forum.gif
Par komentāriem un komentētājiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par komentāriem un komentētājiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.11 08:49
 citēt
LKZ:

RE!! tur jau tas āķis, ka Tu runā par KRITIKU (kā arī ļoti liela daļa no šajā
diskusijā esošiem). Te viss grozās par un ap ļoti "izsmeļošiem" DEL.

del ir gana izmeļoši. nav vērts pamatot kāpēc bilde bez gaismas, bez kompozīcijas, bez paša autora attieksmes ir sūduks.

Piemēram šīs, ārkārtīgi jaukās dzīvnieku bildes

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

kas tajās ir tāds lai neieteiktu izdzēst?
Publicēts: 14.11.11 08:53
 citēt
zbmono:
LKZ:

RE!! tur jau tas āķis, ka Tu runā par KRITIKU (kā arī ļoti liela daļa no šajā
diskusijā esošiem). Te viss grozās par un ap ļoti "izsmeļošiem" DEL.

del ir gana izmeļoši. nav vērts pamatot kāpēc bilde bez gaismas, bez kompozīcijas, bez paša autora attieksmes ir sūduks.

Piemēram šīs, ārkārtīgi jaukās dzīvnieku bildes

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

kas tajās ir tāds lai neieteiktu izdzēst?

Un ar ko shis zirdzinsh labaaks par kaki-suni-ruksi?:face-wink:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.11.11 08:54
 citēt
letins:

Ja Tev nepatīk mans niks, -tava problēma- tāds tas man ir no padomijas laikiem. tevu niku nesaprotu.

sanāk, ka tu neproti ne tikai rakstīt, bet arī lasīt :D

es tev paskaidrošu garāk. cilvēkam, kas izvēlējies niku, kas atspoguļo viņa tautību, vajadzētu, ja ne rakstīt gramatiski pareizi, tad vismaz zināt atšķirību starp vārdiem "vai" un "jeb". Ja nevēlies skatīties latviešu literārās valodas vārdnīcā tad pateikšu, ka tas nav viens un tas pats. To ka tu to nezini pierāda tas, ka šie vārdi tika nepareizi pielietoti vismaz 2 reizes.
Publicēts: 14.11.11 08:56 labots
 citēt
Friidis:

Un ar ko shis zirdzinsh labaaks par kaki-suni-ruksi?:face-wink:

frīdi, tev bija visas iespējas kritizēt.

un jā, es uzskatu, ka bēdīgā paskata zirgs ir labāks ;) tiesa, uz žurnāla vāka bildi tas pavisam noteikti nepavelk.
Publicēts: 14.11.11 10:11 labots
 citēt
Da pofig kāda bilde, runa ir par to, ka DEL ir bezjēdzīgs sūds. Jebšu Tu domā, ka visi ir piedzimuši ar aparātiem rokās un ar zelta griezumu azotē? Turklāt zirgs tiešām neatšķirās ne pēc sižeta, nedz kvalitāes no Tevis dotajiem piemēriem, tā, ka es tik droši nelēktu šai tēmai mugurā ar bilžu piemēriem, vismaz tik, lai sevi nenostādītu neērtā situācijā :bad_smile: .
Es neapstrīdu, ka tiek daudz publicēti sūdi, bet mani gan vairāk interesē tie sūdi (hmm.. motīvi?) kas liek "mākslas kritiķiem" nepaiet garām nevienam sūdam, apstāties un atstāt savu sūdu zem tā sūda . re kā sanāk - sūds sūdā.. :super_man: un kurš tad šādā situācijā ir gudrākais? visi cepjās par to, ka fotogrāfēt ir jāmācās...tā kā kritizēt un paturēt muti ciet nebūtu, ne?! :bad_smile:
Publicēts: 14.11.11 10:24 labots
 citēt
intravertie paklusē
ekstravertie pamuld

:D
Publicēts: 14.11.11 10:33
 citēt
un ko lai pasāk viens ambiverts cilvēks?:big_smile:
Publicēts: 14.11.11 10:40 labots
 citēt
haralds:un ko lai pasāk viens ambiverts cilvēks?:big_smile:

Viņš sēž malā, skatās vienā punktā, monotoni šūpo galvu un saka: ā... ā... ā... ā... ā... ā...
Publicēts: 14.11.11 11:21 labots
 citēt
Un ne tikai del. ir vārds, kas nomāc katra fotogrāfa līdzsvaru, bet ikrīta sveicien no indivīdiem, tjipa "Labrīt MPSisti:)", labs MPS, īsts MPS - nu kas tas ir kungi un dāmas, kā lai dzīvo līdzsvarā, kā lai neražo MPS pēc šitādiem rīta sveicieniem?
Publicēts: 14.11.11 11:26 labots
 citēt

-----------------------------------------------------------------

.... un lietus laikā, skudras klusi lamājas.. :D
Publicēts: 14.11.11 11:33 labots
 citēt
talavietis:

Ot es sad tad esmu iedomajies JAUTRI vadzetu but ja man uz galvas grasitos nakt ~200L tas ir muca ar udeni ta taa Pile pret skudras gabaritiem:):)
Publicēts: 14.11.11 13:55
 citēt
Es domā tā. Ja bilde ievietota apskatei, tad "PATĪK" vai "DZĒST", brīva izvēle, + emocijas , ko rada bilde.
Ja ievietota kritikai, tad saliec cīparus, un raksti tā, lai citi to saprastu. Bildēt māki, vai nemāki- japānis JPG uztaisīs, bet ja kritizē, tad vismaz parādi sevi, ka kaut ko no foto sajēdz :D
Es saprotu, ir jaf traki- cīpari salikti, bet nozbalsot nevari, jo naf tex uzrakstīts... un te sākās visas ziepes. It kā jāpamato cīpari, bet prātiņa pietrūkst.
Un ir otrs amizants piegājiens (555), bet tex raksta, ka vajadzētu to un to palabot. Pilnīga bezloģika.
Publicēts: 14.11.11 14:17
 citēt
neta lapās parasti izskaidro *ko vajadzētu pielabot* no aitkopības, kulinārijas, reproducēšanās utt viedokļiem

opjaķ dvacaķ pjaķ... :face-grin:

kā tupikā tā tupikā + jautrības arī nav - neviens nav izdzēsies šā disputa rezultātā
Publicēts: 14.11.11 14:32
 citēt
Maris:neta lapās parasti izskaidro *ko vajadzētu pielabot* no aitkopības, kulinārijas, reproducēšanās utt viedokļiem

opjaķ dvacaķ pjaķ... :face-grin:

kā tupikā tā tupikā + jautrības arī nav - neviens nav izdzēsies šā disputa rezultātā

He hē - kas tad vajadzēja kādam izdzēsties????:face-smile:
Ja kāds nav izdzēsies tad nav štelle.........??
Publicēts: 14.11.11 14:34 labots
 citēt
tikai taa. vajag vai nu izdzesties vai banaanu. savaadaak nou fan :bad_smile:
Publicēts: 14.11.11 14:34
 citēt
Kāda jēga dzēsties- dzēšanās speci uzreiz atpakaļ ar citu niku :D
Publicēts: 14.11.11 14:36
 citēt
Haiduks:Kāda jēga dzēsties- dzēšanās speci uzreiz atpakaļ ar citu niku :D

tam veel bonusaa klaat naak bilzhu nelikshana blogaa un nekauniigi gudra runaashana forumaa :bad_smile:
Publicēts: 14.11.11 14:37
 citēt

Varētu padomāt, ka esi internātā tikai pusgadu.

Parasti šo diskusiju rezultātā apbižotie sola izdzēsties un nekad vairs nenākt tur, kur tos sliktie un nesaprotošie apbižo. Daži to arī ievēro, ja nemaldos, tad Haiduks bij viens no tiem (pārīti gadus atpakaļ). :D
Publicēts: 14.11.11 14:41
 citēt
Vaards: Haiduks bij viens no tiem (pārīti gadus atpakaļ). :D

vai tad tik sen jau? :haha:
Publicēts: 14.11.11 15:09
 citēt
Lunis:
talavietis:

Ot es sad tad esmu iedomajies JAUTRI vadzetu but ja man uz galvas grasitos nakt ~200L tas ir muca ar udeni ta taa Pile pret skudras gabaritiem:):)
Līvu akvaparkā izklaide tāda- stāvi un pēc mirkļa Tev 1kubiks uz galvas
Publicēts: 14.11.11 15:12
 citēt
blaac:
Lunis:
Līvu akvaparkā izklaide tāda- stāvi un pēc mirkļa Tev 1kubiks uz galvas
taa nav Tava iecieniitaakaa un pierastaakaa?
Publicēts: 14.11.11 17:54 labots
 citēt
Vaards:

Varētu padomāt, ka esi internātā tikai pusgadu.

Parasti šo diskusiju rezultātā apbižotie sola izdzēsties un nekad vairs nenākt tur, kur tos sliktie un nesaprotošie apbižo. Daži to arī ievēro, ja nemaldos, tad Haiduks bij viens no tiem (pārīti gadus atpakaļ). :D

Naivums tavos gados- Haiduks bija un Haiduks ir :P
Ja domā, ka biju apbižojies- tu kļūdies... ar uberkrutajiem nikiem aizgājām par daudz rupībās, un bija mēslaine jaizmēž!!! Bet atpakaļ iegāju ,ne tevis dēļ, bet gan, ka brieda pasaules slavenais notikums- PELLU PIRTS... un lai nabūtu jāklausas pārstāstītais, ielogojos.
Tagad ceņšos daudziem pareizo aizgaldu neierādīt... katrs tāpat zin savu sili :D
Publicēts: 14.11.11 18:15
 citēt
Es nezinu, cik pašpārliecinātam par sevi jābūt, lai pievestu šeit piemērus ar citu darbiem un nonievātu. Totāls paškritikas deficīts?
+ Friidis!
Publicēts: 14.11.11 18:21
 citēt
..... un lai nabūtu jāklausas pārstāstītais, ielogojos.....

nu vispār jau... lai lasītu forumu nav obligāti jālogojas... "un lai nabūtu jāklausas pārstāstītais" izklausās pēc vājām atrunām... :D
Publicēts: 14.11.11 18:44
 citēt
Bildes:..... un lai nabūtu jāklausas pārstāstītais, ielogojos.....

nu vispār jau... lai lasītu forumu nav obligāti jālogojas... "un lai nabūtu jāklausas pārstāstītais" izklausās pēc vājām atrunām... :D
Pilnīgi jumts aizbraucis džekam
Publicēts: 14.11.11 21:25
 citēt
aibeks:Es nezinu, cik pašpārliecinātam par sevi jābūt, lai pievestu šeit piemērus ar citu darbiem un nonievātu. Totāls paškritikas deficīts?
+ Friidis!

Citu bildes nebūtu pareizi nonievāt, bet katrai ģimenas albuma bildītei rakstīt paskaidrojumus nav jēgas, jo īpaši tad, ja autorus tie neinteresē. Manuprāt, paškritika gan vairāk trūkst šo vājo bilžu publicētājiem, un, ja šie autori būtu apdomīgāki, tad iespējams mēs šeit redzētu vairāk labas bildes un ne tik labajām varētu arī pievērsties ar paskaidrošanu nevis iebļaut pliku "del".
Publicēts: 14.11.11 23:05
 citēt

Ja tu par mani, tad atšķirībā no tevis, es neeksistēju- es dzīvoju!!! un arī pie pirts pasāciena nedaudz roku pieliku... neesmu tas, kurš beigās, kad viss gatavs, metās pie pilna poda strēbt... te mēs atšķiramies :D. Bet tev kroku par maz , lai saprastu..,. tāpēc raksti vien savā manierē- izklausās pēc vājām atrunām :D
Publicēts: 14.11.11 23:14
 citēt
Par maz kroku... :D labs
Publicēts: 14.11.11 23:18
 citēt
Par ko te vispār ir kašķis??? :amazing:
Publicēts: 14.11.11 23:26
 citēt
Oliss:Par ko te vispār ir kašķis??? :amazing:

Te nav kašķa,runas par komentāriem vai reitingiem šeit vienmēr ir bijušas cieņā :haha:,mūžīgais dzinējs
Publicēts: 15.11.11 11:23
 citēt
Oliss:Par ko te vispār ir kašķis??? :amazing:
Par komentāriem un komentētājiem. (C) Maoss
Publicēts: 15.11.11 13:33
 citēt
feini, feini. man sāk patikt. tā teikt - dzīvība pulsē :)
Publicēts: 15.11.11 15:10
 citēt
dolldia:Par maz kroku... :D labs

nelabs ..... nodrāzta frāze, un nevietā ..... , domā pirtī atlaide būs...... :bad_smile:
Publicēts: 15.11.11 16:18 labots
 citēt
negatIvs:
dolldia:Par maz kroku... :D labs

nelabs ..... nodrāzta frāze, un nevietā ..... , domā pirtī atlaide būs...... :bad_smile:
samīļosies dvēseles radinieki un būs labi :face-kiss:
Publicēts: 15.11.11 18:14 labots
 citēt
Atslābsties mīlīši es tikai pasmējos par frāzi kā tādu, ne jau visiem vienādi nodrāžas :D :D :D ok tas ne par foruma tēmu.

Ļaunie :D
Publicēts: 15.11.11 19:23
 citēt
viss par tēmu, jo arī šeit ir komentāri, un komentētāji .....

:big_smile:
Publicēts: 16.11.11 05:31
 citēt
Vērtīgas pārdomas un atziņās, tā turpināt, ilgi. ilgi, ilgi ......
Publicēts: 16.11.11 13:28 labots
 citēt
Forša diskusija, bija interesanti palasīt, paldies komentētājiem.
Publicēts: 17.11.11 08:26 labots
 citēt
.
Publicēts: 17.11.11 09:26
 citēt
blaac:.
palika kauns? Pirms publiskas d. vienmēr vajag padomāt, it sevišķi, ja pašam nav īsti ar ko palepoties - ne zināšanu ne veikuma. Skolotājs :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas