forum.gif
klups
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / klups
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.11 14:03
 citēt
ja tā pavisam godīgi, gribēju tikai padalīties un drusciņ arī "palielīties" - re, kā Klubs nopublicējis manu rakstiņu par ceļojumu uz Keniju ar visām bildēm :)
Publicēts: 24.10.11 14:04
 citēt
rixweber:ja tā pavisam godīgi, gribēju tikai padalīties un drusciņ arī "palielīties" - re, kā Klubs nopublicējis manu rakstiņu par ceļojumu uz Keniju ar visām bildēm :)
kur ir??:what:
Publicēts: 24.10.11 14:06
 citēt
Kad uzstāšanās? :bad_smile:
Publicēts: 24.10.11 14:06
 citēt
kioskā jau laikam :)
Publicēts: 24.10.11 14:24
 citēt
Varēji jau arī reportāžā ielikt ceļojumu uz Keniju :)
Publicēts: 24.10.11 14:26 labots
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: ...kur raksts vai bildes-kioskā.Atbilde nogalina.Tad nahren te par to rakstīt.Bildes studijā lai mēs arī varam pakaifot.Citādāk sanāk TUKšA muldēšana
Publicēts: 24.10.11 14:43 labots
 citēt
ļOti apsveicu. Un neviens nepaklupa (skaties virsrakstu "klups")
Publicēts: 24.10.11 15:12
 citēt
Jolan::face-grin::face-grin::face-grin: ...kur raksts vai bildes-kioskā.Atbilde nogalina.Tad nahren te par to rakstīt.Bildes studijā lai mēs arī varam pakaifot.Citādāk sanāk TUKšA muldēšana

Jolans nolamāja... :(
ok, Flikeris derēs? www.flickr.com...
Publicēts: 24.10.11 15:18
 citēt
Foršas bildes :)
Publicēts: 24.10.11 17:00
 citēt
rixweber:Jolans nolamāja... :(
kur nolamāja?!?
pateica tieši to ko es ar savu īso jautājumu uzdevu..
Publicēts: 24.10.11 18:53
 citēt
rixweber:
Jolan::face-grin::face-grin::face-grin: ...kur raksts vai bildes-kioskā.Atbilde nogalina.Tad nahren te par to rakstīt.Bildes studijā lai mēs arī varam pakaifot.Citādāk sanāk TUKšA muldēšana

ok, Flikeris derēs? [url=http://www.flickr.com/photos/rixweber/sets/72157627283764190/

...un]http://www.flickr.com/photos/rixweber/sets/72157627283764190/

...un[/url] kas liedz blogā ielikt pāris reportus?
Publicēts: 24.10.11 19:57
 citēt
Jolan:
rixweber:
ok, Flikeris derēs? www.flickr.com...

...un kas liedz blogā ielikt pāris reportus?
Tāpēc, ka čalis bloga stilu ietur - reģistrējies 2007. gadā, bet joprojām bez nevienas bildes :)
Publicēts: 25.10.11 11:11
 citēt
smartins: Tāpēc, ka čalis bloga stilu ietur - reģistrējies 2007. gadā, bet joprojām bez nevienas bildes :)

bet nu nav jau man tā īpaši ko rādīt... ;)
Publicēts: 25.10.11 11:16
 citēt
rixweber:
smartins: Tāpēc, ka čalis bloga stilu ietur - reģistrējies 2007. gadā, bet joprojām bez nevienas bildes :)

bet nu nav jau man tā īpaši ko rādīt... ;)

...tad priekš kam reģistrējies???
Publicēts: 25.10.11 11:30
 citēt
zin', lai no Jolana fotografēt mācītos... khe... ;)
Publicēts: 25.10.11 20:09
 citēt
rixweber:zin', lai no Jolana fotografēt mācītos... khe... ;)
tādēļ jau nav jāreģistrējas.. te jau bildes lūkoties, forumu lasīt var arī nereģistrēti ļauži! :bad_smile:
Publicēts: 25.10.11 21:21
 citēt
tusne:
rixweber:zin', lai no Jolana fotografēt mācītos... khe... ;)
tādēļ jau nav jāreģistrējas.. te jau bildes lūkoties, forumu lasīt var arī nereģistrēti ļauži! :bad_smile:

...diemžēl šādi pasažieri to nesaprot.Bija jāgaida četri gadi lai varētu ielikt vienu linku.:haha:
Publicēts: 25.10.11 23:17
 citēt
Pilsonis gan kaut kur minēja, ka ka kādreiz te bijis aktīvs personāžs, bet tad acīmredzot uznākusi kāda dzīves krīze - bildes padzēsts, niks nomainīts un tā... :face-crying:
Publicēts: 26.10.11 10:33
 citēt
:)

esmu jums kaut ko parādā?

palasiet savus komentārus, gaišie ļaudis. varbūt izdosies saprast, kādēļ man nav liela vilinājuma šeit bildes izrādīt utt.

Paldies, ka ļāvāt man no sirds izbaudīt ;)
Publicēts: 27.10.11 00:00
 citēt
Klubu gan nepalasīju, bet spriežot pēc bildēm, ceļojums bijis neaizmirstams.
Paldies par jauko iespēju iejusties Āfrikas dabas krāšņumā.

P.S. īdētāju vaimanām taču var arī vienkārši uzspļaut, vai ne;)
Publicēts: 27.10.11 00:59
 citēt
rixweber::)

esmu jums kaut ko parādā?

palasiet savus komentārus, gaišie ļaudis. varbūt izdosies saprast, kādēļ man nav liela vilinājuma šeit bildes izrādīt utt.

Paldies, ka ļāvāt man no sirds izbaudīt ;)

Bildes Tev ir lieliskas. Paņēmieni, kā izprovocēt nervozākus cilvēkus uz konfliktu, gan sākumskolas līmenī. Padomā pats. Tu paņem rokā gaļas gabalu un vicini sunim gar degunu, bet nedod. Beigās saniknotais suns Tev vēl iekož. Un nu ir brīdis pateikt, ka Tev nav vēlēšanās sunim gaļu iedot, jo tāpat kodīs. To, ka šāda ākstīšanās Tev sniedz baudu - nu gan atradi ar ko lepoties :D
Publicēts: 27.10.11 10:56
 citēt
Sapper, kur tu ko tādu saskati?
Tiešām nezinu, varbūt Jolana un Cerambyx gadījumā tā ir latvietim tik raksturīgā īpašība - svešiniekā ieraudzīt ienaidnieku vai konkurentu, vai vismaz idiotu jau nu noteikti?
Ne man kāda provokācija prātā nekā... Gluži cilvēcīgi gribējās padalīties ar pozitīvām emocijām.

Bet paldies par komplimentu :)
Publicēts: 27.10.11 11:43
 citēt
...kas tad liedz ar tām pozitīvām emocijām padalīties ieliekot šeit kādu feinu bildi.Nesaprotu.
Publicēts: 27.10.11 11:49
 citēt
Jolan:...kas tad liedz ar tām pozitīvām emocijām padalīties ieliekot šeit kādu feinu bildi.Nesaprotu.

Un visdrīzāk arī nesapratīsi... :)
Publicēts: 27.10.11 12:26
 citēt
rixweber:Sapper, kur tu ko tādu saskati?

Parādi jebkuram neieinteresētam cilvēkam ar spēju mazliet analizēt šo topiku un viņš Tev pateiks to pašu :)

Pirmajā postā saki, ka gribi padalīties. Uz jautājumu, kur tad ir tā padalīšanās, seko atbilde - kioskā.

Tas ir kā tajā stāstā par Vaņu, kas iepēries ar zapiņu dubļos un netiek ārā. Pienāk čukča un saka, ka zina kā var palīdzēt. Vasja saka, davai palīdzi. Čukča saka - traktors vajadzīgs!!!!!!!
Publicēts: 27.10.11 12:30
 citēt
bet bildes ir ok
Publicēts: 28.10.11 11:34
 citēt
Bildes tiešām labas, tāpēc ceru, ka čalis pratīsies un kādu reportu arī te pat blogā iemetīs :)
Uzrodas te 4 gadus vecs, nevienam nezināms profils bez nevienas bildes un vēl brīnās, ka neviens viņu ne;nem par pilnu
Publicēts: 05.11.11 12:03 labots
 citēt
Klubam, vai kaa to zjurnaalu sauc, laikam paardoshanas reitingi kriitas.
---
bildes labas, jo tur neesmu bijis, tas Kilimijaro ar Zjirafeem apakshaa jau kaa muusdienu klasika
Publicēts: 05.11.11 12:26
 citēt
nu nez nez. bildes - aafrikas parastaaas. ja ikviens no jums buutu bijis tur, noteikti buutu uzbliezis taadas pashas :face-kiss:
Publicēts: 05.11.11 13:33 labots
 citēt
Jolan:...kas tad liedz ar tām pozitīvām emocijām padalīties ieliekot šeit kādu feinu bildi.Nesaprotu.

Pāķis paliek Pāķis savā domāšanā un izpausmēs , lai kur viņš pēc tam dzīvotu Latvijā vai Eiropas vidienē :face-wink::face-grin: Tas tā , bet ja nopietni dzīvojot pa Franciju Beļģiju turienes Latviešu publikai bija modē braukt uz Āfrikas safari , no turienes tas visai lētai un ērti izdarāms laba satiksme. Būtībā Āfrika atvaļinājumā turienes latviešu publikai ir kā "Krieviem Turcija" . Tad nu ja kāds kantora kolēģis nebija bijis reizi gadā Āfrikas safari sākām par viņu "Rūpēties" jo tas nozīmēja ierastā ritma izjukšanu un iespējamu problēmu simptomus. Bija pat viena zinām meitene kura tik traki ieķērās tai Āfrika ka sāka ņemt dalību visādos palīdzības projektos , par cik viņa ar bij neslikta fotogrāfe , fočēja tur smukas bildes tad vietējo Belliņu publiku tas vēl vairāk uzkurināja doties uz kārtējo Safari vai veikt kādu palīdzības žestu "Melnajiem nabadziņiem" un Dilarde ar savām bildēm un stāstiem bij kā "Karognesējs" šīm vēlmēm :) Esmu reizes 3 bijis , 2x "Palīdzības misijās" ar tārpainu kukurūzas miltu maisiem , vienreiz brutāli metām maisus no lidojošas ļotenes , otrreiz kravām piedzītajās kravenēs kamēr Franču leģionāri ar šāvieniem gar kājām "Turēja pūli". Trešo reiz biju Safari kopā ar citiem klerkiem ar ģimenēm, "Klerku izpriecu ietvaros". Gribat lētas Āfrikas tūres , meklējiet tā no Francijas Beļģijas cenas tiešām ir ļoti pieejamas. Bildēm gan jau ne vainas , SAVADĀK tur nemaz nav iespējams:):)
Publicēts: 05.11.11 14:43
 citēt
...arī no Londonas nav dārgi.Man izmaksāja brauciens aptuveni 450Ls uz cilvēku.
Publicēts: 08.11.11 12:51
 citēt
Lunis:

Pāķis paliek Pāķis savā domāšanā un izpausmēs , lai kur viņš pēc tam dzīvotu Latvijā vai Eiropas vidienē :face-wink::face-grin:)

Luni, to tu takā par sevi?
Publicēts: 08.11.11 12:59
 citēt
rixweber:
Lunis:
Pāķis paliek Pāķis savā domāšanā un izpausmēs , lai kur viņš pēc tam dzīvotu Latvijā vai Eiropas vidienē :face-wink::face-grin:)

...un kā Tev pašam liekas??
Publicēts: 08.11.11 13:07
 citēt
patika bildes - cik tāds ceļojums izmaksā no LV?
Publicēts: 08.11.11 13:09
 citēt
aptuveni 500Ls bez safari apmeklējuma
Publicēts: 08.11.11 13:15
 citēt
Jolan:
rixweber:

...un kā Tev pašam liekas??

--------------

... nu veči, Jūs tik vienreiz esat bijuši Safari? Nu bļin, ko lai te saku...:D
Publicēts: 08.11.11 13:38