Sveiki! Rokos pa netu, un neko neatrodu Varbut jus varetu ieteikt ko labu, gaishu kanona pilnai matricai. Sapnoju par gaisajiem 85 vai 135, bet diemzel par dargu. Tapec ceru atrast ko lidzigu, manualu, letaku, vienalga kadu brendu.
lafoto:Sveiki! Rokos pa netu, un neko neatrodu Varbut jus varetu ieteikt ko labu, gaishu kanona pilnai matricai. Sapnoju par gaisajiem 85 vai 135, bet diemzel par dargu. Tapec ceru atrast ko lidzigu, manualu, letaku, vienalga kadu brendu.
Elmarss:www.ss.lv... Kā uz pieprasījumu, un cena sakarīga...
Ar to paredeveju esot jābūt uzmanīgam , pie antikas tehnikas faniem šams figurē kā "Uzmetējs" , 40Ls ir cena par kādu Jupiter 9 var dabut regulari , ņemot vērā ka šis stikls ļoti atkarīgs no eksemplāra tas ir DĀRGI , pietam spriežot pēc modeļa tas ir 39 vītnes eksemplārs kuri lētāki vienmēr.
nu, man mājā šāds forum.mflenses.com... plauktā dzīvojas, 42 vītne, pāreja uz EOS arī ir, tak jau to vēl pašam vajaga... par cenu gan ne mazāka priekšstata.
Elmarss:www.ss.lv... Kā uz pieprasījumu, un cena sakarīga...
Ar to paredeveju esot jābūt uzmanīgam , pie antikas tehnikas faniem šams figurē kā "Uzmetējs" , 40Ls ir cena par kādu Jupiter 9 var dabut regulari , ņemot vērā ka šis stikls ļoti atkarīgs no eksemplāra tas ir DĀRGI , pietam spriežot pēc modeļa tas ir 39 vītnes eksemplārs kuri lētāki vienmēr.
Tad jau būs ar uz pieprasījumu... Tādi jau ar šito forumu drošivien lasa.
lafoto, tici man, ja ir 180 ls manualam walimexim, ir veerts vai nu sagaidit lietotu, vai piekrat bish un jaunu panjemt 85/1.8... www.ss.lv... kā uz pasūtījuma...
versatile:lafoto, tici man, ja ir 180 ls manualam walimexim, ir veerts vai nu sagaidit lietotu, vai piekrat bish un jaunu panjemt 85/1.8... www.ss.lv... kā uz pasūtījuma...
versatile:lafoto, tici man, ja ir 180 ls manualam walimexim, ir veerts vai nu sagaidit lietotu, vai piekrat bish un jaunu panjemt 85/1.8... www.ss.lv... kā uz pasūtījuma...
lietots mani nebaida, bet vai tiesam bus labaaks?
Par jupīteriem, heliosiem un citiem kosmosa zvēriem noteikti labāks. Ja netaisi dižo mākslu autofokuss var noderēt, un pie notes var jau atslēgt... Un ja neesi LV, tad varbūt ir vērts ar ebaju patusēties. Un vēl pilnai matricai... Lai veicas.
turklāt, šitam autofokuss ir zvērā ātrs. Nu tā, ka tiešām zvērā ātrs. Tik precizitāti notestē, pērkot.
Ir aberācijas, bet kuram gaišajam stiklam tādu nav, + viegli vācas nost ass, patīk fona blūrs (bet tā jau gaumes lieta) imho, ja naudas zem 50 - vērts skatīties uz lietotu heliosu, utml... ja naudas virs 50, bet zem 150 - medīt samyangu un krāt, nopirkt 50/1.8 un heliosu/citu vecu manāli ja virs 150, bet zem 400 - 85/1.8...
Jaa ŅEMAT VĒRĀ ka portreta diapzons ir 85-110mm FF kamerām. Tas nozīme ka CROP piemēram 1,6 portretu stikls būs ~55-60mm Tāpēc tā fanoju pat HELIOS 44 kurš ir 57mm stikls un uz 1,6 sanāk ~90mm portretnieks būtībā 85mm uz Crop sanak PAR GARU 135mm kas nav vairs portretu diapazonā bet TELE objektīvs TĀPĒC jau mūsdienās daudz "Portretu škīlēji" izmanto 70-200mm 2,8 kā "Portretu stiklu"