www.kasjauns.lv... saprotama lieta, es to ņemu personāli - draugs un galu galos, atvīla man sievu, kad jau sāku domāt, ka shit'ās laulības saites uz mūžu, bet. karroče, dzīvotājs būs, bet operācijas saulainajā Itālijā maksā - mans aicinājums - kurš grib un var izdarīt Dievam tīkamu darbu, pārskaitiet kādu knipucīti! vot kā es viendien - nobraucu ar transportu pa zaķi un no ietaupītajiem 45 s pa 20 iedevu tantukiem pie eX planetārija.
Varbūt kādam kas dodas ārpus Latvijas, noderēs: 1. Ir jāpaņem Eiropas veselības apdrošināšanas karte Eiropas veselības apdrošināšanas karte jeb EVAK (angļu valodā - European Health Insurance Card) ir dokuments, kas apliecina, ka persona ir Eiropas Savienības dalībvalsts, vai Norvēģijas, Lihtenšteinas, Īslandes, vai Šveices Konfederācijas (turpmāk tekstā - Dalībvalstis) iedzīvotājs un savā valstī ir sociāli apdrošināta. EVAK karte, uzturoties citā Eiropas valstī, apliecina tiesības saņemt nepieciešamo vai neatliekamo medicīnisko veselības aprūpi tādā pašā apjomā, kāda tā tiek nodrošināta attiecīgās valsts iedzīvotājiem.
2. Ja vajadzīgs kas vairāk par neatliekamo palīdzību, t.sk. pārvešana uz Latviju - tur nu jābūt apdrošinātam, parsti tā ir ceļojuma apdrošināšana ir visdažādākiem variantiem, kur veselības apdrošināšana ir jebkurā pamata paketē.
saprotama lieta, tā apdrošināšana laikam necik dārga nav un ir vērts paņemt, tak Laimis nebija paņēmis. dakteri laikam neiesaka pārvietot un rīt viņam operācija, cerēsim, piedomāsim un lūgsim Dievu.
Istenībā es apsalūti neizprotu cilvēkus kuri kautkur brauc bez VESELĪBAS apdrošināšanas , EU nav Latvija tur visur darbojās VESELĪBAS apdrošināšana un reāli tevi arī ārstē un ved un visu dara NA HAĻAVU ja kas
Lunis:Istenībā es apsalūti neizprotu cilvēkus kuri kautkur brauc bez VESELĪBAS apdrošināšanas , EU nav Latvija tur visur darbojās VESELĪBAS apdrošināšana un reāli tevi arī ārstē un ved un visu dara NA HAĻAVU ja kas