forum.gif
Nepieciešams fotogrāfs rīt 11.11.2011 Ventspilī, kāzām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Nepieciešams fotogrāfs rīt 11.11.2011 Ventspilī, kāzām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.11 08:53
 citēt
Sveiki.
Steidzami ir nepieciešams fotogrāfs kāzām Ventspilī. Fotogrāfs var nebūt profesionāls, tieši kāzu fotogrāfēšanā. Un nebūs nepieciešama fotoshop apstrāde bildēm.
Būtu jauki, ja kāds atsauktos. (var arī nebūt no Ventspils, bet tāds, kurš būtu gatavs rīt atbraukt šurp)
varat šeit nekomentēt, jo visas dienas garumā atradīšos darbā. Labāk ar mani ir sazināties SMS veidā uz numuru 27745059 (jo darba laikā nevarēšu pacelt telefonu, bet brīvā brīdī atzvanīšu). Paldies un ceru uz atsaucību... :)
Publicēts: 10.11.11 09:02
 citēt
Bik nenopietni... īt kāzas, ij tagad tik meklē fotogrāfu... iepriekš sarunātais aizvakar nomira??:what:
Publicēts: 10.11.11 10:03 labots
 citēt
Iepriekšējais fotogrāfs domāja, ka kāzas būs sestdien! Un netiek no darba prom rīt! :(
Man tika palūgts, sameklēt cilvēku, kurš var rokās noturēt kameru un uzņemt bildes... Tā, kā viss ir tā, kā tas ir... :bad_egg:
Publicēts: 10.11.11 10:12
 citēt
:D :D :D nu ja rīt tiks reģistrētas ap 400 kāzas :D :D :D
Es varu kaut ko pabildēt :big_smile:
Publicēts: 10.11.11 10:16 labots
 citēt
SMIESIETIES ! Maums sjorir ir 4 sadi "Helpi" no dazjadam Latvijas vietam , neviens nesola vairak ka 25Ls :face-grin::face-wink: Visiem velmes "Nu kautko paknipset tikai " vieni pat iedošot savu fočuku , iedomajieties cik apdavintam jabut lai helpotu uz Foto kantori un vel piedavatu iedot focuku lai PAKNIPSE aizbraucot vismaz 150km
Publicēts: 10.11.11 10:34
 citēt
Lunis:SMIESIETIES ! Maums sjorir ir 4 sadi "Helpi" no dazjadam Latvijas vietam , neviens nesola vairak ka 25Ls :face-grin::face-wink: Visiem velmes "Nu kautko paknipset tikai " vieni pat iedošot savu fočuku , iedomajieties cik apdavintam jabut lai helpotu uz Foto kantori un vel piedavatu iedot focuku lai PAKNIPSE aizbraucot vismaz 150km
Nu gan jau, ka ir fotogrāfi, kas domā ka "smuki" datumi ir tikai brīvdienās! :face-grin:
Publicēts: 10.11.11 10:37
 citēt
Lunis:SMIESIETIES ! Maums sjorir ir 4 sadi "Helpi" no dazjadam Latvijas vietam , neviens nesola vairak ka 25Ls :face-grin::face-wink: Visiem velmes "Nu kautko paknipset tikai " vieni pat iedošot savu fočuku , iedomajieties cik apdavintam jabut lai helpotu uz Foto kantori un vel piedavatu iedot focuku lai PAKNIPSE aizbraucot vismaz 150km

Normāli, ir taču krīze, tātad pakalpojumu cenām nevis jākrīt, bet jāgāžas. Un sakrālais jautājums, vai tiešām fotografēšana ir TIK grūts darbs, vairs pat nesmīdina.:face-smile: UN kā lai klients zin, ka fotogrāfs kameru pret sausiņiem vakar nav samainījis...:face-grin:
Publicēts: 10.11.11 11:01
 citēt
Runāt jau var daudz ko tagad! :)
Bet situāciju tas nemaina. :shame:

Luni, Tev ka vienmēr +++ :)
Publicēts: 10.11.11 14:38 labots
 citēt
Valuks, neķer kreņķi, viesi ar saviem ziepīšiem saknipsēs. Varbūt, pat labāk, kā fotogrāfs - haltūrists, kurš domā, ka cilvēki precas tikai un vienīgi sestdienās un pat kalendārā nepaskatās, kādā dienā iekrīt konkrētais datums. Īpaši, zinot, ka darbdienā viņam jābūt citur.
Publicēts: 10.11.11 16:54
 citēt
nu nez es pat par simts naudām nepiekritu bojāt tik smuku datumu, ta jau labāk vēderu kasīt nekā pa sviestmaizi rukāt
Publicēts: 10.11.11 16:56
 citēt
Romis:nu nez es pat par simts naudām nepiekritu bojāt tik smuku datumu, ta jau labāk vēderu kasīt nekā pa sviestmaizi rukāt
Pareizi domā un nopelnīt sviestmaizei labāk braukt uz angliju kādam angļu nēģerim vēderu kasīt.
Publicēts: 10.11.11 17:10
 citēt
tusne:Bik nenopietni... īt kāzas, ij tagad tik meklē fotogrāfu... iepriekš sarunātais aizvakar nomira??:what:

Ja kas gadītos aizvakar, tad te liktu aizvakar. Dzīve ir dzīve, un tikai tiem, kuri DZĪVO, kaut kas gadās :), negadās tikai miroņiem, arī dzivajiem :D
Publicēts: 10.11.11 17:13
 citēt
Valuks:Iepriekšējais fotogrāfs domāja, ka kāzas būs sestdien! Un netiek no darba prom rīt! :(
Man tika palūgts, sameklēt cilvēku, kurš var rokās noturēt kameru un uzņemt bildes... Tā, kā viss ir tā, kā tas ir... :bad_egg:

Vispār piektdienās ir super kāzu diena, sestdien KOŽ, svētdien atiet, un pirmdien pie priekšniecības svaigs, kā gurķītis.
Lai izdodas.
Publicēts: 10.11.11 17:16 labots
 citēt
Nebūtu tik vēlu izlasījis, toč aizbrauktu uz Ventspili noēsties... un pilnu vēderu vieglāk kasīt, bada krunkas netraucē :), vai ne , Romi :D
Publicēts: 10.11.11 18:36 labots
 citēt
Haiduks:Nebūtu tik vēlu izlasījis, toč aizbrauktu uz Ventspili noēsties... un pilnu vēderu vieglāk kasīt, bada krunkas netraucē :), vai ne , Romi :D

jā, man ar vienreiz prasīja - ko tik dārgi, došot gan ēst, ar iedzert varēšot..... :anger:
vēl tagad nesaprotu , kāpēc biju tik dumš, ka atteicu...
Publicēts: 10.11.11 18:41
 citēt
NilsS:jā, man ar vienreiz prasīja - ko tik dārgi, došot gan ēst, ar iedzert varēšot..... :anger:
tā arī paliki neēdis? :face-sad:
Publicēts: 10.11.11 21:10
 citēt
NilsS:
Haiduks:Nebūtu tik vēlu izlasījis, toč aizbrauktu uz Ventspili noēsties... un pilnu vēderu vieglāk kasīt, bada krunkas netraucē :), vai ne , Romi :D

jā, man ar vienreiz prasīja - ko tik dārgi, došot gan ēst, ar iedzert varēšot..... :anger:

Bāliņiem rukāt pa vēdera tiesu laikam ir gēnos. :D Vai arī paēdināšana pasākumā, kur tu visu dienu līdz naktij jāšancē, skaitās afigennais bonuss un ir par pamatu mazākai samaksai. :anger:

Un ja tomēr aicina uzēst, pie bāliņiem tā vietā, lai pieklājīgi pateiktu paldies un uzēstu, sākas: "Ai nu ko nu es tur.... nu nevajadzēja jau...." un tad sākās cirks, kur viens par visu varu aicina, bet otram liekas, ka labais tonis ir piekrist tikai pēc kāda 3. uzaicinājuma.

Smieklīgaka par šo ir tikai tā suga, kas tikuši pie zviedru galda, cenšas vienā reizē veselai nedēļai saēsties, jo nespēj vienaldzīgi kaviāra kanapē un garneļu salātus uz galda atstāt.... :D :D :D
Publicēts: 10.11.11 22:05 labots
 citēt
- Kā psihoanalītiķis nosaka, ka viņa pacients patiešām ir slims?
- Ļoti vienkārši: tikai pilnīgs psihs ir ar mieru maksāt 50 latu stundā. :D :D
Publicēts: 11.11.11 16:07
 citēt
tusne:
NilsS:jā, man ar vienreiz prasīja - ko tik dārgi, došot gan ēst, ar iedzert varēšot..... :anger:
tā arī paliki neēdis? :face-sad:

paēdu uz sava rēķina, savā virtuvē, bija ļoti laba sajūta.....
Publicēts: 11.11.11 16:15
 citēt
Nu es tā kā varētu,sen neesmu kāzas bildējis un Ventspilī arī pasen nav būts.Es tik šovakar aizskriešu līdz Rīgai,nofotogrāfēšu vienu pasākumu,ap 23.30,kad būšu beidzis,varu aizšaut un izručīt.
Publicēts: 11.11.11 21:30
 citēt
Lunis:- Kā psihoanalītiķis nosaka, ka viņa pacients patiešām ir slims?
:face-grin: :grimace:
Publicēts: 11.11.11 23:07 labots
 citēt
Lunis:- Kā psihoanalītiķis nosaka, ka viņa pacients patiešām ir slims?

ŠITO LABAIS UN PRECĪZI ATBILD ŠIM :D

Sapper:
NilsS:

Bāliņiem rukāt pa vēdera tiesu laikam ir gēnos. :D Vai arī paēdināšana pasākumā, kur tu visu dienu līdz naktij jāšancē, skaitās afigennais bonuss un ir par pamatu mazākai samaksai. :anger:

Un ja tomēr aicina uzēst, pie bāliņiem tā vietā, lai pieklājīgi pateiktu paldies un uzēstu, sākas: "Ai nu ko nu es tur.... nu nevajadzēja jau...." un tad sākās cirks, kur viens par visu varu aicina, bet otram liekas, ka labais tonis ir piekrist tikai pēc kāda 3. uzaicinājuma.

Smieklīgaka par šo ir tikai tā suga, kas tikuši pie zviedru galda, cenšas vienā reizē veselai nedēļai saēsties, jo nespēj vienaldzīgi kaviāra kanapē un garneļu salātus uz galda atstāt.... :D :D :D

BET TEV ĻOTI LIELA DZĪVES PIEREDZE- ZINĀŠU AR KO KOPĀ NEIET PIE ZVIEDRU GALDA . STARP CITU LABĀK IR ĒST, NEKĀ KAUTRĒJOTIES TIKAI SIEKALOTIES UN LŪRĒT, KAD CITS ĒD :D :D :D
Publicēts: 12.11.11 03:10
 citēt
Tas gan jāskatās,ko ēd....
Publicēts: 12.11.11 03:27 labots
 citēt
Sapper:... tikuši pie zviedru galda, cenšas vienā reizē veselai nedēļai saēsties ... :D :D :D

nevar pat dienu uz priekšu saēsties. zinu, ko saku, esmu avīzēs strādājis un ir gadījies atsaukties uz «kurš šonedēļ vēl nav ēdis?»! un te nu fotogrāfiem priekšrocības, jo fotogrāfi vidēji pa 1 uz 7÷11 rakstošajiem / tiem, kuri nez kādēļ ieņēmušies, ka prot rakstīt. :grimace:
Sapper:... nespēj vienaldzīgi kaviāra kanapē un garneļu salātus uz galda atstāt ... :D :D :D

labāk atstāt, nekā iekšas samaitāt. :big_smile: arī zinu, ko saku! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):