forum.gif
Herman Miller Aeron
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Herman Miller Aeron
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.13 22:15
 citēt
Un tas, kurš ikdienā sēž pie datora 10+ stundas, sev ērtāko krēslu, pareizajā izmērā un ar vajadzīgo teh. paketi sen jau ir nopircis un lieto, negaidot, kad Hugo gudros padomus varēs izlasīt fotoblogā.
Publicēts: 31.12.13 00:37
 citēt
Nu, es par Aeron krēsliem uzzināju pirms gadiem 10 līdzīgā saitā. Blogā, ja nemaldos - tik ne par foto tēmu.
Tā kā mans darbs paģēr gana ilgu sēdēšanu krēslā, tad varu teikt, ka, vismaz populārākos veikalus apstaigājot, labu biroja krēslu cenā līdz 200 Ls NAV vispār. Varbūt ir, bet nemāku atrast - tas, ar ko pilni mēbeļu veikali, ir ārprāts, ne krēsli.
Plus tikko meklēju 4 vienkāršus un ne parāk dārgus krēslus virtuvei un 2 krēslus kuros var ie tā paša ēdamgalda sēdēt, bet kuros varētu arī mājās pāris stundas pastrādāt - atkal jau, mēmās šausmas, vai nu cenā, vai kvalitātē...
700 Ls par ilgspēlējošu mēbeli - nešķiet tik traki. Mugura ta tikai viena...
Publicēts: 31.12.13 17:07
 citēt
IMHO par aeronu tiek pārmaksāts par dizainera vārdu, citādāk labs krēsls. Manuprat, daudzu problēma (ja neskaita tos ar vārdu caureju) ir, ka biroja krēslu uzskata par parastu mēbeli, bet tas ir INSTRUMENTS. Pats nu jau septīto gadu sēžu ergonomiskā biroja krēslā un ierastais lietošanas režīms ir 10-12 stundas diennaktī (bez brīvdienām). Salīdzināt ne tikai ar maximas, bet pat 150 latu krēsliem nevar (mana konkrētā modeļa cena bija ap Ls600, nopirku gan ar jūtamu atlaidi). Krēsls bez jebkādiem "svarovskiem", tb bifeļādas, hroma, sarkankoka utml.

No pieredzes - ciešams un ergonomisks biroja krēsls tikai no Ls200 sākas, bet normāli var diapazonā 200-400 iekļauties, tālāk sāk maksāt par papildfīčām, gan vajadzīgām (pat nepieciešamām), gan pilnīgi liekām.

Galīgam off-topam - "oligarhiem" krēsls par 1000 latiem ir ģešovka, lai būtu "īsts pacans", vismaz nullīti vajag galā piemontēt (nemaz nerunājot par tādām ekskluzivitātēm kā Pininfarina krēsls).
Publicēts: 31.12.13 18:04
 citēt
Tik piebilde, ka tie oligarhu krēsli pārsvarā ir ādinieki un nav paredēti ilgstošai sēdēšanai.
Publicēts: 31.12.13 18:26 labots
 citēt
Schneider:Un tas, kurš ikdienā sēž pie datora 10+ stundas, sev ērtāko krēslu, pareizajā izmērā un ar vajadzīgo teh. paketi sen jau ir nopircis un lieto, negaidot, kad Hugo gudros padomus varēs izlasīt fotoblogā.

Nu, ja - reku mani Trust 715 Powerc@m Zoom fotoaparāti arī sen jau to Aeron krēslu ir nopirkuši, ar maitas padomu neprasīja :(
Publicēts: 31.12.13 18:37 labots
 citēt
Senders:Es jau toreiz isti neiebraucu par ko tas lielais cepiens bija, jo kresls ir savas cenas verts. Ja jastrada daudz pie datora, tad nu ta nav lieta, par kuru jazelo nauda. Tiem, kas Areons liekas bik pa dargu, var njem ari Sayl. Divreiz letaks, nedaudz citadaks, bet ar dikti erts. Man ir gan viens, gan otrs un ar abiem esmu loti apmierinats. Kaut gan Sayl'u tagad iedevu sievai uz darbu, lai vina tur sev muguru nebeidz nost, bet ja butu pasam uz vina jasez, ted nesudzetos. Un izskatas ari vins kudish krutak, neka Areons, kurs bik atbiede ar savu "prastumu". Ludzu neparprast, nekadas reklamas, tikai pieredze :)

Es jau arī nesapratu to aizdomu pilno burkšķēšanu nevis sakarīgu sarunu par tēmu, lūk kā te esi uzrakstījis savas domas par šo jautājumu :)
Es arī papētīju citus modeļus ko šie HM taisa un tevis minētais Sayl arī likās vizuāli forš tik viņam ir tāds paliels gabarītu izvirzījums uz aizmuguri tas man neder (man ir divas darbavietas viena aiz otras un diezgan ierobežota telpa), forš arī Setu Chair tam gan pamaz opcijas :)
Un tagad vairāk ar to video un nedaudz arī ar skaņu darbojos patīk tā ērtā Aeron atzveltne - PERFEKTA Tā IR!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas