forum.gif
Herman Miller Aeron
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Herman Miller Aeron
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.10.11 14:00 labots
 citēt
Jau kādu laiku domāju par laba darba krēsla iegādi (vecais savu laiku ir nokalpojis un līdz galam mani viņš nepmierināja),
ir noskatīts viens no krēslu dizaina etaloniem - Herman Miller "Aeron"
Varbūt kāds laimīgais Herman Miller "Aeron" krēsla lietotājs var padalīties pieredzē un iespaidos.
Publicēts: 28.10.11 14:02
 citēt
labāk strādājās uz koka beņķa bez atzveltnes :D
Publicēts: 28.10.11 14:04 labots
 citēt
www.facebook.com...

Man viss ļoti patika.
Bet pēdēja rindiņa diemžēl "anulēja" visus priekus.
1350 EUR par krēslu var atļauties ļoooti retais īpatnis.......:face-sad:
Publicēts: 28.10.11 14:05
 citēt
A, te aizmirstā saite uz "Aeron" ražotāja WEBlapu:
hermanmiller.com...
Publicēts: 28.10.11 14:07 labots
 citēt
Hugo:A, te aizmirstā saite uz "Aeron" ražotāja WEBlapu:
[url=http://hermanmiller.com/Products/Aeron-Chairs
]http://hermanmiller.com/Products/Aeron-Chairs[/url]

Te vēl viena "aizmirsta" saite:

www.vid.gov.lv...
Publicēts: 28.10.11 14:09
 citēt
Friidis:www.facebook.com...

Man viss ļoti patika.

Atšķirībā no fototehnikas šis kalpos ilgāk un pēc3 gadiem nebūs ne morāli ne materiāli novecojis :)
Tāpēc par mēbelēm gan var maksāt arī kartīgu ciparu!
Publicēts: 28.10.11 14:11 labots
 citēt
"....Hugo- Fotoaparāta modelis: Trust 715 Powerc@m Zoom..."

Pārdod savu Trust un sanāks kārtīgs beņķis! :face-wink: :face-grin: :face-crying:
Publicēts: 28.10.11 14:16
 citēt
Es esmu laimīgs šāda te krēsla īpašnieks:

Saucas "Das alte Nīdermuižas kunga Stuhl Aeron-Super-Standard".
Tavs Herman Miller ir krutka pret šo.
Publicēts: 28.10.11 14:19 labots
 citēt
Es netaisos savus 3.gb. Trust 715 Powerc@m Zoom fotoaparātus nevienam pārdot,
bet gan vēl vienu taisos piepirkt klāt :)
Nauda, tiešām labām lietām - vienmēr atradīsies, nekas man nav jāpārdot :)

Friidis laikam, ja grib nopirkt jaunas zeķes - cenšas pārdot savas apakšbikses, ... bēdīgi, ar tādu domāšanu tālu netikt.
Publicēts: 28.10.11 14:24 labots
 citēt
Varbūt labāk padomā par šādu beņķi- vismaz sapņojot un spamojot, neaizmigsi pie darba galda?...:face-wink:

Publicēts: 28.10.11 14:27
 citēt
Schneider:Es esmu laimīgs šāda te krēsla īpašnieks

Lāimīgs muzeja eksponāta īpašnīeks,
bet diskusija ir par labu ergonomisku darba krēsku, ilgām darba stundām pie datora vai rakstāmgalda.
Publicēts: 28.10.11 14:32
 citēt
Nu vispār jau tādam dižam specim, kā tu, pašam būtu jāsniedz konsultācijas.
Ko nu blamējies, prasot padomus citiem, kas būtu ērtāks TAVAI pakaļai?
Publicēts: 28.10.11 14:33 labots
 citēt
Friidis:www.facebook.com...

Man viss ļoti patika.

Tu pārāk nopietni pieej šai lietai , ļudzīgu grabuli redzēju pirms kāda laika Briselē kādā "Ofisa krāmu" noliktavā izpardošanā , maksāj zem 50 Eur :):) Toreiz nenopirku , jo acīs iekrita Yashica 6×6 nez kā tur gadijies pa 100Eur ejošs:) Tur vispār parasti BIROJI nepārvācās , veco tehniku utt atstāj iepriekšējā vietā lai "Izvāc uz šrotu" , jaunā vietā sāk uzraiz ar JAUNU aprīkojumu un tehniku LABS "Progressa" virzītājs ja kas šai superdārgo biroja krāmu pasaulē:)
Publicēts: 28.10.11 14:35
 citēt
Hugo:
Schneider:Es esmu laimīgs šāda te krēsla īpašnieks

Lāimīgs muzeja eksponāta īpašnīeks,
bet diskusija ir par labu ergonomisku darba krēsku, ilgām darba stundām pie datora vai rakstāmgalda.

Hugo, diskusija ir gana vērtīga, ja nebūtu tik nereāla objekta cenas dēļ. Saprotu jau, ka zirgojies, jo krēsls pa tadu cenu pat pārtikušam fotomīlim ir nereāls!

Pats arī mokos ar muguras sāpēm, tādēļ uz 60 gadiem "uzdāvināju" sev ērtu datorkrēslu. Cena gan 20x mazāka par minēto, bet jūtos pietiekami ērti. Linku nevaru norādīt- paziņa atveda no Vācijas.
Publicēts: 28.10.11 14:48
 citēt
Da kāds tur fotomīlis, , nekas vairāk.
Hugo, padalies savos iespaidos, kā ir, kad tu ar Bugatti Veyron brauc no Bambāļiem uz Purvakaktu miestu, uzbraucot ar vienu riteni uz govs pļeckas, nesāk buksēt?
Publicēts: 28.10.11 15:12
 citēt
ir bijis gadījums- zvana klients, esot palicis uz trim ratiem, lai aizvedot uz tuvāko servisu.. neko, aizbraucu, skatos krutai tačkai kā nobraukusi no asfalta, tā pirmos 100 metros uz grants ceļa uzsista riepa. Disks kantains un riepa beigta. Es gan sakau, nemeklē te provincē tādu riepu, pie mums ar tādām nebraukā, uz pirmā zirgābola uzkārsies.. :)
Publicēts: 28.10.11 15:27
 citēt
Nu vot, bet šeit Abramovičs atnācis uz Fotoblogu un "1000-latīgo Ķebļu Klubu" dibina.
Publicēts: 28.10.11 15:34
 citēt
Man vienreiz gadījās dabūt divus tādus krutus krēslus (cenu gan tiem nezinu,man nāca par polšu)tikai brangi nolietotus.Mēs ar veco izdomājām,ka davai provēsim iedot kādam spečukam restaurēt un būs mums šikas mantiņas kafijošanai.Nu ne gluži tur restaurēt,bet nu tā smuki atremontēt,pārvilkt...materiālu deva izvēlēties,dažādas tās skices rādiīja un tā.Meistari,mērgļi,pazuda ar visiem krēsliem...:face-crying:Ne sazvanīt,ne kā citādi atrast,tie,kas šos ieteica arī ņefiga nevarēja...tā arī palika-uzmetiens.Labi vēl ka par darbu nemaksājām uz priekšu!:face-sad:
Publicēts: 28.10.11 16:16
 citēt
viecha:Man vienreiz gadījās dabūt divus tādus krutus krēslus (cenu gan tiem nezinu,man nāca par polšu)tikai brangi nolietotus.Mēs ar veco izdomājām,ka davai provēsim iedot kādam spečukam restaurēt un būs mums šikas mantiņas kafijošanai.Nu ne gluži tur restaurēt,bet nu tā smuki atremontēt,pārvilkt...materiālu deva izvēlēties,dažādas tās skices rādiīja un tā.Meistari,mērgļi,pazuda ar visiem krēsliem...:face-crying:Ne sazvanīt,ne kā citādi atrast,tie,kas šos ieteica arī ņefiga nevarēja...tā arī palika-uzmetiens.Labi vēl ka par darbu nemaksājām uz priekšu!:face-sad:

--------------------------------------------------------------------------------------------

nu Viecha, zināmā veidā esi šos uzmetis, jo restaurēt jau viņiem šā kā tā vajadzēs tos krēslus... :D ...
Publicēts: 28.10.11 16:22
 citēt
par aeroniem nekas slikts nav dzirdēts. esot ok. kam daudzas stundas diendienā jāpavada, slavē. latvijā ir ne mazums.
Publicēts: 28.10.11 16:34
 citēt
talavietis:
viecha:Man vienreiz gadījās dabūt divus tādus krutus krēslus (cenu gan tiem nezinu,man nāca par polšu)tikai brangi nolietotus.Mēs ar veco izdomājām,ka davai provēsim iedot kādam spečukam restaurēt un būs mums šikas mantiņas kafijošanai.Nu ne gluži tur restaurēt,bet nu tā smuki atremontēt,pārvilkt...materiālu deva izvēlēties,dažādas tās skices rādiīja un tā.Meistari,mērgļi,pazuda ar visiem krēsliem...:face-crying:Ne sazvanīt,ne kā citādi atrast,tie,kas šos ieteica arī ņefiga nevarēja...tā arī palika-uzmetiens.Labi vēl ka par darbu nemaksājām uz priekšu!:face-sad:

--------------------------------------------------------------------------------------------

nu Viecha, zināmā veidā esi šos uzmetis, jo restaurēt jau viņiem šā kā tā vajadzēs tos krēslus... :D ...

Nē nu likās toč labi meistari,šiem tur kādas darbnīcas kaut kur pie Valmieras,stāstīja,ka baigie kārtīgie latvieši un profesionāļi,rādīja paraugus ko darījuši...nu baigi normāls iespaids bija.Tad tur kauč kādi parādi šos sāka spiest,runāja par nez kādiem reketiem un beigās ar galiem...ar visiem stāstiem par godīgajiem letiņiem un darba tikumiem!:face-grin:
Publicēts: 28.10.11 17:27
 citēt
Schneider:Nu vispār jau tādam dižam specim, kā tu, pašam būtu jāsniedz konsultācijas.
Ko nu blamējies, prasot padomus citiem, kas būtu ērtāks TAVAI pakaļai?

Padomus neviens neprasa, vai esi saskatījis manā tekstā šādu padoma lūgumu?
Vienīgi uz domu apmaiņu vērsta šī saruna.
Un nevajag atkal sākt ņirgātries par cilvēkiem! kā te:
<Nu vot, bet šeit Abramovičs atnācis uz Fotoblogu un "1000-latīgo Ķebļu Klubu" dibina.>
Iepriekšējais krēsls man arī nebija no lētajiem,
viņam arī bija nostieps siets līdzīgs "Aeron",
tagad skatos tikai uz šādas konstrukcijas darba krēslu un "Aeron" ir labākais :) arī 10 gadīga garantija :)
Publicēts: 28.10.11 17:42
 citēt
Nu labi, piedod, ja aizskāru tavu smalko, viegli ievainojamo dvēseli.
Ņem to Arielu, tas ir zē best in zē uorld , tik es gan tavā vietā pameklētu ar Swarowski kristāliem un kādas sevišķi retas Āfrikas antilopu sugas astru tīklu un garantiju līdz pastardienai+vēl 3 dienas.
Nē, nu tu tik nepadomā, ka es ņirgājos, visā nopietnībā. Sist, tak pa visu banku!:face-wink:
Publicēts: 28.10.11 17:42
 citēt
Publicēts: 29.10.11 17:19
 citēt
Ir gadījies pasēdēt ir ļoti ērts!
Pērc nost bez domāšanas, reku talavietis linkā labu cenu piedāvā, ja nederēs - šeit Friidis uz visu mazlietoto kā traks :)
pirmai būs klāt :D Pat sievu - laikam mazlietotu ir paņēmis :)?
Publicēts: 29.10.11 17:57 labots
 citēt
Vot ta kunga pakaļa par tādu cenu sev krēslu pirkt, protams kādam tā varetu būt ari siknauda, bet benķis ja maxā labas kameras cenā, tomēr nafig nav vajadzīgs, jo neko sliktāku kitaisko JYSKa var nopirkt pa 60-70ls, tas vienkarši kartejais zīmēšanās veids :D

Publicēts: 29.10.11 18:37
 citēt
it kā tā jau ir, bet professionāļa tālbraucēja komfortbeņķis nemaksā mazāk un ir starpība, pavadīt katru dienu 9h sliktā beņķī vai ērtā. Tā kā katram savs :)
Publicēts: 29.10.11 18:44 labots
 citēt
...paskatījos topika autora galeriju un sapratu kāpēc vajadzīgs tāds ķeblis.Vajag atbrīvot dirsu lai galvai vieglāk būtu.
Publicēts: 29.10.11 20:28
 citēt
talavietis:it kā tā jau ir, bet professionāļa tālbraucēja komfortbeņķis nemaksā mazāk un ir starpība, pavadīt katru dienu 9h sliktā beņķī vai ērtā. Tā kā katram savs :)

Tālbraucējs nevar savu pakaļu no benķa pacelt vairākas stundas, sežot pie kompja, pakaļu var pacelt , izbezdēties un atkal sesties uz krēsla, es vispār uz veca dīvāna gala sēžu pie kompja un kaut ir normāls ofisa kresls , man nava kā vajag taja kaut ka a uz dīvangala vis ok.
Publicēts: 29.10.11 20:43
 citēt
Jolan:...paskatījos topika autora galeriju un sapratu kāpēc vajadzīgs tāds ķeblis.Vajag atbrīvot dirsu lai galvai vieglāk būtu.

Tas gan te teu taisnība :D
Publicēts: 29.10.11 20:58 labots
 citēt
griezite:Ir gadījies pasēdēt ir ļoti ērts!
Pērc nost bez domāšanas, reku talavietis linkā labu cenu piedāvā, ja nederēs - šeit Friidis uz visu mazlietoto kā traks :)

Praktiskam latvietim praktiska domāšana.
Griezīti gan nekad i pa velti neņemtu- ne par sievu, ne brūti- varbūt vienīgi kādā panoptikumā ieriktēt.
Spriežot pēc runām un jaunībslaiku profilbildes- tiešām bezcerīgi žultaina vecmeita ar vecas zivs smaku... :face-wink:
Publicēts: 29.10.11 22:04
 citēt
Friidis:
griezite:Ir gadījies pasēdēt ir ļoti ērts!

Griezīti gan nekad i pa velti neņemtu- ne par sievu, ne brūti- varbūt vienīgi kādā panoptikumā ieriktēt.
Spriežot pēc runām un jaunībslaiku profilbildes- tiešām bezcerīgi žultaina vecmeita ar vecas zivs smaku... :face-wink:

Vai, ku rupš un neaudzināts tas Friidis, tomēr :(
Tādi jau tie PostPadomju letiņu vīriešu dzimuma indivīdi ir :(... vairumā gadījumu un Friidis nav izņēmums :(
Publicēts: 29.10.11 22:07 labots
 citēt
griezite:
Friidis:

Vai, ku rupš un neaudzināts tas Friidis, tomēr :(
Tādi jau tie PostPadomju letiņu vīriešu dzimuma indivīdi ir :(... vairumā gadījumu un Friidis nav izņēmums :(

Brīnos, kas pa modi pēdējā laikā fotoblogā vīrišķiem zem sieviešu brunčiem (nikiem) slēpties...:face-wink:
Pret tādĀm ne tikai rupjam gribas būt....:face-sad:
P.S. Vienīgais izņēmums- "Tante" - visnotaļ pozitīvs un asprātīgs tipāžs!
Publicēts: 29.10.11 22:38
 citēt
ai, ai... kā nu Ieviš iekrita :D
Publicēts: 29.10.11 23:54
 citēt
Un vēl tipiski - Friidis zina kura slēpjas un kura nē :| domā tik laimīgs.
Publicēts: 30.10.11 10:49
 citēt
Blunavam kantorī ir Aeroni - uzgriez Jānim un paprasi kur ņēmis

www.esplanade.lv...
Publicēts: 30.10.11 10:50
 citēt
Jolan:...paskatījos topika autora galeriju un sapratu kāpēc vajadzīgs tāds ķeblis.Vajag atbrīvot dirsu lai galvai vieglāk būtu.

kad galvā kas parādās, arī pakaļai ceļas vērtība - Tev tas nedraud :D
Publicēts: 30.10.11 10:52
 citēt
Hugo:vecais savu laiku ir nokalpojis un līdz galam mani viņš nepmierināja

Noteikt pērc jaunu Aeron. Bet ja nu tas līdz galam arī neapmierina??? Moška problēma nav krēslos??? :D :D
Publicēts: 30.10.11 11:12 labots
 citēt
Maris:

kad galvā kas parādās, arī pakaļai ceļas vērtība - Tev tas nedraud :D

Viņš pattreiz slimo ar pretēju slimību. :face-grin:
Un jā ir jau arī elektriskais..... ar dažādām jaudām un gaumēm....:face-wink:
Publicēts: 30.10.11 11:15
 citēt
Maris, ew ew ... Blunavs dziivs?;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3