiem pieejamu brīvas izpausmes vietu".Pēc tādas es neredzu ne mazāko vajadzību.
viecha:Znotiņš nopietns vīrs.Varēja taisīt tādu nopietnāku"publicēšanās vietni"".Ar kārtīgu cenzūru,kas nelaiž cauri galīgas blēņas un kurā patiešām varētu ar laiku savākties dzīves ainiņas noLatvijas malu malām.Un otra sadaļa teiksim radošajai fotogrāfijai,tipa mākslai.A te jau atkal,cik saprotu ,briest visiem pieejama izgāztuve sunīšu bildēm ar tiešo blici pierē.
Tur 100% cits funktiers. Isteniba BILDES aktualas ir baiga deficita prece DARGA un ekskliziva. Problema taja ka 90% aktualo bilzu WEB projektos piesuta vsiadi "Vuaristi" kas no gara laika cauram dienam vazajas apkart un knipse visu kas gadas pa celjam PA BURZMU trapas looti ekskluzivas lietas. DIEMZEL kvalitati nakas upuret AKTUALITATEI , domaju kas Diena sai zinja nav iznemums kad JATAUPA tad vienkarsjak letak "Sijat drazas" kuras gadas kads ZELTA grauds neka TERET milzu lidzekljus LABU fotografu algisjanai visas malas NERACIONALI. Es jo piegajienu izmantoju jau pirms 10-12 gadiem , LOT IZDEVIGS un rentabsl , beidzu kad Delfi @ TVNET palaida savus tada vaida projektus , starp citu ERFOTO bija viens no POSMIEM mana sistema Taka Dienas sads lemums tik likumsakarigs "Aktualitasju zvejosjana" .
Ai,atkal tā stulbā nauda!Es,naivais,domāju,ka kaut kas uz to pusi kā akcija"viena diena Latvijā".Nu tipa vienviet savācas gan dokumentālas reportāžas bildes no dažādām malām gan arī tādi kā mākslinieciski mēģinājumi.Bet ar krietnu atlasi,savādāk ir beztolks.Nu var jau atrunāt,ka tādas un tādas kartiņas tiek izmantotas tur un tur,ja autors neiebilst un cena nav pārmērīgi"profesionāla".Lai rīkotājiem ir jēga un interese.Bet pamatā tas tomēr būtu kā vērtīgs laikmeta dokuments.Bet ja tur salaiž iekšā visu lažu,tad kuram skatītājam būs pacietība rakties tam visam cauri?Tikai tiem,kas tur ,kā Lunis saka,meklē aktuālos zelta graudus.
viecha: kuram skatītājam būs pacietība rakties tam visam cauri?Tikai tiem,kas tur ,kā Lunis saka,meklē aktuālos zelta graudus.
SKATITAJS tur ņeprečom , redaktors pa reizei uzmetiss aci "Sedevriem" Gadas ka pat google atrod un ZVANA , gan Diena gan Leta utt ta dara un viss notiek , tie kas NEZVANA sanem rekjinu no AKKA/LAA jau ar citiem cipariem , man pat privataja bloga rakstits ka PAR BILDEM var maksat AKKA/LAA , daudzi ta ari dara: ik menesi neliels ciparins UZ DULLO ta salasas)
RudeWolf:Izskatās, ka iPad app vajag kaut kā apmaksāt.
Nuu man prieks FOTO iPad app maksa ~50 USD , perfekti var bliezt pa taisno redaktoram uz galda. Pedejo reiz kad testejam atkariba no izmera 3-5 sekundes paiet no Klik lidz bilde redaktora acu prieksja KAUTKUR , ja bliezj uz "Bussu" tad ~2 sekunes pec KLIK bilde ir jau "Kompi"
talavietis:ja kādreiz bija fotogrāfs jāsūta pēc bildes, tad tagad bildes pienāk pašas klāt. tā ir šo mūsdienu mediju priekšrocība...
PRECIZI , tik nu liela problema ir KVALITATE un autortiesibas personu tiesibas. Suta visadus brinumus. Tinji suta savas svaigi izdraztas draudzenes ar mobilkam sabildetas safilmetas , trakie vel visu ko LIELOS daudzumos Mums ik pa bridim piedava NOPIRKT visju ko "Skarbu" Tik seit nav maksataju par tadam lietam. Mums lielakais plus OPERATIVITATE ~5 sekundes bilde REDAKTORA kompi Trupaks vel VERTIKALI bet radaktors jau HOTstoriju nekralogu raksta , ta kadreiz teica man nelaiķ skolotajs Krausijs. Profi musdienas var nemt tik ar baiso atrumu un tehniskajam iespejam , AKTUALITATE maksa nenormali dargi tam labak "Lurikjus" ar mobilkam piesaistit lai suta