forum.gif
Herman Miller Aeron
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Herman Miller Aeron
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.11 18:44
 citēt
dansiga:Maris, ew ew ... Blunavs dziivs?;-))))

www.blunavs.lv...
Publicēts: 30.10.11 19:34
 citēt
maris, uz nostaljgjiju pavilka... .. buus jaapiesakaas pie shamaa ciemos ;-))) P.S> jau paspeeju apskatiities gan esplanaades lapu, gan pasha maajas lapu - tik tur par pashu nekaa nav ... tik par teevu .....
Publicēts: 30.10.11 22:57
 citēt
Sjaguro Yamamototo iesaka fizolopējot sēdēt uz auksta akmens - asinis saskrien, kur silda, kur dzesē, no turienes aizskrien, značit uz auksta akmens sēžot mazāk asiņu pakaļā, vairāk smadzenēs! saprotams, ne uz tik auksta, lai pūsli apsaldētu! :face-grin:
Publicēts: 31.10.11 16:39
 citēt
Blunavam savs sēžamais ...

Publicēts: 04.11.11 17:54 labots
 citēt
haralds:Sjaguro Yamamototo iesaka fizolopējot sēdēt uz auksta akmens - asinis saskrien, kur silda, kur dzesē, no turienes aizskrien, značit uz auksta akmens sēžot mazāk asiņu pakaļā, vairāk smadzenēs! saprotams, ne uz tik auksta, lai pūsli apsaldētu! :face-grin:

Paldies par ieteikumu :)
Ja kārtīgi papēta šī krēsla konstruktīvo risinājumu/dizainu - tad lūk ir šī problēma ir atrisināta + auksta izvēdināta pakaļa (sieta audums) + nespiež kā uz akmens :)
Publicēts: 04.11.11 17:59
 citēt
Maris:Blunavam kantorī ir Aeroni - uzgriez Jānim un paprasi kur ņēmis

[url=http://www.esplanade.lv/lat/

Man]http://www.esplanade.lv/lat/

Man[/url] te, vienam labam čomam šāds mājās, ir izpētīts un ieprovēts, iekš LV "COPPA" šos tirgo.

Te labu un sakarīgu sarunu par šo krēslu iekš LV uzraku:

pods.lv...

pods.lv...
Publicēts: 04.11.11 18:10 labots
 citēt

domāju nopirkt jaunu plinti krieghoff k-80 pro sporter, man te kaimiņos Grobiņā šautuve varētu pa šķīvjiem pašaudīties, maksā gan uz 10 000 EUr, bet ir tās cenas verts, Jūsu domas? Varbūt lietotāji var padalīties savā pieredzē un iespaidos?
Publicēts: 04.11.11 21:17
 citēt
Varbūt pāriet Nikonistos un tādam pasākumam par godu iegādāt kādu zelta modeli?...:face-grin:

Publicēts: 04.11.11 21:52
 citēt
imgfoto:

domāju nopirkt jaunu plinti krieghoff k-80 pro sporter, man te kaimiņos Grobiņā šautuve varētu pa šķīvjiem pašaudīties, maksā gan uz 10 000 EUr, bet ir tās cenas verts, Jūsu domas? Varbūt lietotāji var padalīties savā pieredzē un iespaidos?

Štrunc tava plinte un pats tu utubunga, kurš pelnījis sēdēt tik uz finiera taburetēm!
Es katru dienu šaudos ar Holland & Holland .500/465 'Royal Deluxe' Double Rifle par £129100.00

Šaudos savā Vārkavas pagasta mežā pa tukšām alus bundžām, bet nu tas ir tās cenas vērts.
Kā jūs domājat, ja šauj, sēžot uz "Mjuļļer Ariel" krēsla, turot zem pakaļas aukstā ūdenī samērcētu lupatu, tad varbūt varētu labāk trāpīt? Varbūt kāds var padalīties savā pieredzē un iespaidos?
Publicēts: 05.11.11 11:28
 citēt
Par .500 kalibru ..... no sirds iesaku apsēsties mjuller ariel krēslā, uzvilkt tenax autiņbikses, novietot izstrādajuma laidi pret saules pinumu un nospiest abus gaiļus reizē! Hēdonisks un neaizmirstams pārdzīvojums garantēts.
Publicēts: 05.11.11 18:18
 citēt
tiem, kas te ironizē par krēslu - iesaku aizdomāties, ka noteikti ir ļaužu kategorija, kas skatoties uz, piemēram, 70-200 2.8 L IS II un sigma 70-300 4-5.6 atšķirībām, lemtu par labu otrajam - jo var tuvāk piezūmot un kritni lētāks.
Tas pats ar krēsliem, mašīnām, pildspalvām, uzvalkiem, divriteņiem, riepām un visu pārējo - redz, es te vakar 5ls vērto velosēdekli apgreidoju uz pa lēto dabūtu wtb izstrādājumu ar cenu veikalā pie 50-60 Ls - un jūt starpību... bet kādam kas pa sezonu nobrauc 300km, tas nafig nav vajadzīgs...
Un tie, kas pērk tās bises, pārsvarā ar viņām nešauj ne mērķī, ne pa bundžām, ne vispār.
Citos topikos pikseļus drāž atspērušies, bet sēž laikam uz maksimā pirktiem beņķiem - mums darbā tādi, ok, ne no maksimas, bet no RKF par ~80 Ls/gab, teikšu godīgi, mēmais ārprāts. Nordea kad pāvācās, vot tur bija kruti beņķi par sviestmaizi dabonami (ok, ne aironi, bet tik un tā - labi), bet mani, diemžēl, bosi nesadzirdēja...
Publicēts: 05.11.11 19:19 labots
 citēt
Versatile, atgriežamies tēmas sākumā- protams, ka ir vērts pirkt tiešām labas mantas un, protams, ir gana daudzi ļauži kas var atļauties nopirkt ofisa beņķi pa 1350 EUR - tjipa Mākoņtēvs, Buldozeris, Hūte utt utml.
Bet baidos, ka fotoblogā šamie un līdzīgie tomēr nesēž. Hugo noteikti arī nav reālais pircējs- drīzāk tikai nabaga ampelmanis.:face-wink:
Par to arī ironija. :face-crying:
Publicēts: 06.11.11 11:28 labots
 citēt
Lumpenproletariāts ticis izklaidēties apsūkājot Aeron cenas. Bezmaz vai katrs uzskata par vajadzīgu uzsvērt uz cik spartāniska krēsla ir iespējams sabeigt personisko muguru.

Frīdi, tas, ka tu nevari atļauties nopirkt labu krēslu par 1300eur tā kā nedod tiesības ironizēt par to, ka autors spēj tādu nopirkt, ne? tu ieraugot kādu kāpjot laukā no bentlija arī ej klāt un stāsti, ka uz tirgu var aizbraukt arī ar audi 100 vai kas nu tur tev par auto bija?
Publicēts: 06.11.11 12:13 labots
 citēt
zbmono:Lumpenproletariāts ticis izklaidēties apsūkājot Aeron cenas. Bezmaz vai katrs uzskata par vajadzīgu uzsvērt uz cik spartāniska krēsla ir iespējams sabeigt personisko muguru.

Frīdi, tas, ka tu nevari atļauties nopirkt labu krēslu par 1300eur tā kā nedod tiesības ironizēt par to, ka autors spēj tādu nopirkt, ne? tu ieraugot kādu kāpjot laukā no bentlija arī ej klāt un stāsti, ka uz tirgu var aizbraukt arī ar audi 100 vai kas nu tur tev par auto bija?

Es esmu reālists, nevis ampelmanis.
Un vai tu būtu tas biezais Bentliju aristokrāts, kurš te lumpeņus nosodīs? Smiekli nāk.:big_smile:
Publicēts: 06.11.11 12:24
 citēt
zbmono:...tu ieraugot kādu kāpjot laukā no bentlija arī ej klāt un stāsti, ka uz tirgu var aizbraukt arī ar audi 100 vai kas nu tur tev par auto bija?

Uz ielas man uššķaudīt, kurš no kāda vāģa kāpj ārā, bet ja viņš šajā forumā, pirkstus izplētis, nāks jautāt, kur bentliju var nopirkt un kādu modeli vietējā publika ieteiks, tipa "...laimīgais lietotājs var padalīties pieredzē un iespaidos", tad domāju, ka arī tu tādu sāksi uzskatīt par ampelmani.
Publicēts: 06.11.11 16:25 labots
 citēt
mans ieteikums - peerc tachu to kreeslu. te visi ir neziniishi, es pat teiktu pilniigi muljkji kreeslu sakaraa, kam vieniigais noteikums kreeslam: lai kreesls griezjas un diikstaavee vareetu pagriezties uz rinkji.
---
stulbenja jautaajums-nav kas liidziigs 50ls robezjaas?
Publicēts: 06.11.11 16:39
 citēt
veel jau ir buutiski arii ritenji - lai nebojaa griidas segumu un nav jaapeerk paklaajs pa 60 ls zem kreesla
Publicēts: 06.11.11 17:12 labots
 citēt
Man laukos ir milzīgs un smags sarkankoka krēsls uz gultņa, griežas, viens kaimiņu vecais, kad vācu laikā strādāja par kaut kādu tur šucmani uz dzelzceļa, nospēra vāciešiem no vagona, kurš nāca no Francijas uz Krieviju. Laikam uz ilgu laiku tur bija plānojuši nogruntēties. Kad nolūza viena kāja un rokas balsts, atdeva manam tēvas, kurš to salaboja. Vot atvedīšu un pielikšu pie datora un jums visiem ar jūsu Mjuļļeriem un pakaļām uz auksta akmens!
Publicēts: 07.11.11 09:27
 citēt
Friidis:

tu es prasts latvietis, kam vislabāk par visu patīk patrīt mēli par kaimiņu.
Publicēts: 07.11.11 09:32
 citēt
Schneider:
ja viņš šajā forumā, pirkstus izplētis, nāks jautāt, kur

Neizbrīna.

Kurā brīdī tu saprati, ka autors izplētis pirkstus? Kad viņš uzdeva jautājumu? Varbūt sastādi sarakstu ar max pieļaujamo objektu cenu par kuru proletariātam var uzdot jautājumus, lai tas netiktu uzskatīts par pirkstu izplešanu.
Publicēts: 07.11.11 10:24 labots
 citēt
zbmono:
Friidis:

tu es prasts latvietis, kam vislabāk par visu patīk patrīt mēli par kaimiņu.

Esmu PARASTS un tātad arī praktiski domājošs latvietis!!!!
Un kā būtu ar paškritiku?
Domā, ja dažreiz un šur-tur piehaltūrē ar dārgiem pulksteņiem, esi latvju aristokrāts?
PRASTS snobisms...:bad_smile:
Publicēts: 07.11.11 10:47 labots
 citēt
zbmono:
Schneider:
ja viņš šajā forumā, pirkstus izplētis, nāks jautāt, kur

Neizbrīna.

Kurā brīdī tu saprati, ka autors izplētis pirkstus? Kad viņš uzdeva jautājumu? Varbūt sastādi sarakstu ar max pieļaujamo objektu cenu par kuru proletariātam var uzdot jautājumus, lai tas netiktu uzskatīts par pirkstu izplešanu.

Domāju, ka fotomīļu forumā runāt par 1350 EUR dārgu, labu, gaišu, kvalitatīvu objektīvu ir pilnīgi normāla un saprotama lieta.
Bet nabaga foto-proletāriešu sabiedrībā (kādi šeit laikam ir vairumā) apspriest 1350 EUR vērtu ofisa krēslu ir vai nu humors, vai pirkstu plātīšana.
Jo tie kas var reāli atļauties šādu pirkumu, netaisīs atsevišķu tēmu fotoblogā, bet ies un nopirks!:face-wink:
Publicēts: 07.11.11 10:51 labots
 citēt
Friidis:
Domā, ja dažreiz un šur-tur piehaltūrē ar dārgiem pulksteņiem, esi latvju aristokrāts?

Par šo varētu sīkāk? Tas ir kaut kas ko es par sevi pats nemaz nezinu. Vai tas ir kaut kas tāds ar ko es šeit esmu lielījies?
Publicēts: 07.11.11 11:04
 citēt
zbmono:
Friidis:

Par šo varētu sīkāk? Tas ir kaut kas ko es par sevi pats nemaz nezinu.

Ja tas ir pārpratums, varu atvainoties.
Nepareizi sapratu Googles info (norm.kronos).
Ja tas nav bizness , bet nopietns vaļasprieks- visu cieņu- bet tikai par konkrēto faktu.
Augstprātība jebkurā izpausmē nepatīk tik un tā!
Publicēts: 07.11.11 11:16
 citēt
Friidis:
Ja tas ir pārpratums, varu atvainoties.
Nepareizi sapratu Googles info (norm.kronos).
Ja tas nav bizness , bet nopietns vaļasprieks- visu cieņu- bet tikai par konkrēto faktu.
Augstprātība jebkurā izpausmē nepatīk tik un tā!

Kāds pārpratums, es neko nepārpratu. Man nevajag atvainošanos, es vēlos uzzināt kur es ko piehaltūrēju, ka tas tev liekās snobiski.

Un pie viena derētu arī rekomendācija ko man darīt lai tev tas neliktos augstprātīgi. Vai man tev uzjautāt kādu krēslu es drīkstu pirkt? ja nu es pats sev nezinot nopērku tik dārgu krēslu, ka tu virtuāli sajūties apvainots :face-grin:
Publicēts: 07.11.11 11:39
 citēt
Netēlo pajoliņu! ...:face-wink:
Publicēts: 07.11.11 11:44
 citēt
...jāpiekrīt būs Friidim,jautājums tiešām ir nevietā.Ja reāli interesētu atsauksmes par šo "ķebli",tad ir citi forumi kur šo jautājumu var uzdot un arī saņemt sakarīgu atbildi.
Publicēts: 07.11.11 11:51
 citēt
Friidis:Netēlo pajoliņu! ...:face-wink:

Frīdi, ja tu nevari saprātīgi un argumentēti kaut ko uzrakstīt, varbūt nemaz neraksti? citādi man jau tavā vietā neērti sāk palikt - kaut ko pa kaktiem sagrābsta, kaut ko piedomā, uzraksta, bet segums tam visam ir apaļa nulle.
Publicēts: 07.11.11 11:56
 citēt
Jolan:...jāpiekrīt būs Friidim,jautājums tiešām ir nevietā.Ja reāli interesētu atsauksmes par šo "ķebli",tad ir citi forumi kur šo jautājumu var uzdot un arī saņemt sakarīgu atbildi.

Kāpēc nevietā? tāpēc, ka tu nevari atļauties Hermann Miller krēslu?

Zini, es nevaru atļauties stiklu par 500+ latiem, tāpēc pasludinu, ka diskusijas par dārgiem stikliem ir nevajadzīgas! nevienam nevajag L gaišos stiklus, jo visu var nobildēt ar Sigmas pudeles dibena stikliem.
Publicēts: 07.11.11 11:57 labots
 citēt
Laikam tomēr aizdomas par pajoliņa tēlošanu varētu būt pamatotas.

Varu atkārtot savu pamatdomu vēlreiz (07.11.11 10:47) :

"Domāju, ka fotomīļu forumā runāt par 1350 EUR dārgu, labu, gaišu, kvalitatīvu objektīvu ir pilnīgi normāla un saprotama lieta.
Bet nabaga foto-proletāriešu sabiedrībā (kādi šeit laikam ir vairumā) apspriest 1350 EUR vērtu ofisa krēslu ir vai nu humors, vai pirkstu plātīšana.

Konkrēts iebildums ir pret tavu klajo augstprātību (06.11.11 11:28) :
"Lumpenproletariāts ticis izklaidēties apsūkājot Aeron cenas "

Kas tu tāds esi, lai forumiešus tā apsaukātu?

Kādreiz vismaz labi bildēji. Tagad, apskatot pēdējās galerijas bildes, to vairs nevar teikt!
Tukšs plātīzeris!
Publicēts: 07.11.11 12:07
 citēt
Friidis:Laikam tomēr aizdomas par pajoliņa tēlošanu varētu būt pamatotas.

Varu atkārtot savu domu vēlreiz:

"Domāju, ka fotomīļu forumā runāt par 1350 EUR dārgu, labu, gaišu, kvalitatīvu objektīvu ir pilnīgi normāla un saprotama lieta.

Konkrēts iebildums ir pret tavu klajo augstprātību (06.11.11 11:28) :
"Lumpenproletariāts ticis izklaidēties apsūkājot Aeron cenas "

Kas tu tāds esi, lai forumiešus tā apsaukātu?
Kādreiz vismaz labi bildēji. Tagad, apskatot pēdējās galerijas bildes, to vairs nevar teikt!
Tukšs plātīzeris!

Frīdi, sāksim ar to, ka jautājuma uzdevējs neprasīja tev padomu "vai tikai manis noskatītais krēsls tev neliekas par dārgu". Nē, Frīdi, tu biji tas kurš potenciāli sakarīgu diskusiju par ergonomiskiem krēsliem aizvirzīji gultnē "autors stulbs, jo iedomājās prasīt par 1300eur vērta krēsla iegādi vietnē kur ielūkojos es - pensionārs!!!". Un tu biji tas kurš sameklēja krēsla cenu, neba autors augstprātīgi uzdeva jautājumu "kur man nopirkt krēslu par pusotru štuku".

Ja te kādu var vainot augstprātībā tad tas esi tu, kurš augstprātīgi var norādīt pa labi un pa kreisi ko kuram būs darīt.
Publicēts: 07.11.11 12:08
 citēt
zbmono:
Jolan:...jāpiekrīt būs Friidim,jautājums tiešām ir nevietā.Ja reāli interesētu atsauksmes par šo "ķebli",tad ir citi forumi kur šo jautājumu var uzdot un arī saņemt sakarīgu atbildi.

Kāpēc nevietā? tāpēc, ka tu nevari atļauties Hermann Miller krēslu?

Zini, es nevaru atļauties stiklu par 500+ latiem, tāpēc pasludinu, ka diskusijas par dārgiem stikliem ir nevajadzīgas! nevienam nevajag L gaišos stiklus, jo visu var nobildēt ar Sigmas pudeles dibena stikliem.

...tāpēc,ka šeit ir FOTO FORUMS nevis mēbeļu forums
Publicēts: 07.11.11 12:14
 citēt
Jolan:

Un tad? Vai tas nozīmē, ka cilvēki šeit nedrīkst uzdot jautājumus par krēsliem vispār? Vai arī cilvēki nedrīkst uzdot jautājumus tikai par 1300eiro vērtiem HM Aeron krēsliem?
Publicēts: 07.11.11 12:14
 citēt
Jolan:

Un tieši tāpēc šeit ir jēga ko tādu jautāt. Smagumu staipīšana ikdienā + ilga sēdēšana pie datora apstrādājot + ļoti daudziem arī pamatdarbs ofisā utt = sabeigta mugura, kas pie zināma ienākumu līmeņa un veselā saprāta klātesamības varētu likt domāt, ka cilvēki ar šādu dzīvesveidu varētu gribēt ērtu sēžamo.

Es neaizstāvu autoru, man tik nav saprotams tas naids. Es neeju xc.lv forumā un nezākājos uz tiem, kas prasa kādu divriteni iepirkt cenu robežā 1400 EUR, ka, redziet, līdz darbam es varu arī ar savu lēto meridu aizmīties...
Publicēts: 07.11.11 12:16 labots
 citēt
Zbmono- esi diezgan prasmīgs demagogs. Palasīju tēmu no sākuma un nekur neatradu nekādas stulbeņu norādes. Tikai filozofēšanu un humorīgu ampelēšanos par neadekvāti dārgu pirkumu.

Toties nepamatoti apvainot citus fotoblogerus par "Lumpenproletariātu" var tikai augstprātīgs un ne visai kulturāls snobs !
Publicēts: 07.11.11 12:17 labots
 citēt
versatile:
Jolan:

Un tieši tāpēc šeit ir jēga ko tādu jautāt. Smagumu staipīšana ikdienā + ilga sēdēšana pie datora apstrādājot + ļoti daudziem arī pamatdarbs ofisā utt = sabeigta mugura, kas pie zināma ienākumu līmeņa un veselā saprāta klātesamības varētu likt domāt, ka cilvēki ar šādu dzīvesveidu varētu gribēt ērtu sēžamo.

Es neaizstāvu autoru, man tik nav saprotams tas naids. Es neeju xc.lv forumā un nezākājos uz tiem, kas prasa kādu divriteni iepirkt cenu robežā 1400 EUR, ka, redziet, līdz darbam es varu arī ar savu lēto meridu aizmīties...

...vai tad manis teiktā ir jaušams naids?:face-wink: ...un ilgi apstrādājot bildes var arī acis sāpēt un bojāties redze ,bet par brillēm laikam interesējošo jautājumu diez vai uzdosi šeit.
Publicēts: 07.11.11 12:26
 citēt
Frīdi, tev jau nelaiķa Laucinieks ieteica šad un tad, pirms rakstīt svešvārdus, apskatīt to nozīmi. Es turpināšu tradīciju un ieteikšu tev to pašu :D

Es nedomāju, ka es apvainoju tos, kas krēslu pasludina par sūdu tikai tāpēc, ka tas maksā dārgāk nekā taburete. Pie tam, runa nav par klubkrēslu, kas apvilkts ar vaļa pipeles priekšādiņu, bet par ergonomisko krēslu, kas ir radīts lai nebojātu sēdētāja muguru.
Publicēts: 07.11.11 12:31
 citēt
Jolan:

...vai tad manis teiktā ir jaušams naids?:face-wink: ...un ilgi apstrādājot bildes var arī acis sāpēt un bojāties redze ,bet par brillēm laikam interesējošo jautājumu diez vai uzdosi šeit.

Tas tiesa. Es iedomājos kā Frīdis sāks priecāties, ja es te uzdošu jautājumu vai ir vērts pirkt lēcas ar Crizal pretatspīdumu pārklājumu par 50-100Ls :face-grin: Un tad atnāks Jolan kurš pateiks, ka viņš jau nu nedomā, ka brillēs būtu kaut kas īpašs jāliek, pietiek aiziet uz tirgu un nopirkt brilli par 3Ls.
Publicēts: 07.11.11 12:37 labots
 citēt
zbmono:Frīdi, tev jau nelaiķa Laucinieks ieteica šad un tad, pirms rakstīt svešvārdus, apskatīt to nozīmi. Es turpināšu tradīciju un ieteikšu tev to pašu :D

Es nedomāju, ka es apvainoju tos, kas krēslu pasludina par sūdu tikai tāpēc, ka tas maksā dārgāk nekā taburete. Pie tam, runa nav par klubkrēslu, kas apvilkts ar vaļa pipeles priekšādiņu, bet par ergonomisko krēslu, kas ir radīts lai nebojātu sēdētāja muguru.

Kurus svešvārdus tu, nabadziņ, nesaprati? Ja demagogu- vienkāršoti, tas ir cilvēks, kas tīši sagroza teksta domu sev par labu. Tieši to pašu intensīvi darīja nelaiķa Laucinieks. Un tieši tāpat izvairījās no atbildēm, bet uzdeva arvien jaunus un jaunus "atmaskojošus" jautājumus. Tieši to tu dari šeit.

Neviens nenoliedz labu mantu lietošanas nepieciešamību. Runa tikai par price/perfomance attiecību krīzes laikos un par augstprātību.

Un atkārtošu- vārdiskais konflikts sākās ar to, ka tu apvainoji citus cilvēkus (mani ieskaitot), nosaukdams par lumpeņiem.

Vai pats esi kautkas labāks? Nē takš. Plātīzeris.
Publicēts: 07.11.11 12:47
 citēt
Frīdi, vai tu tiešām pa šiem gadiem neesi varējis sameklēt vārda "demagoģija" definīciju? Ja tu grāmatas nelasi, varbūt pameklē internetā?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas