forum.gif
Vai sēņotne ir pelējums?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai sēņotne ir pelējums?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.11 16:45
 citēt
Kārtējais, ko es nesaprotu, bet šo autoru tajā fotopulciņā ir pieņēmuši, nesaskaņojot ne ar mani ne tevi, nu ko lai dara...
Publicēts: 20.10.11 21:55
 citēt
Shadow:loti interesants projekts registreties 2007 gada lai iepublicetu vienu bildi - shadu. ja tu to spej izskaidrot, jau ieprieksh paldies. demagogs tu esi Maris, un vel izskatas garlaikots. man patik tavi centieni uzlabot latvijas fotografijas attistibu, bet tikai tad izmanto citas metodes, kaa uzbraukt adminam

Ak dies, atkal visādas liekas aizdomas un sazvērestības teorijas, un mānijas.
Bēdīgi, ka tiek nepamatoti izteikti pārmetumi un draudēts - Nav Mārim nekāda sakara ar HUGO, protams esmu patīkami pārsteigts par šadu
manis (laikam jau tie draudi bija pa nopietno) aizstāvēšnu.

Vai tad tiešām ir jāstāsta kāpēc tikai tagad viens darbs, bet reģistrējies 2007 gadā?
šinī lapā ir irobežojumi uz radošiem meklējumiem un daudzveidību, vai kā?
Vai tik Fotoblogā netiek ieviesta RADOŠO DARBU CENZŪRA.
Publicēts: 20.10.11 22:11 labots
 citēt
Schneider:Kārtējais, ko es nesaprotu, bet šo autoru tajā fotopulciņā ir pieņēmuši, nesaskaņojot ne ar mani ne tevi, nu ko lai dara...

Nezinot ĶĪNIEŠU valodu var aizdomāties, ka rokā paņemtā grāmata ķīniski ir slikta :)
visādi var gadīties ...
Publicēts: 21.10.11 10:32 labots
 citēt
Blogeri, atzīstās - kurš slēpjas zem Hugo? :D :D :D
Publicēts: 21.10.11 10:35
 citēt
smartins:Blogeri, atzīstās - kurš slēpjas zem Hugo? :D :D :D
Nu mazums... es zinu konkreeti paaris biedrus - sākot ar Deinatu un citus, ze, kadiem nikiem tie te sleepjas un piilju diikji veero
Publicēts: 21.10.11 12:24
 citēt
Kādēļ cilvēki, kas pārsvarā nodarbojas ar saucamo salonfotogrāfiju (fotografē pusplikas meitenes jūras krastā utt) kritizē fotogrāfijas, kuras viņi nesaprot? Man, piemēram, ir daudz interesantāk skatīties tās pašas, šeit pieminētās, Alņa Stakles fotogrāfijas nekā dāmas banālās pozās. Interesē izzināt, kas tur domāts, meklēt atbildes, mistika. Katram no mums ir savs redzējums un viedoklis par kādu fotogrāfiju. Mūsu emocijas atšķiras. Mēs visi esam atšķirīgi un tas taču ir pats skaistākais. Vai šeit maļoties un analizējot/kritizējot fotogrāfijas, kas pēc būtibas nekādu informāciju nesniedz kā tikai dāmām vecumdienās tīksmināties - vai cik skaistas mēs bijām jaunībām kaut ko atrisinās? Vai turpināsim dzīvot šādi - visu ko nesaprotu man nepatīk un tas ir baigais sū*s.
Publicēts: 21.10.11 16:20
 citēt
Lazda:... Mēs visi esam atšķirīgi un tas taču ir pats skaistākais. ....

Viedi vārdi :)
piebildīšu - arī darbiem vajadzētu būt (kaut nedaudz) atšķirīgiem / savādākiem, vienam autoram no otra, ... uz to vajag virzīties, nevis uz aprobētu šablonu bezgalīgu impotentu atražošanu.
Publicēts: 21.10.11 19:48
 citēt
Blogeri, atzīstās - kurš slēpjas zem Hugo? :D :D :D

Nu, ja ne Halsmans, tad vismaz Marnics točno ir/nav. Kā vajag, tā domā.
Publicēts: 21.10.11 23:00 labots
 citēt
talavietis:
Schneider:Tu neatceries autoru no Erfoto laikiem? Laikam jau tad tur nebiji, jo tad tev viss būtu krietni vien skaidrāks.

-------------------------------

un ko teiksi par šo?

http://photoarts.com/gallery/stakle/index.html

Skatoties Aļņa Stakles bildes ir jāuzēd marcipāns, tad viss kļūst saprotamāks. Bet man, ja kas, arī tāpt liekas saprotams un baudāms.

apocatastasisblog.blogspot.com...
Publicēts: 22.10.11 09:38
 citēt
Vaards - skatos esat liels "jokdaris" :) tā turpināt.
Publicēts: 25.10.11 14:24
 citēt
Mārim sirds bija pilna :face-grin:
Publicēts: 25.10.11 19:55
 citēt
Vaards:

Protams, cilvēciskais stils ir daudz pārāks par šeit novēroto MPS virzienu.

Izskatās, ka tā ir! :D :D :D
Publicēts: 10.11.11 20:26
 citēt
griezite:
Vaards:

Protams, cilvēciskais stils ir daudz pārāks par šeit novēroto MPS virzienu.

Izskatās, ka tā ir! :D :D :D

Stili nevieni nav pārāki pār citiem,
galvenais lai autoram būtu skaidra virzība un idejas, ieceres realizēšanas izturēta konsekvence!
To man jau sen iemācīja L.Sūna
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas