Parocies pa šitiem www.cullmann.de... tad pasuti.lv noskaidro cenas atbilstošajam, drošāki par visiem fancieriem, bet lētāki par Manfrotto vai Gitzo. Es nopirku Magnesit 525, uzliku Manfrotto 486 RC2 galvu, par 100 Ls sanāca izcili nikna un stabila parikte ar 6 kg kravnesību, kas 2x pārsniedz jebkura mana iespējamā komplekta maksimālo svaru.
MxEnergy! Viss Fotoblogs ir sacelts kājās Tava statīva dēļ! Pērc taču kaut ko nost! JEBKURŠ statīvs būs 100x labāks par situāciju, kad to vajag, bet nav. P.S. Es lēnām prātoju pilnīgi pretējā virzienā- ceļojumiem pirk pavisam "diegainu" statīvu. Īsi sabīdāmu (tas ir slikti), vieglu (arī slikti), bet pielietojums būs. Līdz šim ņēmu līdz centrālo štociņu ar galvu un gabalu veļas auklas. Piesienot pie laternas staba, parka sola vai kādām margām var iziet no situācijas, bet diemžēl nevar izvēlēties skatupunktu.
Parēķini cik tu vēl klāt samaksāsi par sūtīšanu, par muitu par PVN
Man ir baigais slinkums meklēt citur. Ja PVN es domāju, ka zinu (21% summām virs 10ls), tad kā ir ar muitu? Cik % un virs kādas summas jābūt sūtījumam, lai ko tādu piemērotu?
Bzh:Man ir baigais slinkums meklēt citur. Ja PVN es domāju, ka zinu (21% summām virs 10ls), tad kā ir ar muitu? Cik % un virs kādas summas jābūt sūtījumam, lai ko tādu piemērotu?
PVN ir 22%... bet tie "10" nebija gadījuma eiro vai tomēr lati??
Bzh:Man ir baigais slinkums meklēt citur. Ja PVN es domāju, ka zinu (21% summām virs 10ls), tad kā ir ar muitu? Cik % un virs kādas summas jābūt sūtījumam, lai ko tādu piemērotu?
PVN ir 22%... bet tie "10" nebija gadījuma eiro vai tomēr lati??
Eiro, eiro. Tam gan nav nekādas būtiskas nozīmes P.S. Atradu arī foršu kalkulatoru, kurš, iespējams, ir nepilnīgs, bet lielos vilcienos gala summu parāda - www.muitaspaligs.lv
GunarsII:MxEnergy! Viss Fotoblogs ir sacelts kājās Tava statīva dēļ! Pērc taču kaut ko nost! JEBKURŠ statīvs būs 100x labāks par situāciju, kad to vajag, bet nav. P.S. Es lēnām prātoju pilnīgi pretējā virzienā- ceļojumiem pirk pavisam "diegainu" statīvu. Īsi sabīdāmu (tas ir slikti), vieglu (arī slikti), bet pielietojums būs. Līdz šim ņēmu līdz centrālo štociņu ar galvu un gabalu veļas auklas. Piesienot pie laternas staba, parka sola vai kādām margām var iziet no situācijas, bet diemžēl nevar izvēlēties skatupunktu.
Es taču nelieku nevienam neko celt, Jūsu zināšanai, bet gan uzdodu visparāstāko jautājumu - kādu?! Un nelieku arī te bezjēgā offtopic`ot. Vienkārši iesakat kaut ko, un metam pie malas šito bezjēgu.
Es taču nelieku nevienam neko celt, Jūsu zināšanai, bet gan uzdodu visparāstāko jautājumu - kādu?! Un nelieku arī te bezjēgā offtopic`ot. Vienkārši iesakat kaut ko, un metam pie malas šito bezjēgu.
Sen jau būtu pats aizgājis uz fotobodi, dzīvajā pačamdījis un izvēlējies sev piemērotāko (price/perfomance), nevis provocējis "bezjēgas offtopic" ...
Jolan:un visus sakarīgos ieteiktos variantus nemaz nēesi ņēmis vērā,bet atradis kārtējo sūdu un atkal stāvi izvēles priekšā.
Es taču viņam iedevu linku ar piebildi - ka esmu pārliecināts par šamā lasīt neprasmi. Un re, neiru kļūdījies. Katrs pats iziet to statīva iegādes evolūciju.