forum.gif
Profesionāļi un citi...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Profesionāļi un citi...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.13 13:40
 citēt
??? ev, starp citu, kā tur viss beidzās???
Liekas šito ir izvilkums (Elika) no fotokonkursa par zirgu tēmu :). Par to arī jautāju :)
Publicēts: 18.01.13 13:49
 citēt
Haiduks:??? ev, starp citu, kā tur viss beidzās???
Liekas šito ir izvilkums (Elika) no fotokonkursa par zirgu tēmu :). Par to arī jautāju :)

man jau taa shkita, ka diskusija nav pilniiga, zheel, buutu palasiijusi arii paareejo :)
konkurss beidzaas labi, bildes bija sameeraa daudz, zhuurijaa katrs veerteeja no savas puses un arii uzvareetaajs bija :)
Publicēts: 18.01.13 15:21
 citēt
Dacec:

man jau taa shkita, ka diskusija nav pilniiga, zheel, buutu palasiijusi arii paareejo :)
konkurss beidzaas labi, bildes bija sameeraa daudz, zhuurijaa katrs veerteeja no savas puses un arii uzvareetaajs bija :)
zaudētāji ar!
Publicēts: 18.01.13 15:43
 citēt
Dacec:

Varbūt, ka bija... bet kur?
www.fotoblog.lv...
Te naf nobeiguma :(
Publicēts: 18.01.13 21:27
 citēt
Haiduks:
Dacec:

www.fotoblog.lv...

Paldies labais cilveek - bija interesanti palasiit shuumeeshanos ap manu personiibu :D Kaut kaa neatceros, ka buutu dikti zhagojusies ap to konkursa laiku...
Publicēts: 18.01.13 23:15
 citēt
Dacec:
Haiduks:
www.fotoblog.lv...

Paldies labais cilveek - bija interesanti palasiit shuumeeshanos ap manu personiibu :D Kaut kaa neatceros, ka buutu dikti zhagojusies ap to konkursa laiku...

Mani absoluti neinteresē tava darbošanās, tava personība, bet ja jaf reiz pieteicies, tad atkārtošu jautājumu, kur var (varēja) redzēt tā konkursa galarezultātus.
Varbūt esmu ko palaidis garām...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas