forum.gif
Foto par 4.3 mlj $
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Foto par 4.3 mlj $
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.11 11:56 labots
 citēt
todofoto.livejournal.com...

zem bildes komentaari (izdomaats staastinjsh) :bad_smile:

moraale: bildeet protaas daudzi, tikai retais speej sevi veiksmiigi paardot :money:
Publicēts: 11.11.11 12:01
 citēt
Čo to man tanī linkā baltu lapu rāda...
Bet nu pa lielam - pofig, ko un kā bildēt, galvenais, kas un kā to pasniedz.
Publicēts: 11.11.11 12:17
 citēt
hvz. mani normaali aizmet no linka uz lapu. meegjini veelreiz :big_smile:
Publicēts: 11.11.11 12:35
 citēt
man arii normaali raada.
Publicēts: 11.11.11 12:58 labots
 citēt
Gribu zem tā visa teikt, ka jāprot LIKT sevi pacelt un ienest "saulītē".. nekad ar savām vien spējām neko tādu nepacelt, tur vajag "cēlājus"...
Publicēts: 13.11.11 14:44
 citēt
"cēlājus"...

vai arii kaprachus
Publicēts: 13.11.11 17:54
 citēt
A par ko ne?Smukas,kadra malām paralēlas līnijas.Nomierina skatītāju šai stresu pilnajā laikmetā...bildei nav ne vainas.Tiesa gan,par tādu piķi var arī citādi nomierināties.:face-grin:Es pat teiktu tāds kāposts varētu būt pats par sevi nomierinošs.
Publicēts: 13.11.11 18:28
 citēt
Tas viss ir štrunts , savulaik biju pieversies daudz ienesīgākai jomao , bet kautkā ātri apnika , citiem gan nē www.fishki.net...
Publicēts: 13.11.11 23:29
 citēt
iemetīsi kādu no saviem paparacī šaviņiem, Luni? Cik un kā izdevās pārdot? :)
Publicēts: 13.11.11 23:58 labots
 citēt
Lunis:Tas viss ir štrunts , savulaik biju pieversies daudz ienesīgākai jomao , bet kautkā ātri apnika , citiem gan nē

da labi, tā joma no mākslas tālu stāv. Tur tikai fakti, fakti, gara, jo gara "truba", un vēlreiz fakti :bad_smile:
plus gan jau, ka kross nonstopā. :money:
Publicēts: 14.11.11 00:39 labots
 citēt
justOne:iemetīsi kādu no saviem paparacī šaviņiem, Luni? Cik un kā izdevās pārdot? :)
LKZ:
Lunis:Tas viss ir štrunts , savulaik biju pieversies daudz ienesīgākai jomao , bet kautkā ātri apnika , citiem gan nē

da labi, tā joma no mākslas tālu stāv. Tur tikai fakti, fakti, gara, jo gara "truba", un vēlreiz fakti :bad_smile:
plus gan jau, ka kross nonstopā. :money:

Pats tu tur neko netirgo , tās ir nopietnas "Apvienības" kuras sadarbojas ar konrētiem mēdijiem un izplatīšanas tīkliem :) UK un Italija protams ir lielākā pasaulē miskaste šai ziņā USA un Austrālijā ir bišķi civilizētāk. Man sanāca šo lietu apgūt Vācijā , fričiem tas ir mazāk skarbi un diezgan daudz ierobežojumu taču tur tolaik labi masāja arī par "Pirmais notikuma vietā" un atsūtiji bildi , tad mēs vālējām ar kārtīgu BMW moci kur kautkas notika , parasti kautkādi negadījumi viss kas saistīts ar visa veida mentiem glabejiem un ugunsdzēsējiem , tā bij joma kas tur bija topā un man ar likās intresanta. Istenībā kantoris viens no krutākajiem tādiem Vācijā ietiku es tur taka praksē pateicoties savulaik mācībām doičzemē un šitai www.fotoblog.lv... sērijais kuru biju pārdevis labam robam. Principā IETIKT kautkur var praktiski tikais sevi PARADOT ar kautko krutāku kā citiem. Nu tā es tur dažus mēnešus kārtīgi notusēju , doma man bija palaist kur iet biški "Karstāk" bet nu pēc viena gadijuma izmainiju savus plānusnolemu neturpinat. teiksim tā sapratu ka "Nav to vērts" ir arī citas iespējas izpausties. Kā man tur pieskaitija , vispār Vacijā praktikantus kas spējuši sevi jau PIERĀDĪT ņem diezgan labprāt tik jāprot sevi iepriekš parādīt īstajiemcilvēkiem , pēc tam kad esi paņemts neslinkot un atkal sevi pierādīt . Man abos gadijumos izdevās un lai gan neturpināju man tas vēlāk ir ļoti noderējis "Strādāt un domāt ātri vārnas neķert un maliņā nestāvēt, fiks``et arī visu kas apkārt notiek un reāgēt ātri" , taka esmu jau stastijis es loxiem vēsi speru ar kāju un dodu pa muti JA NEPIECIEŠAMS un ja darbs prasa varu arī 3 dienas kokā nosēdēt , tas tā to gan katrs loxs var :):) Ietiku ar ja zināmaj`ma bildem bet tā teikt "Pierakstijos" ar bildēm kuras nenopublicēja BET sava veida slavvu un cieņu iemantoju , iztenībā nekas pārāk Blogeriem nesaprotams , sabildēju "Smuku čiksu puķitēs" smukas bildītes blogeriem būtu paticis Fomografiem ar :):) Redakcijā ar laizijās KAMĒR , neatbraucu un neaprakstiju nepastāstiju , nuuuu tad gan daži noskurinājās bet ATZINĪBU nopelniju :):) Fiška tāda ka mēs ar manu bossu trāpijām uz pabaisu autobāņa krasju tur kāds biezais pārītis ar kabriķi kārtīgā šusē bij iemaucies sadalenē abiem protams p_dez , blieziens bij tāds ka beibe bija pārlidosjusi pāri blakus joslai sētai un piezemējusies smukā puķu pļavinā , tobrīd mans uzdevums bija gaidīt bossu un svākt filmas nodot kurjēram nu no malas uzbliezt ja ko ieveribas cienigu pamanu , korīce konkretā vietā pildiju "Piesedzošas funkcijas" caur ko kamēr šamis tusēja gar tiem lūžņiem un ķera kadrus es "Sedēju uz sētas" gaidiju kad atbrauks kurjērs un petiju apkartni , skatos turpat netālu "Kruta čiksa zalītē atlaidisies" nu baigi izteiksmīgā pozā un guļ , nu i sadomāju "Uzspiest" uzspiedu ar kā tik varēju iedomāties , to ka tas trupaks IEDOMĀJOS tkai kad biju beidzis :) Nu tā īsumā :) Iemantoju slavu "Pat līķi uzbliezīs kā no pLAYBOJA atvēruma" :) Bet beibe tiešām bij ārkārtīgi skaista un izciliem dotumiem un atlaidusies bij labāk un dabīgāk par jebkuru playboj zvaigzni , man atlika tik SMUKI saspiest "Modināt" neienāca prātā :)

Vispār man baigi patīk bildēt guļošas un aizmigušas sievietes , manu sexretaršu tas piemēram besija , šausmīg daudz esmu viņu bildejis aizmigušu PAŠAM baigi patīk bildes , par vienu viņa gan te baigi sastresojās reiz , bet man tāpat patīk :)
Publicēts: 20.11.11 18:40
 citēt
justOne:iemetīsi kādu no saviem paparacī šaviņiem, Luni? Cik un kā izdevās pārdot? :)

Pofig, tā pārdošana, bet fotoblogā pafantazēt izdevās gan!!!!!!!!!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):