forum.gif
Olympus ir ķezā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Olympus ir ķezā!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.11 10:03
 citēt
www.photorumors.com ziņo, ka Oly akcijas kritušās par 50%. Oly pārskaitījis 675 milj.$ Cayman Islands kompānijai, kura 2 nedēļas vēlāk pazudusi!
Publicēts: 19.10.11 12:02
 citēt
Ak cik žēl :cry:
Publicēts: 19.10.11 15:03
 citēt
Tobiš uzmeta,vai?:face-sad:
Publicēts: 19.10.11 16:16
 citēt
Oly tas nav tik kaučkāds "Fočuku raotajs" isteniība tā kantora galvenais bizness ir Medicīnas tehnika :) Nedomaju ka tāpat vien var parskaitīt tādu ciparu tiri fiziski , tur ir ilgi un pamatigi jatīra daudzas jo daudzas finasu apaksšvienības:) Varu pačukstēt tiem kas nesaprot tāda meriga uzņemums nav "Piķis kontā" bet gan vesela finasu struktura loti saubos ka REIZE var kautko ta "Parskaitit" var sistematiski "Pievakt" uznemuma akcijas un kontus nevis "Izpurinaja kontu" ta pat retam privatam var un ar TIKAI LATVIJA:):) Var izrtakstit kadu "Finasu dokumentu" uz tadu ciparu kas paredz tada apjoma maksajumus ILGAKA laika perioda :):)
Publicēts: 19.10.11 16:58
 citēt
Lunis:Oly tas nav tik kaučkāds "Fočuku raotajs"... :):)

Kamēr skaties uz viņa divreiz kropotajām DSLR vai tiem filmu karikatūrām IS, tā varētu teikt, bet paņem rokā OM-1 (2,3,4)...
Publicēts: 19.10.11 17:22
 citēt
Schneider:
Lunis:Oly tas nav tik kaučkāds "Fočuku raotajs"... :):)

Kamēr skaties uz viņa divreiz kropotajām DSLR vai tiem filmu karikatūrām IS, tā varētu teikt, bet paņem rokā OM-1 (2,3,4)...

:D:D:D OM oļimpuku sērija, ir ņemts rokā ļoti sen kad vēl ar Nikon F4 bildēju, njaaa iespaids bija gana dīvains, tālu no Zenita oļimpuks nebija skrējis.
Publicēts: 19.10.11 17:54 labots
 citēt
Arī dpreview.com šodien cepas par Oly, vairāk par neseno galvenā rīkotājdirektora nomaiņu. Gan jau ka šīs lietas ir saistītas. Cik noprotu, nav jau visi tie n-tie miljoni nozagti, bet maksājumos caur ofšoru "pareizajā vietā" nonāk jaukas, regulāras komisijas naudiņas. Tādas shēmas labi pārzin mūsu pašu AirBaltic. Vai tad kaut kur neizskanēja, ka pat par degvielu AirBaltic maksāja nevis kādam Statoilam vai Nestem, bet gan ofšoram.
Bet runājot par foto, Olympusam digitālajā laikmetā ir tās pašas problēmas, kas citām vecajām, "tīrajām" fotofirmām- sensoru neražotājām. Jauno Panasonika 16 Mpix sensoru priekš micro 43 Oly dabūs tikai tad, kad Panis pats kādus 2-3 modeļus ar to būs jau palaidis. Es nemaz nebrīnītos, ja drīzumā Panis, vai varbūt Samsungs, nopirktu Olympusu, vismaz viņa foto nozari.
Publicēts: 19.10.11 17:56
 citēt
Hmmm... Tad Canon A-1 un Pentax LX arī ir blakus Zenītam, kā arī OM-4?
Publicēts: 19.10.11 18:41 labots
 citēt
Schneider:Hmmm... Tad Canon A-1 un Pentax LX arī ir blakus Zenītam, kā arī OM-4?

Canon A-1 ne gluži blakām zenitam, par Pentax LX neko neteiokšu jo nezinu nav gadijies ar to bildēt, bet tajā laikā Nikons bija tomēr nopietnāks par visiem citiem , daudzi 90 sākumā uz Minoltām bija uzsēdu'\sies bet es lidz 95 gadam ar Nikon F-4 bildēju un cik gadijās ko citu paprovēt neviens negāja līdz. a ar Canonu es draudzējos tikai pēdējos 10 gadus, un tikai tapēc ka servis LV ir pieejams uz vietas, ja būtu Nikonam tāds servis vis ticamāk šobrīd ar Nikoniem bildētu, kaut Ergonomika man Canoniskā ir iepatikusies atšķirībā no Nikona kuram ir bezjēdzīgi daudz pogu.

Nu bet no tāda Pentaxa neatteiktos, jo varetu labi notirgot
Publicēts: 19.10.11 19:02 labots
 citēt
Bet ar ko OM-1...4 ir netālu no Zenita? Vienīgais bzdinks, kas viņam ir, drīzāk to padara līdzīgu Smenai - slēdža ātrumu pārslēdzējs ap objektīvu.

Bet Gold izpildījums - papilnam:

Bet tās ir leģendas, mūslaiku digitālos štruntus, kuriem modeļi mainās katru gadu, diezin vai kāds ražos ar čūsku ādas apdari 150 eksemplāros.

Vispār jau man šitais patīk:

bet vienalga nožēlojams, salīdzinot ar augstākminētajiem.
Publicēts: 20.10.11 14:57
 citēt
chukmasoff::D:D:D OM oļimpuku sērija, ir ņemts rokā ļoti sen kad vēl ar Nikon F4 bildēju, njaaa iespaids bija gana dīvains, tālu no Zenita oļimpuks nebija skrējis.

обижаешь! es gan tikai ar Olympus OMG paniekojos, bet labs iespaids palika. un vienīgajiem vēl bez Penlax LX dinamiskā mērīšana. un daudzu (.)-tu mērīšana ar apdomāšanu, kā eXponēt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):