tad autors tiek pagodināts ar apzīmējumu SABOTIERIS un seko drauds par publisku sodu un baigiem finansiāliem zaudējumiem
citēts:
Shadow@81.198.36.19 | 23:15 13.10.2011 | Atbildēt uz komentāru | kartejais gudrinieks, sabotieris? vel viena tada bilde un pirksi jaunu zelta zivtinju :P
Vai kāds zin kas šai situācijai pie vainas? Vai vaina ir tajā, ka welcomēti tikai ĪSTI IDIOTI (kādi, bez šaubām, ir pirmo 3 kartiņu autori) savukārt projekti kuri izsauc vajadzību padomāt rada neziņu... a neziņa ko rada? Kas ir tas bubulis kura dēļ jābano profili zem kuriem, iespējams, neslēpjas ĪSTS, labs, vienmēr gaidīts stulbenis?
Low quality art ir virziens, gan vizuālajā gan audio mākslā - pie noteikuma, ka tas ir apzināts
Vai tas ir koncepts, ka atbalstīti tiek tikai tie šedevri, kuros šis virziens ir NEAPZINĀTS un nekāds mesidžs ar tiem netiek nests?
Atkal viens abižennijs saņēmis negatīvu vērtējumu un ierosinājis tēmu...
Protams, cilvēciskais stils ir daudz pārāks par šeit novēroto MPS virzienu. Tamdēļ cerēsim, ka Hugo tiks saprasts un viņa virzienu neaizklapēs ciet! Jo kamdēļ šajā resursā parādījušās reklāmas? Tamdēļ, ka ir kaut kāda auditorija. Savukārt, cilvēciskais stils vienmēr raisa interesei, pārdomas, diskusijas, nesaprašanu - LASI - apmeklējumu. Piesaista apmeklētājus. Padara dzīvi krāšņāku. Rosina domas kas patiesi ir labs, kas šķiet labs un kas šķiet nelabs un varbūt ir nelabs, bet varbūt nav.
Saiti ar šādu lietotāju skaitu (nav ne jausmas cik FB ir ļaužu kas reizi dienā/divās ienāk, bet būs simtos stabili) ir kā sabiedrības spogulis - attiecīgi viss nevar patikt un nevar nepatikt - ta ir dialektika
Ja runājam par idiotisko daļu (skaties pirmo postu topikā) tad tas, saprotams izraisa interesi - vai Tev šī tēma neliekas paradoksāla?
Visos laikos, jau kopš tiiem laikiem kad pirmie fotogrāfi no koka nokāpa....jauns mākslas virziens vienmēr ir bijis apķēzīts, mākslinieki dedzināti sārtos, lamāti, izsmieti, izdzīti no mākslinieku cumftām.... Tā ir bijis ir un būs mūžīgi, ka tie kas ir savās mākslinieciskajās domās iesūnojuši, nhesapratīs un negribēs saprast jaunos mākslas virzienus........ vienalga vai tā ir fotogrāfija, glezniecība, tēlniecība, mūzika utt.
loti interesants projekts registreties 2007 gada lai iepublicetu vienu bildi - shadu. ja tu to spej izskaidrot, jau ieprieksh paldies. demagogs tu esi Maris, un vel izskatas garlaikots. man patik tavi centieni uzlabot latvijas fotografijas attistibu, bet tikai tad izmanto citas metodes, kaa uzbraukt adminam
Shadow:loti interesants projekts registreties 2007 gada lai iepublicetu vienu bildi - shadu. ja tu to spej izskaidrot, jau ieprieksh paldies. demagogs tu esi Maris, un vel izskatas garlaikots. man patik tavi centieni uzlabot latvijas fotografijas attistibu, bet tikai tad izmanto citas metodes, kaa uzbraukt adminam
Tu mani nekad neesi interesējis (un arī Tavs viedoklis par dajebko) un nekur braukt prātā nav bijis - interesē publiska tendence par kuru iet runa pirmā postā.
Man šķiet,ka te ir simtiem tādu,kuriem nav nevienas bildes,vienkārši cilvēki gaida savu brīdi publicitātei.Kas nu kuram sanāk,kurā brīdī-to nevar zināt.
precizējot - man neinteresē personālijis nekādos jautājumos - cilvēku attieksme pret kartiņām gan ir interesanta.
A datumi - nu pofig tak - cits skatās, cits postē, cits komentē, cits mana profilus kā zeķes, cits karās un dzēš visas bildas - cilvēki tak dazādi - pofig kāds kuram režīms - vobsem tā daļa ir garlaicīga - bilžu daļa interesanta.
Provokācijas paņēmienam, radošajās jomās, ir simtiem gadu + pēdējos 100 vispār traki liela loma.
Kā Vaards (starpcitu mok nolinčojam viņu jo ar sen reģistrējies, bet bildes suka neliek) minēja - tās ir zāles pret garlaicību un impulss pretī likšanai.
Var jau likties dīvaini,ja kāds kaut ko izsaka par tēmu.Es tomēr šo vietu uzskatu par fotogrāfiem domātu,vai tiem,kuri cenšas par tādiem kļūt.Man jau ir labi,jo pazīstu lielāko daļu,no šeit aktīvākajiem,un kā likums arī tiem,kuri kaut ko cenšas virzīt foto jomā.Protams adminus ieskaitot. Shadow-nevajag nolaist šo vietu līdz Rimi-Maxima-Supernetto.....labāk otrādi...līdz mc2.(ar izsmalcinātām bildēm) Mani jau arī reizēm izbrīna....ai nerakstīšu,baigi gari sanāks.Man vairāk diskusijas dzīvajā patīk.
užavnieks vispār ir mēsls - kopš tas lielveikalos par širpotrebu palicis. Kamēr bandīti to savām vajadzībām ražoja, lūk tad bija labs! A bet tad tam arī slava radās ,attiecīgi radās parasts Zelta alus. Tādejādi labāk pirkt zelta alu- to taisa lielākā vairumā, tur precīzāk ievēro pārtikas tehnoloģijas procesus un lētāk sanāk.
ekoists:plāno jaunu plenērinu Shadow,ar Užavnieku,Valmiermuižnieku,Aldarīti.....tik slikti jau nav.Es tik priecāšos par jaunām tikšanās iespējām ar jebkuru.
shadow, klau .... skatos uz tevi un domaaju ..... paarejas vecumam taa kaa buutu sen jaabeidzas ..... a ko runaa taa glupi? P.S. esmu ar mieru satikties, parunaties un "iedzert alinju"!!!!!!!!!! ... nepatiic tu man pedeejaa laikaa ;_((((( .. (laikam jau es tev arii ;-ppp)
ekoists:plāno jaunu plenērinu Shadow,ar Užavnieku,Valmiermuižnieku,Aldarīti.....tik slikti jau nav.Es tik priecāšos par jaunām tikšanās iespējām ar jebkuru.
Aldaris tas ir MPS alus pasulē....
katrs izvēlas labāko izvēli,kā jau vienmēr.... Tev taču nav jādzer aldaris.... Izlejamais Valmiermuižas smeķīgs.
Vai tas ir koncepts, ka atbalstīti tiek tikai tie šedevri, kuros šis virziens ir NEAPZINĀTS un nekāds mesidžs ar tiem netiek nests?
Negribās pretendēt uz patiesību pēdējā instancē, bet.. Tie, kas neapzināti mps taisa, tiem ir cerība, ka kādreiz sanāks arī kas labs.. Sevišķi, ja plusmīnus saprotošie, vai tie, kas par tādiem izliekas, fotogrāfi pastāstīs, kas ir labi, kas nav un ko vajag savādāk..
Ja blogu izmanto ar mērķi kliedēt savu garlaicību, tad šādiem nolūkiem ir citas vietas, piem., cirks.lv
f-foto: Teju jebkurš foto, kas būtu uztaisīts ar fotogrāfijas pirmssākumos lietotiem paņēmieniem, šeit droši vien saņemtu piezīmes par smago graudu, neasumu utt. Pat vieglu roku sastādītu apsūdzību MPSā.
Tev taisnība. Es no foto maz ko saprotu. Vari, lūdzu, paskaidrot, kas ir tik īpašs šajā, Māra pieminētajā bildē, kāpēc tā būtu jāaizstāv? Nu tā, lai jebkurš nejēga(ok, nevis jebkurš nejēga, bet bloga lietotājs Bzh) pēc apskaidrošanas paskatītos un pamanītu - jā, tas, ko Tu saki, tas tā tiešām ir un bilde ir šedevrs
Te ir divi dažādi temati. Pirmkārt jau es biju domājis Hugo tekstus, kuri bija rakstīti tikai dēļ tam, lai būtu kur vīzdegunīgi pieminēt "ES ESMU MĀCĪJIES PIE LILIJAS SŪNAS, BET JŪS TE VISI ESAT DILETANTI UN NEJĒGAS!". Žēl, ka erfoto lapa ir aizgājusi, no turienes varētu pavilkt tādus citātus...
Bet ko es teikšu par tevis pieminētajām bildēm? To pašu, ko arī par Aijas Zariņas glezniecību, par instalācijām, ko arī tagad pieņemts saukt par mākslu un daudz ko citu. Es teikšu - es to nesaprotu. Bet ir vēl viena lieta - par Jupiteru un vērsi. Bresona Senlazāru un Leibovicas Džegeru liftā būtu jāizsvilpj par RUPJĀKAJĀM kompozīcijas kļūdām un katros fotokursos tie derētu par par piemēru, kā nevajag darīt.
Bet tas nenozīmē, ka par katru brāķi (man tomēr ir tiesības uz savu viedokli) jāgaida sajūsma, bet visi, no kuriem tā nav sagaidīta ir "Esmu izkopis savu radošo rokrakstu un CILVĒCISKO STILU vairākus gadus un diletantu fotoamatieru viedoklis neko te nemainīs (ir bijuši daudz nopietnāki skolotāji)."
Bilde tika ievietota, lai to novērtētu. Bet autora reakcija uz vērtējumiem nav atraujama no pašas bildes. Un te nu mēs lasām to pašu leksiku, ko lasījām pirms 5-6 gadiem. Divi varianti - vai nu Hugo nemaz nekļūst pieaudzis, vai arī te lielākā daļa patiešām ir tādi, par kādiem viņš tos nosauc, bet tad paliek jautājums, kādēļ Magnum Photos līmeņa ģēnijam jāpublicējas pamatskolas fotopulciņa lapā?
Schneider:Bilde tika ievietota, lai to novērtētu. Bet autora reakcija uz vērtējumiem nav atraujama no pašas bildes. Un te nu mēs lasām to pašu leksiku, ko lasījām pirms 5-6 gadiem. Divi varianti - vai nu Hugo nemaz nekļūst pieaudzis, vai arī te lielākā daļa patiešām ir tādi, par kādiem viņš tos nosauc, bet tad paliek jautājums, kādēļ Magnum Photos līmeņa ģēnijam jāpublicējas pamatskolas fotopulciņa lapā?