Sveiki. Steidzami ir nepieciešams fotogrāfs kāzām Ventspilī. Fotogrāfs var nebūt profesionāls, tieši kāzu fotogrāfēšanā. Un nebūs nepieciešama fotoshop apstrāde bildēm. Būtu jauki, ja kāds atsauktos. (var arī nebūt no Ventspils, bet tāds, kurš būtu gatavs rīt atbraukt šurp) varat šeit nekomentēt, jo visas dienas garumā atradīšos darbā. Labāk ar mani ir sazināties SMS veidā uz numuru 27745059 (jo darba laikā nevarēšu pacelt telefonu, bet brīvā brīdī atzvanīšu). Paldies un ceru uz atsaucību...
Iepriekšējais fotogrāfs domāja, ka kāzas būs sestdien! Un netiek no darba prom rīt! Man tika palūgts, sameklēt cilvēku, kurš var rokās noturēt kameru un uzņemt bildes... Tā, kā viss ir tā, kā tas ir...
SMIESIETIES ! Maums sjorir ir 4 sadi "Helpi" no dazjadam Latvijas vietam , neviens nesola vairak ka 25Ls Visiem velmes "Nu kautko paknipset tikai " vieni pat iedošot savu fočuku , iedomajieties cik apdavintam jabut lai helpotu uz Foto kantori un vel piedavatu iedot focuku lai PAKNIPSE aizbraucot vismaz 150km
Lunis:SMIESIETIES ! Maums sjorir ir 4 sadi "Helpi" no dazjadam Latvijas vietam , neviens nesola vairak ka 25Ls Visiem velmes "Nu kautko paknipset tikai " vieni pat iedošot savu fočuku , iedomajieties cik apdavintam jabut lai helpotu uz Foto kantori un vel piedavatu iedot focuku lai PAKNIPSE aizbraucot vismaz 150km
Nu gan jau, ka ir fotogrāfi, kas domā ka "smuki" datumi ir tikai brīvdienās!
Lunis:SMIESIETIES ! Maums sjorir ir 4 sadi "Helpi" no dazjadam Latvijas vietam , neviens nesola vairak ka 25Ls Visiem velmes "Nu kautko paknipset tikai " vieni pat iedošot savu fočuku , iedomajieties cik apdavintam jabut lai helpotu uz Foto kantori un vel piedavatu iedot focuku lai PAKNIPSE aizbraucot vismaz 150km
Normāli, ir taču krīze, tātad pakalpojumu cenām nevis jākrīt, bet jāgāžas. Un sakrālais jautājums, vai tiešām fotografēšana ir TIK grūts darbs, vairs pat nesmīdina. UN kā lai klients zin, ka fotogrāfs kameru pret sausiņiem vakar nav samainījis...
Valuks, neķer kreņķi, viesi ar saviem ziepīšiem saknipsēs. Varbūt, pat labāk, kā fotogrāfs - haltūrists, kurš domā, ka cilvēki precas tikai un vienīgi sestdienās un pat kalendārā nepaskatās, kādā dienā iekrīt konkrētais datums. Īpaši, zinot, ka darbdienā viņam jābūt citur.
Valuks:Iepriekšējais fotogrāfs domāja, ka kāzas būs sestdien! Un netiek no darba prom rīt! Man tika palūgts, sameklēt cilvēku, kurš var rokās noturēt kameru un uzņemt bildes... Tā, kā viss ir tā, kā tas ir...
Vispār piektdienās ir super kāzu diena, sestdien KOŽ, svētdien atiet, un pirmdien pie priekšniecības svaigs, kā gurķītis. Lai izdodas.
Haiduks:Nebūtu tik vēlu izlasījis, toč aizbrauktu uz Ventspili noēsties... un pilnu vēderu vieglāk kasīt, bada krunkas netraucē , vai ne , Romi
jā, man ar vienreiz prasīja - ko tik dārgi, došot gan ēst, ar iedzert varēšot..... vēl tagad nesaprotu , kāpēc biju tik dumš, ka atteicu...
Bāliņiem rukāt pa vēdera tiesu laikam ir gēnos. Vai arī paēdināšana pasākumā, kur tu visu dienu līdz naktij jāšancē, skaitās afigennais bonuss un ir par pamatu mazākai samaksai.
Un ja tomēr aicina uzēst, pie bāliņiem tā vietā, lai pieklājīgi pateiktu paldies un uzēstu, sākas: "Ai nu ko nu es tur.... nu nevajadzēja jau...." un tad sākās cirks, kur viens par visu varu aicina, bet otram liekas, ka labais tonis ir piekrist tikai pēc kāda 3. uzaicinājuma.
Smieklīgaka par šo ir tikai tā suga, kas tikuši pie zviedru galda, cenšas vienā reizē veselai nedēļai saēsties, jo nespēj vienaldzīgi kaviāra kanapē un garneļu salātus uz galda atstāt....
Nu es tā kā varētu,sen neesmu kāzas bildējis un Ventspilī arī pasen nav būts.Es tik šovakar aizskriešu līdz Rīgai,nofotogrāfēšu vienu pasākumu,ap 23.30,kad būšu beidzis,varu aizšaut un izručīt.
Lunis:- Kā psihoanalītiķis nosaka, ka viņa pacients patiešām ir slims? - Ļoti vienkārši: tikai pilnīgs psihs ir ar mieru maksāt 50 latu stundā.
ŠITO LABAIS UN PRECĪZI ATBILD ŠIM
Sapper:
NilsS:
jā, man ar vienreiz prasīja - ko tik dārgi, došot gan ēst, ar iedzert varēšot..... vēl tagad nesaprotu , kāpēc biju tik dumš, ka atteicu...
Bāliņiem rukāt pa vēdera tiesu laikam ir gēnos. Vai arī paēdināšana pasākumā, kur tu visu dienu līdz naktij jāšancē, skaitās afigennais bonuss un ir par pamatu mazākai samaksai.
Un ja tomēr aicina uzēst, pie bāliņiem tā vietā, lai pieklājīgi pateiktu paldies un uzēstu, sākas: "Ai nu ko nu es tur.... nu nevajadzēja jau...." un tad sākās cirks, kur viens par visu varu aicina, bet otram liekas, ka labais tonis ir piekrist tikai pēc kāda 3. uzaicinājuma.
Smieklīgaka par šo ir tikai tā suga, kas tikuši pie zviedru galda, cenšas vienā reizē veselai nedēļai saēsties, jo nespēj vienaldzīgi kaviāra kanapē un garneļu salātus uz galda atstāt....
BET TEV ĻOTI LIELA DZĪVES PIEREDZE- ZINĀŠU AR KO KOPĀ NEIET PIE ZVIEDRU GALDA . STARP CITU LABĀK IR ĒST, NEKĀ KAUTRĒJOTIES TIKAI SIEKALOTIES UN LŪRĒT, KAD CITS ĒD
Sapper:... tikuši pie zviedru galda, cenšas vienā reizē veselai nedēļai saēsties ...
nevar pat dienu uz priekšu saēsties. zinu, ko saku, esmu avīzēs strādājis un ir gadījies atsaukties uz «kurš šonedēļ vēl nav ēdis?»! un te nu fotogrāfiem priekšrocības, jo fotogrāfi vidēji pa 1 uz 7÷11 rakstošajiem / tiem, kuri nez kādēļ ieņēmušies, ka prot rakstīt.
Sapper:... nespēj vienaldzīgi kaviāra kanapē un garneļu salātus uz galda atstāt ...
labāk atstāt, nekā iekšas samaitāt. arī zinu, ko saku!