forum.gif
Par fotogrāfu vecumu radošajā zenītā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par fotogrāfu vecumu radošajā zenītā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.11 18:24
 citēt
Avedonam bij bik virs 60 kad noprezentēja *In the American West*

f-foto:

Vai fotogrāfijas vēl atnāks, kad tev vairs nebūs 16 vai 150?

pilnīgi noteikti nē, kamēr domās, ka fotogrāfijā galvenais ir KAS redzams nevis KĀ fotogrāfija pasniegta

pofig cik sirms pauris - ne personas kodam ne iracionālajai *dzīves skolai* ar sajēgu nav nekāda sakara
Publicēts: 26.10.11 20:43
 citēt
Māri,bet ar vecumu nāk cita veida problēmas.Es pat nerunāju par redzi-uz Kreicbergu beidzamos gadus bija vienkārši žēl skatīties.Arī teiksim spēja daudz staigāt un pārvietoties daudz ko nozīmē,īpaši tiem,kas savas idejas cenšas realizēt brīvdabā,uz ielas vai kur citur ārpus apsildāmas studijas.Ar mašīnu,sēžot kā pelmenim uz beņķa, diez kas nesanāks.Fotogrāfijā tomēr ir jāšurī apkārt un jāstaipa līdz aparatūra.Te tev,bračiņ,ir jāstaigā,jārāpjas,jālien iekšā,nevis jāgaida kad kaut kas pienāks klāt.Tas gan attiecas tīri uz fiziskām spējām.Ar mentālajām jau laikam būs tā kā tu saki.
Publicēts: 27.10.11 11:06
 citēt
viecha:Māri,bet ar vecumu nāk cita veida problēmas.Es pat nerunāju par redzi-uz Kreicbergu beidzamos gadus bija vienkārši žēl skatīties.Arī teiksim spēja daudz staigāt un pārvietoties daudz ko nozīmē,īpaši tiem,kas savas idejas cenšas realizēt brīvdabā,uz ielas vai kur citur ārpus apsildāmas studijas.Ar mašīnu,sēžot kā pelmenim uz beņķa, diez kas nesanāks.Fotogrāfijā tomēr ir jāšurī apkārt un jāstaipa līdz aparatūra.Te tev,bračiņ,ir jāstaigā,jārāpjas,jālien iekšā,nevis jāgaida kad kaut kas pienāks klāt.Tas gan attiecas tīri uz fiziskām spējām.Ar mentālajām jau laikam būs tā kā tu saki.

:D prāts vienmēr visos vecumos sver vienādi, un tas vai nu ir, vai naf (pa fotoredzēšanas līniju). Man patīk mans salīdzinājums ar augstlēcēju (jebkuru). Ir noteikts latiņas augstums katram, kuru tas var pārlekt... bet gadās reizes, kad uzlec augstāk... kaut gan pamatā vienmēr lēcieni ir zemāki par uzstādīto. Ar foto ir tāpat... jāzin sava vieta, savs augstums.
Visgrūtāk ir tiem, kuri ir radījuši ko lielu (sev nozīmīgu), un turpmāk grib radīt tikai tik pat lielu un vēl lielāku... tā nenotiek (pa visām ar kultūru saistītām nodarbēm), un iestājās radošā krīze... un tās laikā nedarīt neko???
Neatkarīgi no vecuma, tie , kas strādā, meklē, vienmēr iegūs :)
Publicēts: 10.11.11 06:47
 citēt
galvenais jau, lai ar erekciju viss kārtībā un lai aizcietējumi nemoka! :grimace:
f-foto:
Walker Evans published American Photographs at 35
Brassi published Paris de Nuit at 34
Cartier-Bresson published The Decisive Moment at 44
Robert Frank published The Americans at 34
Ed Ruscha published Twenty-Six Gasoline Stations at 26.
Daido Moriyama published Bye Bye Photography Dear at 34
Nan Goldin published The Ballad of Sexual Dependency at 33

par to maz jēgas meditēt, ja nav zināms, cik sirmā vecumā kurš nopietni pievērsies fotogrāfijai.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):