forum.gif
Problēmas ar D70
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēmas ar D70
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.11 13:39
 citēt
Ir radušās kaut kādas problēmas ar atmiņas kartes atpazīšanu fotoaparātā. Ja tās (līdzīgi ir visām, ko ievitoju) ievietoju aparātā, tā tie ilgi atpazīta un pēc tam tiek uz ekrāna parādīts "For".
Iespējams, ka aparātā ir "uzkārušās" smadzenes un tas it kā mēģina formatizēt karti, bet nevar ne kā pabeigt.
Atvainojiet, ja šāds jautājums jau kaut kur ir Fotoblogā skatīts, bet es neatradu :face-smile:
Publicēts: 11.11.11 13:42
 citēt
Ņemam lukturīti un iespīdinam tajā vietā kur bāž karti,skatamies tur iekšā,redzam dauuudz "adatiņas",ja redzam kādu/das nolocītas "adatiņas",tad tā arī ir problēmas sakne.
Publicēts: 11.11.11 15:36
 citēt
Jā paldies, bet izskatās, ka adatiņas ir visas savā vietā.
Vai nevarētu būt, ka ir ticis uzsākts formatizēt, bet process ir pirms laika kaut kā pārtraukts ...
un rezultātā ir "uzkāries" ?
Publicēts: 11.11.11 15:46
 citēt
Pamēģini noformatēt to karti. Man bija kaut kas līdzīgs, neatceros gan, kā cīnījos. Viena iespēja, ka karte datorā noformatēta uz NTFS vai citu, neatbilstošu failsistēmu
Publicēts: 11.11.11 16:20
 citēt
1. Noformatē karti kompī.
2. Izmēģini citu karti.

Vairāk man variantu nav.
Publicēts: 11.11.11 17:09
 citēt
Vai ir iespējams atslēgt D70 smadzenes ?
Man tāda vajadzība nav bijusi un es arī nezinu, kur un kā to var izdarīt, bet nesen te fotoblogā kaut ko līdzīgu par to lasīju, ka Canon aparātiem nomainīt irkšējo batareju nav problēma, bet Nikoniem gan tas neesot tik vienkārši
Publicēts: 11.11.11 17:10
 citēt
Izņem aķi no fotoaparāta...... lai šis bikuci pārdomā dzīvi bez barošanas......, paskaties kad tad ir....., ja nē tad mēģini karti caur kompi noformatēt......
Publicēts: 13.11.11 14:34
 citēt
Paldies, bet viss piedāvātais ir :face-sad:
Publicēts: 13.11.11 14:37
 citēt
Negribas sūtīt uz Tartu (Elkor).
Varbūt, ka tepat Rīgā ir kāds meistars, kam varētu parādīt ?
Publicēts: 14.11.11 16:05
 citēt
Aisūti aizsūti uz leišiem caur Elkoru.... būs tāpat kā ar manējo Fuji....... vārāk kā 2 mēneši bija remontā - atnāca atpakļ un Elkorā pasaka - viņiem neesot laika lai remontētu pēcgarantijas aparātus.....:face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 14.11.11 17:01 labots
 citēt
Pamēģini aizņemties citu karti. Arī citā aparātā formatētu karti pretim neņem? Vai tavu karti citā aparātā formatē?
Publicēts: 15.11.11 12:03
 citēt
piepz:Pamēģini aizņemties citu karti. Arī citā aparātā formatētu karti pretim neņem? Vai tavu karti citā aparātā formatē?

Jā jau to izdarīju, karte citā aparātā strādā un arī to formatizēju gan kompī, gan arī citā aparātā, bet ... :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol