pat ļoti interesē, arī laiks pieņemams, bet manuprāt cena ir uzpūsta... un neieraudzīju, kur tad būs vietējie pārlidojumi, bet tā jau baigi ieinteresēja
ja es sadūšotos tādus gabalus plivināties, tad piedodiet atvainojiet, štrunts ar visiem putniņiem, Patagonija būtu vieta, kuru būtu jāredz. a te tākā aizbraukt līdz disnejlendai uz vārtiem paskatīties un braukt mājās
MaVi:ja es sadūšotos tādus gabalus plivināties, tad piedodiet atvainojiet, štrunts ar visiem putniņiem, Patagonija būtu vieta, kuru būtu jāredz. a te tākā aizbraukt līdz disnejlendai uz vārtiem paskatīties un braukt mājās
MaVi:ja es sadūšotos tādus gabalus plivināties, tad piedodiet atvainojiet, štrunts ar visiem putniņiem, Patagonija būtu vieta, kuru būtu jāredz. a te tākā aizbraukt līdz disnejlendai uz vārtiem paskatīties un braukt mājās
tie paši jau piedāvā arī Patagomiju... siekalojos
...vajag saņemties un braukt.Iespaidi būs visam mūžam
Hmm.. Šis piedāvājums ir ļoti specifiski orientēts tieši uz putniem - attiecīgi jāņem vērā, ka cilvēks no malas, kam putni 'absolūti pie pakaļas', izmantojot šo pakalpojumu, varētu beigās būt vīlies man tā šķiet. Protams, ka varēs redzēt ļoti daudz ko interesantu ja arī absolūti ignorēs tos spalvainos draugus un skatīsies pilnīgi pretējā virzienā, kur tie putni sēdēs/lidos, bet tad vai ir vērts piemaksāt par tiem visiem gidiem u.c. ar putniem saistītām lietām? Tādu vispārīgāku Argentīnas apskati noteikti var ja ne lētāk (bet arī droši vien ka lētāk), tad vismaz ar sev piemērotākām aktivitātēm un apskates objektiem noorganizēt.