viencmuzikanc:Uzraksti uz PM lietotaajam "Chukmasoff". Ja grib asas izjuutas, var to dariit arii pats, BFS var iegaadaat visas vajadziigaas uzpariktes.
MDfoto ar tos pričendāļus tirgo... Es nopirku, iztīriju, asu izjūtu nebij. Kā jātīra lai asās izjūtas rastos???
viencmuzikanc:Uzraksti uz PM lietotaajam "Chukmasoff". Ja grib asas izjuutas, var to dariit arii pats, BFS var iegaadaat visas vajadziigaas uzpariktes.
MDfoto ar tos pričendāļus tirgo... Es nopirku, iztīriju, asu izjūtu nebij. Kā jātīra lai asās izjūtas rastos???
Nu, man vienmēr adrenalīns izdalās, gar matricu grābstoties... sajūtas varētu būt asākas kā motokrosu bildējot
muzikant, negrābstās jau gar matricu, bet gar filtru, kas pa virsu. bet kad meklēju infu par kamerām no kurām vieglāk infra-kameras taisīt, ienāca prātā, ka nikoniem matricu var tīrīt, kameru izjaucot - relatīvi easy tas process un klāt vieglāk tiek...
4diena:Sveiki! Iesakiet lūdzu kur iztīrīt spoguļkameru no putekļiem un smiltīm, kas sakrājušās bildējot motokrosu?
Tādu pakalpojumu neviens nenodrošina- tīra jau tikai matricas. Savukārt normāli motokrosa fotogrāfi pērk blīvētas kameras un optiku. Šis ir tas gadījums, kad tās blīvītes sevi attaisno!