forum.gif
portretnieks, manualais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / portretnieks, manualais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.11 18:36
 citēt
Sveiki!
Rokos pa netu, un neko neatrodu :face-sad: Varbut jus varetu ieteikt ko labu, gaishu kanona pilnai matricai. Sapnoju par gaisajiem 85 vai 135, bet diemzel par dargu. Tapec ceru atrast ko lidzigu, manualu, letaku, vienalga kadu brendu.
Publicēts: 19.10.11 18:53
 citēt
lafoto:Sveiki!
Rokos pa netu, un neko neatrodu :face-sad: Varbut jus varetu ieteikt ko labu, gaishu kanona pilnai matricai. Sapnoju par gaisajiem 85 vai 135, bet diemzel par dargu. Tapec ceru atrast ko lidzigu, manualu, letaku, vienalga kadu brendu.

179Ls par dārgu par 85mm 1.4 ? www.5dvideo.lv...
Publicēts: 19.10.11 19:12
 citēt
www.ss.lv...
Kā uz pieprasījumu, un cena sakarīga...:face-smile:
Publicēts: 19.10.11 19:28 labots
 citēt
Elmarss:www.ss.lv...

Ar to paredeveju esot jābūt uzmanīgam , pie antikas tehnikas faniem šams figurē kā "Uzmetējs" , 40Ls ir cena par kādu Jupiter 9 var dabut regulari , ņemot vērā ka šis stikls ļoti atkarīgs no eksemplāra tas ir DĀRGI , pietam spriežot pēc modeļa tas ir 39 vītnes eksemplārs kuri lētāki vienmēr.
Publicēts: 19.10.11 19:49
 citēt
nu, man mājā šāds forum.mflenses.com... plauktā dzīvojas, 42 vītne, pāreja uz EOS arī ir, tak jau to vēl pašam vajaga... par cenu gan ne mazāka priekšstata.
Publicēts: 19.10.11 19:58
 citēt
walimex izskatas loti labs ! Paldies Luni!
jupiters man diemzel nederes jo neesmu LV
Publicēts: 19.10.11 20:00
 citēt
lafoto:walimex izskatas loti labs ! Paldies Luni!
jupiters man diemzel nederes jo neesmu LV

gribejas nedaudz gaishaku
Publicēts: 19.10.11 20:01
 citēt
berns (3.5) pienaca un uz luna bildi skatas un neliek man mieru, ko tas onkuls dara ar kaaju? Un vai es ar ta varot? :face-grin:
Publicēts: 19.10.11 22:44
 citēt
lafoto:berns (3.5) pienaca un uz luna bildi skatas un neliek man mieru, ko tas onkuls dara ar kaaju? Un vai es ar ta varot? :face-grin:

paskaidro bērnam, ka tā nav tā onkuļa kāja.. :)
Publicēts: 19.10.11 23:05
 citēt
Lunis:
Elmarss:www.ss.lv...

Ar to paredeveju esot jābūt uzmanīgam , pie antikas tehnikas faniem šams figurē kā "Uzmetējs" , 40Ls ir cena par kādu Jupiter 9 var dabut regulari , ņemot vērā ka šis stikls ļoti atkarīgs no eksemplāra tas ir DĀRGI , pietam spriežot pēc modeļa tas ir 39 vītnes eksemplārs kuri lētāki vienmēr.

Tad jau būs ar uz pieprasījumu...:face-grin: Tādi jau ar šito forumu drošivien lasa.:face-smile:
Publicēts: 19.10.11 23:16
 citēt
Pinus:
lafoto:berns (3.5) pienaca un uz luna bildi skatas un neliek man mieru, ko tas onkuls dara ar kaaju? Un vai es ar ta varot? :face-grin:

paskaidro bērnam, ka tā nav tā onkuļa kāja.. :)

Tā sexretāres , "vienas no" , kāja :)
Publicēts: 20.10.11 00:18
 citēt
Tak var paņemt M42 stiklu pa kādu dvacāru no jēbaja, ļoti normālu, gaišu. Tik būs pašam jāfokusējas :)
Publicēts: 20.10.11 01:05
 citēt
ir kāds ~80mm ar F vismaz 2.8 uz tā paša M42
135 par garu priekš portretiem :D tādi jau vairumā ir
Publicēts: 20.10.11 10:41
 citēt
es meginashu to walimexi apcamdit. Vel atradu tadu lidzigu, samayungu, vai ka vinu tur... bet to jau japerk, diez vai kur bodee buus
Publicēts: 20.10.11 11:03
 citēt
samyang un walimex ir viens un tas pats stikls.aptaustīt man domāt var jebkurā sakarīgā bodē,vairs nav retums.
Publicēts: 20.10.11 11:48 labots
 citēt
lafoto, tici man, ja ir 180 ls manualam walimexim, ir veerts vai nu sagaidit lietotu, vai piekrat bish un jaunu panjemt 85/1.8...
www.ss.lv... kā uz pasūtījuma...
Publicēts: 20.10.11 13:07
 citēt
versatile:lafoto, tici man, ja ir 180 ls manualam walimexim, ir veerts vai nu sagaidit lietotu, vai piekrat bish un jaunu panjemt 85/1.8...

lietots mani nebaida, bet vai tiesam bus labaaks?
Publicēts: 20.10.11 13:31 labots
 citēt
lafoto:
versatile:lafoto, tici man, ja ir 180 ls manualam walimexim, ir veerts vai nu sagaidit lietotu, vai piekrat bish un jaunu panjemt 85/1.8...

lietots mani nebaida, bet vai tiesam bus labaaks?

Par jupīteriem, heliosiem un citiem kosmosa zvēriem noteikti labāks. Ja netaisi dižo mākslu autofokuss var noderēt, un pie notes var jau atslēgt...:face-smile: Un ja neesi LV, tad varbūt ir vērts ar ebaju patusēties.:face-smile:
Un vēl pilnai matricai... Lai veicas.
Publicēts: 20.10.11 13:43
 citēt
turklāt, šitam autofokuss ir zvērā ātrs. Nu tā, ka tiešām zvērā ātrs. Tik precizitāti notestē, pērkot.

Ir aberācijas, bet kuram gaišajam stiklam tādu nav, + viegli vācas nost
ass, patīk fona blūrs (bet tā jau gaumes lieta)
imho, ja naudas zem 50 - vērts skatīties uz lietotu heliosu, utml...
ja naudas virs 50, bet zem 150 - medīt samyangu un krāt, nopirkt 50/1.8 un heliosu/citu vecu manāli
ja virs 150, bet zem 400 - 85/1.8...
Publicēts: 20.10.11 13:54
 citēt
Tik precizitāti notestē, pērkot.

ka vislabak notestet?
jau vienu noskatiju netaa
Publicēts: 20.10.11 14:16
 citēt
Publicēts: 20.10.11 15:56 labots
 citēt
Jaa ŅEMAT VĒRĀ ka portreta diapzons ir 85-110mm FF kamerām. Tas nozīme ka CROP piemēram 1,6 portretu stikls būs ~55-60mm :):) Tāpēc tā fanoju pat HELIOS 44 kurš ir 57mm stikls un uz 1,6 sanāk ~90mm portretnieks :) būtībā 85mm uz Crop sanak PAR GARU 135mm kas nav vairs portretu diapazonā bet TELE objektīvs:face-wink: TĀPĒC jau mūsdienās daudz "Portretu škīlēji" izmanto 70-200mm 2,8 kā "Portretu stiklu"
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):