forum.gif
Nikon D60 - stop moation video?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D60 - stop moation video?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.11 12:16
 citēt
Sveicinati... Vai kads ludzu nevaretu pateikt vai Nikonam D60 var uzlikt ta ka vins pats fotografe bez apstajas ik pec kautkada laika uznem kadru un ta visu laiku kamer neapstadina vai kautka ta... To laikam sauc par stop moation video! Paldies...
Publicēts: 02.11.11 12:47
 citēt
nu bļin. nevar guuglee iesist stop motion nikon d60?
Publicēts: 02.11.11 15:36 labots
 citēt
Man liekās ka tas ko meklē ir Time Lapse - taimers slēdža palaišanai - Stop motion ir pavisam kas cits kur var būst izmantoti kameras iekšējie filtrii vai pašu kadru salikšana. Canon īpašniekie var izlīdzēties ar Magic Later softu tai vajadzībai - Nikon D60 domāju tikai ārējais taimers, bet varbūt ka jaucu. Pats šai funkcijai esmu pielietojis ML lai pults nav jāpērk.
Stop Motion jau starp kadriem nav noteikts laiks , pēc ieceres uztaisi vienu kadru šodien , otru rīt , vai cik Tev tas laiks vajadzīgs objekta jaunai izvietošanai, iekadrēšanai.
Publicēts: 02.11.11 15:42
 citēt
Canonam ir forša pults, maksā arī forši - bet lietošanā tiešām laba. Šogad vairākus klipus esam uzbliezuši ar tām. Piemēram, hypnosispictures.squarespace.com...
Publicēts: 02.11.11 15:47
 citēt
Canon tādai vajadzībai turu kartē Magic Latern , kad vajag 5sek. laikā uzinstalēju salieku ko nu man no tā taimera vajag un aiziet. neko pirkt papildus nevajag. Patstāvīgi gan viņu nelietoju jo bremzē nevajadzīgii kameru.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):