forum.gif
Par komentāriem un komentētājiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par komentāriem un komentētājiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.11.11 09:27
 citēt
Jo sūdīgāks komentārs, jo ģeniālāks autors.
Publicēts: 17.11.11 10:41
 citēt
negatIvs:
dolldia:Par maz kroku... :D labs

nelabs ..... nodrāzta frāze, un nevietā ..... , domā pirtī atlaide būs...... :bad_smile:

Man piedodami... manā bērnībā jaf tādu lietojām... bet tā kā tajā jomā nekas naf mainījies, tātad to var lietot arī tagad, pēc 50 gadiem :P
Bet ja nepatīk, varu krieviski- Существует только один паз в мозгу от шляпи, и тот же в заднице
Publicēts: 17.11.11 11:55
 citēt
Kā te laiž!Kādu laiku nebiju apskatījies ko tad 'tauta runā par komentēšanu.Jā vells,intelektuālais līmenis aug acīm redzami!:face-grin:
Publicēts: 17.11.11 11:58
 citēt
viecha:Kā te laiž!Kādu laiku nebiju apskatījies ko tad 'tauta runā par komentēšanu.Jā vells,intelektuālais līmenis aug acīm redzami!:face-grin:

Palasi aktīvāk- augs tev vēl redzamāk :D
Publicēts: 17.11.11 12:49
 citēt
Bildes:
blaac:.
palika kauns? Pirms publiskas d. vienmēr vajag padomāt, it sevišķi, ja pašam nav īsti ar ko palepoties - ne zināšanu ne veikuma. Skolotājs :D
Savstarpēji. Pacients paspēja bildi izdzēst, skolotāj.
Publicēts: 17.11.11 13:02
 citēt
..
Publicēts: 17.11.11 15:52
 citēt
Es arī izskatās , ka tikko vienam uzkāpu uz varžacīm.......... .:face-crying::face-crying::face-crying: Varen apvainojies uz manīm........ .
Publicēts: 17.11.11 16:37
 citēt
ticigais:Es arī izskatās , ka tikko vienam uzkāpu uz varžacīm.......... .:face-crying::face-crying::face-crying: Varen apvainojies uz manīm........ .
pret jaunajiem māksliniekiem-censoņiem ir jābūt ļoti saudzīgiem! :bad_smile:
Publicēts: 17.11.11 20:09
 citēt
Ops,vēl kaujas turpinās,bet ...:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >