forum.gif
Herman Miller Aeron
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Herman Miller Aeron
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.11.11 12:54 labots
 citēt
zbmono:Frīdi, vai tu tiešām pa šiem gadiem neesi varējis sameklēt vārda "demagoģija" definīciju? Ja tu grāmatas nelasi, varbūt pameklē internetā?

Sameklēju!
lv.wikipedia.org...

"Demagoģija (sengrieķu: δημαγωγός, kas burtiski nozīmē "vadīt cilvēkus") ir stratēģija, ar kuras palīdzību tiek mēģināts iegūt politisko atbalstu, varu....Lai ar demagoģijas palīdzību ietekmētu cilvēkus, tiek likti lietā dažādi paņēmieni, piemēram, faktu tīša sagrozīšana, dēmonizācija, puspatiesību klāstīšana un citi."

Vai vārdu "lumpenproletariāts, snobs, pieklājība, kultūra" nozīmi arī sameklēt?
Domāju - nav jēgas- tītari takš dzird tikai savu buldurēšanu...:face-wink:
Publicēts: 07.11.11 13:09
 citēt
Nu un kur es šajā diskusijā, tavuprāt, esmu sagrozījis faktus, klāstījis puspatiesības un demonizējis?

Un sameklē lumpena definīciju, domāju būs interesanti :D
Publicēts: 07.11.11 13:15 labots
 citēt
zbmono:Nu un kur es šajā diskusijā, tavuprāt, esmu sagrozījis faktus, klāstījis puspatiesības un demonizējis?

Un sameklē lumpena definīciju, domāju būs interesanti :D

Pārdod bikses, nopērc izglītotu sulaini un liec viņam veikt tekstu salīdzinošo analīzi...:face-wink:

Nesaki man, kas man jādara un es neteikšu, kur tev jāiet...:face-grin:

Kaut gan nē- ja tomēr gribēsi turpināt šo bezjēga diskusiju, teikšu gan (ko no ļumpeņiem citu gaidīt):

natribu.org... :face-grin: :face-crying:
Publicēts: 07.11.11 14:32
 citēt
Tipisks Frīdis, nespēj pamatot kur oponents ir sagrozījis faktus vai stāstījis puspatiesības, bet kā pēdējo vārdu sev atstāj tiesības pasūtīt нахуй.
Publicēts: 07.11.11 14:45
 citēt
Žēl, ka te nevar, kā foto.ru, iepostēt aptauju ar balsošanu, interesanti, cik % būtu aktuāls jautājums par krēslu, kurš maksā puses Latvijas iedzīvotāju pusgada ienākumus.

Un uzreiz tiem, kuri tankā - Latvija nebeidzas ar Rumbulu!
Publicēts: 07.11.11 14:55
 citēt
Schneider, te daudziem tehnika cenā kā puses Latvijas gada-divu ienākumi, i normāli. Un lielākā daļa nekad to neatpelnīs...
Publicēts: 07.11.11 14:58 labots
 citēt
zbmono:Tipisks Frīdis, nespēj pamatot kur oponents ir sagrozījis faktus vai stāstījis puspatiesības, bet kā pēdējo vārdu sev atstāj tiesības pasūtīt нахуй.

Ja cilvēks ir tik tups (ietiepīgs) , ka nespēj (nevēlas) pārlasīt, salīdzināt un iespējami objektīvi izvērtēt 2 cilvēku rakstītos tekstus, nekas cits neatliek, kā vēlreiz ieteikt noalgot kādu gudrāku sulaini, jebšu vēlreiz pasūtīt.
Tikai ne tur, kur teici, bet tīri latviski:
natribu.org...
Publicēts: 07.11.11 15:12
 citēt
Jā, bet fototehnikas vidējā cena nav salīdzināma ar biroja krēsla vidējo cenu. Par jebkuru entry level DSLR jau var nopirkt labu krēslu.
Publicēts: 07.11.11 15:55
 citēt
Schneider:Jā, bet fototehnikas vidējā cena nav salīdzināma ar biroja krēsla vidējo cenu. Par jebkuru entry level DSLR jau var nopirkt labu krēslu.

kāpēc Tev tā liekas?

es protu bildēt ar kurpju, tv vai sērkociņu kasti, bet pērkot Rolleiflex sistēmu ne mirkli neiedomājos kāpēc man tas Roļiks jāpērk, kāpēc nevaru to atrast misenē aiz maximas

lietas atšķiras - arī tās kuras liek zem pakaļas... īpaši ja darbs uz/tajās prasa pavadīt pusi dzīves... tā ir elementāra tumsonība, ka cilvēkam vajag 5 gadus, lai pielektu, ka biroja monis neder fočenei un vēl 20, ka krēsliem eksistē ergonomika
Publicēts: 07.11.11 16:10
 citēt
Es to labi saprotu, pie datora sēžu kopš 94.gada, pirms pāris nedēļām meita nopirka Pentax K-r kit par 300+ latiem, gribi teikt, ka krēsli par tādu summu ir no Maximas kategorijas?
Publicēts: 07.11.11 16:10 labots
 citēt
Māri, vai tad kāds šajā tēmā mēģināja apstrīdēt, ka ir jāgādā un jālieto labas lietas?
Šoks nabaga "lumpenproletariātam" uznāca, tikai uzzinot īsteni labā krēsla orientējošo cenu.
Un attiecīgi radās jautājumi, vai tiešām tā 10 kārtīgā cenu starpība ar vidēji labu mūsu veikalos nopērkamu izstrādājumu ir adekvāta.
Tāpat, piemēram, vai Rolex pa 10000 EUR tiešām rādīs laiku 100x precīzāk par labu vidusmēra Citizen, vai 500x precīzāk par lētu, bet gana pieņemamu Q&Q?
Tikai vairums šo tēmu risināja kā neļaundabīgu ampeli, bet daži iedomīgi tipi pieticīgāk situētos kolēģus apsaukāja par lumpeņiem ... :face-sad:
Publicēts: 07.11.11 16:21 labots
 citēt
Nu nepirks te neviens nekādus krēslus, vienkārši autors iemeta pūlī ķieģeli, tagad lasa un priecājas par burkšķi starp vietējo isteblišmentu un lumpeņiem.

1909.gada grāmata, lielāka bilde - savepic.net...
Publicēts: 07.11.11 16:32 labots
 citēt
Friidis:Māri, vai tad kāds šajā tēmā mēģināja apstrīdēt, ka ir jāgādā un jālieto labas lietas?
Šoks nabaga "lumpenproletariātam" uznāca, tikai uzzinot īsteni labā krēsla orientējošo cenu.
Un attiecīgi radās jautājumi, vai tiešām tā 10-15 kārtīgā cenu starpība ar vidēji labu mūsu veikalos nopērkamu izstrādājumu ir adekvāta.
Tāpat, piemēram, vai Rolex pa 10000 EUR tiešām rādīs laiku 100x precīzāk par labu vidusmēra Citizen, vai 500x precīzāk par lētu, bet gana pieņemamu Q&Q?
Tikai vairums šo tēmu risināja kā neļaundabīgu ampeli, bet daži iedomīgi tipi pieticīgāk situētos kolēģus apsaukāja par lumpeņiem ... :face-sad:

...šeit nepiekritīšu.Ja pieiet šādā plaknē,tad jau arī mašīnas,drēbes,ēdiens utt... nav starpības,ka tik ne pliks un ne badā. Un kur palika estētiskais baudījums.Es labprātāk skatos uz labu pulksteni un priecēju acis nekā uz QQ.Mans funktieris,ka atbildes uz jautājumiem,kas neattiecas uz foto var meklēt citos forumos.
Publicēts: 07.11.11 16:38 labots
 citēt
Mans funktieris- katram jātrod saprātīgs kompromiss starp savām vēlmēm un iespējām.
Un otrs funktieris- augstprātīga attieksme pret līdzcilvēkiem, kas nevar atļauties tos Rolex un Bentley, Leica un Rollei, vai galu galā- pieklājīgu monitoru un "ne-kit" objektīvu, neliecina par īpaši augstu kultūras līmeni.
Publicēts: 07.11.11 17:09
 citēt
Friidis:Mans funktieris- katram jātrod saprātīgs kompromiss starp savām vēlmēm un iespējām.
Un otrs funktieris- augstprātīga attieksme pret līdzcilvēkiem, kas nevar atļauties tos Rolex un Bentley, Leica un Rollei, vai galu galā- pieklājīgu monitoru un "ne-kit" objektīvu, neliecina par īpaši augstu kultūras līmeni.

lai vai kurš nu būtu teicis šos vārdus :D

saproti Frīdi, ja tu nevari atļauties nopirkt Aeron krēslu, tas tev tā kā nedod tiesības sākt izņirgt to kurš vēlas uzzināt kaut ko vairāk par šo krēslu. Un ja tu vēlies zināt, tad es domāju, ka tavas atbildes bija ņirgāšanās, lai vai kā tu tās tagad te centies pataisīt par amizieri.
Publicēts: 07.11.11 17:17 labots
 citēt
Nu nazinu gan.
Jābūt diezgan tendenciozi noskaņotam, lai visā tajā amizierī saskatītu ņirgāšanos.
Un man nav arī pārliecības, ka šis autors ir uzsācis tēmu pilnā nopietnībā:face-sad:

Palasi kaut šeit:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 07.11.11 17:20
 citēt
zbmono:
Friidis:Mans funktieris- katram jātrod saprātīgs kompromiss starp savām vēlmēm un iespējām.

saproti Frīdi, ja tu nevari atļauties nopirkt Aeron krēslu, tas tev tā kā nedod tiesības sākt izņirgt to kurš vēlas uzzināt kaut ko vairāk par šo krēslu. Un ja tu vēlies zināt, tad es domāju, ka tavas atbildes bija ņirgāšanās, lai vai kā tu tās tagad te centies pataisīt par amizieri.

Tu tiešām tici, ka šis konkrētais pasažieris vēlas uzzināt kaut ko par šo krēslu? Nevis vienkārši palepoties, ka ir iemācījies jaunu vārdu, kurš dārgi skan? :)
Publicēts: 07.11.11 17:22
 citēt
Zini Frīdi, viss būtu labi, ja tu pēc vārdiem "es to nevaru atļauties" būtu apstājies, tev neviens pa galvu par to nesistu. Un pārējie arī labāk nebūtu sākuši pārspriest uz cik askētiskiem beņķiem viņi savas dirsas ir uztupinājuši.
Publicēts: 07.11.11 17:25 labots
 citēt
zbmono:Zini Frīdi, viss būtu labi, ja tu pēc vārdiem "es to nevaru atļauties" būtu apstājies, tev neviens pa galvu par to nesistu. Un pārējie arī labāk nebūtu sākuši pārspriest uz cik askētiskiem beņķiem viņi savas dirsas ir uztupinājuši.

Viss būtu labi, ja tu nebagātos blogerus nebūtu nicīgi nosaucis par lumpeņiem...:cry:
Ar to arī panesās...
Publicēts: 07.11.11 17:27
 citēt
Bzh:
Tu tiešām tici, ka šis konkrētais pasažieris vēlas uzzināt kaut ko par šo krēslu?

es tiešām nepārzinu jūsu visu intīmās attiecības, man jautājums likās normāls.

Nevis vienkārši palepoties, ka ir iemācījies jaunu vārdu, kurš dārgi skan? :)

Interesanti kā cilvēkam ir jāuzdod jautājums lai tev neliktos, ka viņš ir iemācījies jaunu vārdu, kas tev liekas, ka skan dārgi? Ceru, ka tu visus jautājumus neuztver kā personisku apvainojumu savām finansiālajām iespējām?
Publicēts: 07.11.11 17:28
 citēt
Bzh: Nevis vienkārši palepoties, ka ir iemācījies jaunu vārdu, kurš dārgi skan? :)

Kad es palasu šī pasažiera tekstus šeit, zem viņa bildēm, atceros tos no Erfoto laikiem, tad man tava versija liekas visticamākā.
Publicēts: 07.11.11 17:31
 citēt
Friidis:
Viss būtu labi, ja tu blogerus nebūtu nicīgi nosaucis par lumpeņiem...:cry:
Ar to arī panesās...

Es visus tā nenosaucu. Ja vēlies konkrēti, tad lumpeņi ir tie, kas uzskata, ka tik dārgi krēsli vispār nevienam nav vajadzīgi. Normāli cilvēki var arī uz taburetes pasēdēt.
Publicēts: 07.11.11 17:37 labots
 citēt
At
zbmono:
Friidis:
Viss būtu labi, ja tu blogerus nebūtu nicīgi nosaucis par lumpeņiem...:cry:
Ar to arī panesās...

Es visus tā nenosaucu. Ja vēlies konkrēti, tad lumpeņi ir tie, kas uzskata, ka tik dārgi krēsli vispār nevienam nav vajadzīgi. Normāli cilvēki var arī uz taburetes pasēdēt.

Visus nē, bet "bezmaz vai katru":face-wink:
Atkal demagoģija (vai pārspīlēšana). Vai nu totāls humora izjūtas iztrūkums.
Palasi rūpīgāk- neviens tādus uzskatus diskusijā nepauda.
Tika rakstīts, ka TIK dārgus krēslus retais var atļauties. Stipri šaubos, vai tu arī. Bet dikti gribas :face-crying:

P.S.
Zbmono, 06.11.11 11:28:
"...Lumpenproletariāts ticis izklaidēties apsūkājot Aeron cenas. Bezmaz vai katrs uzskata par vajadzīgu uzsvērt uz cik spartāniska krēsla ir iespējams sabeigt personisko muguru...."
Publicēts: 07.11.11 21:06
 citēt
hm... savu pēdējo bloga bildi nobildēju ar fotoaparātu kas dārgāks par jaunu mersi... www.fotoblog.lv...
jēziņ šķiet nepareizi darīju - varbūt Frīdis var ieteikt kā šo bildi *cilvēciski* vajadzēja noknipsēt?

vai arī tomēr katrai nodarbei savs priekšmets...
Publicēts: 07.11.11 21:39
 citēt
Māri, kādēļ jāpārspīlē un atkal jābrauc galējībās?
Es takš rakstīju- katram jātrod saprātīgs kompromiss starp savām vēlmēm un iespējām.
Tik tiešām- katrai nodarbei ir savs priekšmets, katram meistaram savas prasības un maciņa biezums.
Man patiess prieks, ka vari atļauties tik dārgu tehniku. Bet vai ar to būtu īpaši jādižojas?
Šeit tomēr ir amatieru mājaslapa un daudzi blogeri priecājas, ka var nopirkt kaut pieklājīgu "ziepi".
Publicēts: 07.11.11 22:37
 citēt
Friidis:
Bet vai ar to būtu īpaši jādižojas?

Zini Frīdi, autors kurš pajautāja atsauksmes par krēslu neminot cenu nedižojās. tu atradi cenu un sapīki, ka nevari atļauties tādu nopirkt.

Es tev ieteiktu tik ļoti neņemt pie sirds, ka citi var atļauties vairāk.
Publicēts: 07.11.11 22:38
 citēt
ak jā, neba Mārim pieder tas fotoaparāts, kas dārgāks par mersi :) iznesa tevi šoreiz cauri :D
Publicēts: 07.11.11 22:41
 citēt
Friidis:
Šeit tomēr ir amatieru mājaslapa un daudzi blogeri priecājas, ka var nopirkt kaut pieklājīgu "ziepi".

mok papiketējam pie Ogres poliklīnikas? tur vajadzētu būt kādam *nepieklājīgam* ziepim :)
Publicēts: 07.11.11 22:57 labots
 citēt
zbmono:
Friidis:
Bet vai ar to būtu īpaši jādižojas?

Zini Frīdi, autors kurš pajautāja atsauksmes par krēslu neminot cenu nedižojās. tu atradi cenu un sapīki, ka nevari atļauties tādu nopirkt.

Es tev ieteiktu tik ļoti neņemt pie sirds, ka citi var atļauties vairāk.

Vai tev vēl nav apnicis?
Par tēmas autoru laikam labāk nerunāt- par viņa "nopietnību" un "nedižošanos" vislabāk liecina viņa darbi un komentāri. Izskatās, ka arī pats esi iznests cauri....:face-wink:
www.fotoblog.lv...

Pēc tavas profilbildes un slimīgās uztveres izskatās, ka pats esi nokļuvis lumpeņbomžos un tādēļ tik dikti visu jem pie sirds, ka citi atļaujas vairāk?:face-wink:
Es ņemu pie sirds tikai uzpūtīgus plātīzerus.
Brīnos, ka šajā tēmā arī agrāk visnotaļ sakarīgais Māris par tādu paliek... :face-crying:
Publicēts: 10.11.11 19:16 labots
 citēt
Schneider:Nu nepirks te neviens nekādus krēslus, vienkārši autors iemeta pūlī ķieģeli, tagad lasa un priecājas par burkšķi starp vietējo isteblišmentu un lumpeņiem.

Kā var šitā izteikties...
vai tad vienmēr vajag tik negatīvi pret visu ar aizdomām noskaņotam būt?
Ne kādus kīeģeļus te nemetu un netaisos mest!

Lai kliedētu nepamatotās aizdomas ... ielieku savu vecā darba krēsla bildi, ... arī nav no lētajiem, protams nekmaksāja arī tik daudz cik Herman Miller "Aeron" neatceros kādi Ls 120 vai 160.
uzliku uz krēsla divus Trust 715 Powerc@m Zoom fotoaparātus, lai kāds te nepiesietos, ka bilde nav mana!

Publicēts: 10.11.11 20:04
 citēt
Friidis:Par tēmas autoru laikam labāk nerunāt- par viņa "nopietnību" un "nedižošanos" vislabāk liecina viņa darbi un komentāri. Izskatās, ka arī pats esi iznests cauri....

Friidis kā vienmēr zin visu labāk par citiem, neviens te nedižojas, kur ir kāda dižošnās saskatīta?
Pats gan ielicis profilbidi kura "nemaz" nav dižošanās? vai ne?
Publicēts: 10.11.11 20:09
 citēt
Bzh:
zbmono:

Tu tiešām tici, ka šis konkrētais pasažieris vēlas uzzināt kaut ko par šo krēslu? Nevis vienkārši palepoties, ka ir iemācījies jaunu vārdu, kurš dārgi skan? :)

Tic tikai muļķi ..., un nevajag te nepamatotas teorijas izbīdīt.
Kad iekāpsi tramvajā tad varēsi ar pasažieriem aprunāties!
Publicēts: 30.12.13 21:04
 citēt
Schneider:Nu nepirks te neviens nekādus krēslus...

Sen jau nopirkts un tiek lietots uz nebēdu!

Nu, ko - nedaudz atsvaidzinu šo manu laba draba krēsla tēmu - esmu vairāk kā apmierināts ar Herman Miller "Aeron" izvēli :)
krēsls kalpo godam nu jau krietni vairāk par gadu!
Krēsls tiešām ir ļoti ergonomisks, ērts priekš ilgām darba stundām un kvalitatīvs :), vo!
Ja nu kāds šo lasošais arī izvēlēsies Aeron - pirms pirkuma pasūtīšanas iesaku detalizēti iepazīties ar Aeron izmēriem (tie ir 3) un modifikācijas iespējām (tās ir diezgan plašas). Viss labāk ir ņemt pilnu teh. paketi!
Publicēts: 30.12.13 21:19
 citēt
Es jau toreiz isti neiebraucu par ko tas lielais cepiens bija, jo kresls ir savas cenas verts. Ja jastrada daudz pie datora, tad nu ta nav lieta, par kuru jazelo nauda. Tiem, kas Areons liekas bik pa dargu, var njem ari Sayl. Divreiz letaks, nedaudz citadaks, bet ar dikti erts. Man ir gan viens, gan otrs un ar abiem esmu loti apmierinats. Kaut gan Sayl'u tagad iedevu sievai uz darbu, lai vina tur sev muguru nebeidz nost, bet ja butu pasam uz vina jasez, ted nesudzetos. Un izskatas ari vins kudish krutak, neka Areons, kurs bik atbiede ar savu "prastumu". Ludzu neparprast, nekadas reklamas, tikai pieredze :)
Publicēts: 30.12.13 21:36
 citēt
Schneider:Man laukos ir milzīgs un smags sarkankoka krēsls uz gultņa, griežas, viens kaimiņu vecais, kad vācu laikā strādāja par kaut kādu tur šucmani uz dzelzceļa, nospēra vāciešiem no vagona, kurš nāca no Francijas uz Krieviju. Laikam uz ilgu laiku tur bija plānojuši nogruntēties. Kad nolūza viena kāja un rokas balsts, atdeva manam tēvas, kurš to salaboja. Vot atvedīšu un pielikšu pie datora un jums visiem ar jūsu Mjuļļeriem un pakaļām uz auksta akmens!

Hā, re, kur mans круть неимоверная Meid in Fransē 30-to gadu datorkrēsls, atvests no laukiem un nolikts pie mana datorbardaka. Un Tfū! uz jūsu Ģerman Arieliem un Mjuļļer Dosjām!

Publicēts: 30.12.13 21:43
 citēt
Schneider:
Schneider:

Hā, re, kur mans Meid in Fransē 30-to gadu datorkrēsls, atvests no laukiem un nolikts pie mana datorbardaka.

Baisā miskaste tev uz un zem galda :grimace:
Publicēts: 30.12.13 21:45
 citēt
Toties visu vajadzīgo tur ļoti labi atrodu. :grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 30.12.13 21:45
 citēt
Smuks beņķis, bet komentārs no tā mazāk dumš nepaliek.
Šneidera krēslā es nevēlētos ik dienas pavadīt 10+ stundas. Aeronā tas vismaz ir iespējams.
Publicēts: 30.12.13 21:53
 citēt
Komentārs nemaz nav dumjš. Es tajā beņķī 10+ stundas nepavadu un neuzspiežu to arī citiem.
Un Hugo novēlu veiksmīgu arī nākamā gada atsēdēšanu, ja jau viņš nolēmis pacelt šo tēmu no 10.11.11.
Publicēts: 30.12.13 22:06 labots
 citēt
versatile:Šneidera krēslā es nevēlētos ik dienas pavadīt 10+ stundas. Aeronā tas vismaz ir iespējams.

Atkal galējības.:face-wink:
Stipri šaubos, vai arī pašā lepnākajā krēslā var bez sekām mugurai nonstopā pavadīt 10 stundas (vismaz manai penša mugurai).
Un arī ienāca prātā (sēžot mēreni lētā datorkrēslā- ap 100 Ls) - nezinu, kā citi, bet es krēsla ergonomiku izmantoju diezgan nepilnīgi, jo datorkrēslā tomēr vairāk strādā, daudzmaz taisni sēžot, nevis zvilnē, kā atpūtas krēslā vai sporta auto sēdeklī (vismaz man tā šķiet).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas