Shadow:loti interesants projekts registreties 2007 gada lai iepublicetu vienu bildi - shadu. ja tu to spej izskaidrot, jau ieprieksh paldies. demagogs tu esi Maris, un vel izskatas garlaikots. man patik tavi centieni uzlabot latvijas fotografijas attistibu, bet tikai tad izmanto citas metodes, kaa uzbraukt adminam
Ak dies, atkal visādas liekas aizdomas un sazvērestības teorijas, un mānijas. Bēdīgi, ka tiek nepamatoti izteikti pārmetumi un draudēts - Nav Mārim nekāda sakara ar HUGO, protams esmu patīkami pārsteigts par šadu manis (laikam jau tie draudi bija pa nopietno) aizstāvēšnu.
Vai tad tiešām ir jāstāsta kāpēc tikai tagad viens darbs, bet reģistrējies 2007 gadā? šinī lapā ir irobežojumi uz radošiem meklējumiem un daudzveidību, vai kā? Vai tik Fotoblogā netiek ieviesta RADOŠO DARBU CENZŪRA.
Kādēļ cilvēki, kas pārsvarā nodarbojas ar saucamo salonfotogrāfiju (fotografē pusplikas meitenes jūras krastā utt) kritizē fotogrāfijas, kuras viņi nesaprot? Man, piemēram, ir daudz interesantāk skatīties tās pašas, šeit pieminētās, Alņa Stakles fotogrāfijas nekā dāmas banālās pozās. Interesē izzināt, kas tur domāts, meklēt atbildes, mistika. Katram no mums ir savs redzējums un viedoklis par kādu fotogrāfiju. Mūsu emocijas atšķiras. Mēs visi esam atšķirīgi un tas taču ir pats skaistākais. Vai šeit maļoties un analizējot/kritizējot fotogrāfijas, kas pēc būtibas nekādu informāciju nesniedz kā tikai dāmām vecumdienās tīksmināties - vai cik skaistas mēs bijām jaunībām kaut ko atrisinās? Vai turpināsim dzīvot šādi - visu ko nesaprotu man nepatīk un tas ir baigais sū*s.
Lazda:... Mēs visi esam atšķirīgi un tas taču ir pats skaistākais. ....
Viedi vārdi piebildīšu - arī darbiem vajadzētu būt (kaut nedaudz) atšķirīgiem / savādākiem, vienam autoram no otra, ... uz to vajag virzīties, nevis uz aprobētu šablonu bezgalīgu impotentu atražošanu.
Protams, cilvēciskais stils ir daudz pārāks par šeit novēroto MPS virzienu.
Izskatās, ka tā ir!
Stili nevieni nav pārāki pār citiem, galvenais lai autoram būtu skaidra virzība un idejas, ieceres realizēšanas izturēta konsekvence! To man jau sen iemācīja L.Sūna