forum.gif
Sveiciens laimīgajai vecmāmiņai..Dansigai..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sveiciens laimīgajai vecmāmiņai..Dansigai..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.11 20:46
 citēt
Mazs cilvēciņš iet šodien dzīvē,vecmāmiņ..
Viņš nezin rūpju,nepazīst vēl naida..
Tev vajag viņā spēku iepotēt,
Lai dzīve nesamin kā skaidu..

Ar to ar apsveicam Dansigu..ar mīļa mazdēliņa piedzimšanu...:face-kiss:
Publicēts: 13.11.11 20:49
 citēt
apsveicu! :)

dansigai vajag pakonsultēties ar Frīdi - viņš esot mazbērnu bildēšanas guru
Publicēts: 13.11.11 20:53
 citēt
oi oi oi ;-))))) paljdis paljdis ;-)))

Maris, es jau nofotgorafeeju 6 st vecu cilvecinju ;-)
Publicēts: 13.11.11 20:55
 citēt
Johohoooo!!! :face-kiss: :face-kiss: :face-kiss:
Publicēts: 13.11.11 20:57
 citēt
Apsveicu!Ja kāds zinātu kā man skauž!Nu nekādi nevaru uzkniebt nevienu mazbērnu,laikam būšu neauglīgs palicis!:face-crying:
Publicēts: 13.11.11 21:02
 citēt
viecha, naac uz kursiem ;-)))))
Publicēts: 13.11.11 21:26
 citēt
Sveiciens "kolēģei"!
Publicēts: 13.11.11 21:31
 citēt
Apsveicieni! :)
Publicēts: 13.11.11 21:32
 citēt
Nu apsveiciens sirsnīgs vecmāmuļai:) Vai šis ir pirmais mazbērniņš?:) Man jau ir pieredze turpat 3 gadu garumā ar diviem dvīnīšiem:) Nu apsveicu:):face-kiss:
Publicēts: 13.11.11 21:34
 citēt
viecha:Apsveicu!Ja kāds zinātu kā man skauž!Nu nekādi nevaru uzkniebt nevienu mazbērnu,laikam būšu neauglīgs palicis!:face-crying:

Gan jau, gan jau:) tur jau tev pašam nemaz nekas nebūs "jākniebj":)
Publicēts: 13.11.11 21:40 labots
 citēt
Dansigai..
Kā tad tev tagad būs ar auklēšanu?:) Būs jāņem dalība bruņinieka audzināšanā?:)
Publicēts: 13.11.11 21:42
 citēt
letins:
viecha:Apsveicu!Ja kāds zinātu kā man skauž!Nu nekādi nevaru uzkniebt nevienu mazbērnu,laikam būšu neauglīgs palicis!:face-crying:

Gan jau, gan jau:) tur jau tev pašam nemaz nekas nebūs "jākniebj":)

Es nevaru gan,tas fakts.Bet zin,man liekas ka daļa to jauno pārāk daudz domā,kad vajag spert praktiskus soļus!Nu vismaz manējās abas kundzītes ir tik pārgudras,ka nekad nav labi,šitais neder,tagad nevar,vēl jāaizbrauc uz ārzemēm,vēl kas...un tā tas laiks ripo uz priekšu pa tukšo!A kā mēs darījām?Čiks,čiks un domāt jau par vēlu-streb nu putru pats ko ievārīji.Bet beigu beigās esmu vinnētājs,jo biju nosacīti jauns tētis-tā ap 22.Un tā ir liela priekšrocība!:face-wink:
Publicēts: 13.11.11 21:42
 citēt
pievienojos sveicējiem

.......
Publicēts: 13.11.11 21:47
 citēt
letins:Nu apsveiciens sirsnīgs vecmāmuļai:)
oj, cik šis vārds "vecmāmuļa" sirsnīgi skan! tik kaut kā galīgi neasociējas ar dansigu! :big_smile:
Publicēts: 13.11.11 21:47
 citēt
viecha:
letins: Gan jau, gan jau:) tur jau tev pašam nemaz nekas nebūs "jākniebj":)

Es nevaru gan,tas fakts.Bet zin,man liekas ka daļa to jauno pārāk daudz domā,kad vajag spert praktiskus soļus!Nu vismaz manējās abas kundzītes ir tik pārgudras,ka nekad nav labi,šitais neder,tagad nevar,vēl jāaizbrauc uz ārzemēm,vēl kas...un tā tas laiks ripo uz priekšu pa tukšo!A kā mēs darījām?Čiks,čiks un domāt jau par vēlu-streb nu putru pats ko ievārīji.Bet beigu beigās esmu vinnētājs,jo biju nosacīti jauns tētis-tā ap 22.Un tā ir liela priekšrocība!:face-wink:

Nu beiiidz..:) tad tev pie gruzīnu ilgdzīvotājiem jāiet mācībā, kā tās lietas jādara, kā notiek:) Nu jaunatne gan ir ļooti pārgudr, piekrītu, bet ir pieredze- 2 gadus atpakaļ bija ļoti pārgudra, bet nu jau sāk ieklausīties normālos praktiskos padomos:) ,tā ka nav tik traki:) Ja tu par mums doma, tad tev taisnība- mēs nedomājām pārak daudz, bet darījām gan:) Galu galā ne jau tik daudz "putru" vārījām vien.. Pašu padoms jau vien bija, neviens cits.. Baigais "plātīzeris"- es biju 2 gadus jaunaks tētis.. un likumīgs:)
Publicēts: 13.11.11 21:48
 citēt
letins:Nu apsveiciens sirsnīgs vecmāmuļai:) Vai šis ir pirmais mazbērniņš?:) Man jau ir pieredze turpat 3 gadu garumā ar diviem dvīnīšiem:) Nu apsveicu:):face-kiss:

nē - šis jau nu ir otrs ... vakar tiku steidzīgi izsaukta uz Saulkrastiem pieskatīt pirmo mazbērnu, kamēr nāk laukā otrs;-))))

letins:Dansigai..

manai meitai ir paveicies .... ja viena vecmāmiņa ir švilpaste (tb es), tad otra vecmāmiņa ir tāda,kura vinmēr ir klāt uz auklēšanu (tik cik vakar no Madonas vakarā nevarēja atjoņot - man no Rīga sun ar auto bija ātrāk) ;-)))
Publicēts: 13.11.11 21:50
 citēt
viecha:
letins: Gan jau, gan jau:) tur jau tev pašam nemaz nekas nebūs "jākniebj":)

Man pirmā meita piedzima 23jos ;-) .... a manām meitām .... abi divi mani mazbērni ir vecākajai, bet jaunākā 26gadīgā dauzās apkārt (tagad laikam pa HOlandi - man jau tās valstis jūk) un saka - ka vēl nav pienācis māsas vecums, lai domātu par bērniem ;-) (kaut gan ar džeku dzīvo kopā jau gadus 5)
Publicēts: 13.11.11 21:50
 citēt
tusne:
letins:Nu apsveiciens sirsnīgs vecmāmuļai:)
oj, cik šis vārds "vecmāmuļa" sirsnīgi skan! tik kaut kā galīgi neasociējas ar dansigu! :big_smile:

tu sakkki?;-))))))))
Publicēts: 13.11.11 21:53
 citēt
dansiga:
letins:Nu apsveiciens sirsnīgs vecmāmuļai:) Vai šis ir pirmais mazbērniņš?:) Man jau ir pieredze turpat 3 gadu garumā ar diviem dvīnīšiem:) Nu apsveicu:):face-kiss:

nē - šis jau nu ir otrs ... vakar tiku steidzīgi izsaukta uz Saulkrastiem pieskatīt pirmo mazbērnu, kamēr nāk laukā otrs;-))))

letins:Dansigai..

manai meitai ir paveicies .... ja viena vecmāmiņa ir švilpaste (tb es), tad otra vecmāmiņa ir tāda,kura vinmēr ir klāt uz auklēšanu (tik cik vakar no Madonas vakarā nevarēja atjoņot - man no Rīga sun ar auto bija ātrāk) ;-)))

Aha, tad nu nevarēsi gan no auklēšanas atbildības "izmukt"?:) Kur tad tev "bāzējas" jaunā, laimīgā māmuļa? Vai tik ne vidzemē?:) Tad būtu iemesls uzsaukt tev:)
Publicēts: 13.11.11 21:54 labots
 citēt
dansiga:
tusne:j, cik šis vārds "vecmāmuļa" sirsnīgi skan! tik kaut kā galīgi neasociējas ar dansigu! :big_smile:

tu sakkki?;-))))))))

Nu beidz, tusne.. tu nemaz nezini, cik dansiga var būt mīlīgi "pūkaina":) Kā jau vienmēr, sievietes kļūdās attiecībā viena pret otru..:)
Publicēts: 13.11.11 21:55
 citēt
letins, netaalu no riigas - Saulkrastos ;_)
Publicēts: 13.11.11 21:56
 citēt
dansiga:letins, netaalu no riigas - Saulkrastos ;_)

tas jau man tikpat kā blakus:) Būs jāiet raudzībās ,vai?:)
Publicēts: 13.11.11 21:57
 citēt
letins, uz priekshu!;-))))
Publicēts: 13.11.11 22:01
 citēt
letins:Nu beidz, tusne.. tu nemaz nezini, cik dansiga var būt mīlīgi "pūkaina":) Kā jau vienmēr, sievietes kļūdās attiecībā viena pret otru..:)
oj, te nu Tu ļoti kļūdies.. es gana labi dansigu zinu! ;)
bet tas ko teicu bij vairāk par pašu vārdu.. man "vecmāmuļa" asociējās ar sieviņu nu gadi astoņdesmit-deviņdesmit, balta galva, galvā lakatiņš, sēž uz beņķīša saulē pie mājas...
a dansiga - viņa tak vēl sprigana, pa gaisu parauta... viņa ir foršā, ašā ome! :bad_smile:
Publicēts: 13.11.11 22:02
 citēt
njaaa - tusne laikam m ani labaak zin nekā letins ;-)
Publicēts: 13.11.11 22:03
 citēt
letins:
dansiga:
tu sakkki?;-))))))))

Nu beidz, tusne.. tu nemaz nezini, cik dansiga var būt mīlīgi "pūkaina":) Kā jau vienmēr, sievietes kļūdās attiecībā viena pret otru..:)

...Dansiga parasti ir miiliigi puukaina...:big_smile:
Publicēts: 13.11.11 22:03
 citēt
dansiga:letins, uz priekshu!;-))))

Kad un kur?:)
Publicēts: 13.11.11 22:05
 citēt
tusne:
letins:Nu beidz, tusne.. tu nemaz nezini, cik dansiga var būt mīlīgi "pūkaina":) Kā jau vienmēr, sievietes kļūdās attiecībā viena pret otru..:)
oj, te nu Tu ļoti kļūdies.. es gana labi dansigu zinu! ;)
bet tas ko teicu bij vairāk par pašu vārdu.. man "vecmāmuļa" asociējās ar sieviņu nu gadi astoņdesmit-deviņdesmit, balta galva, galvā lakatiņš, sēž uz beņķīša saulē pie mājas...
a dansiga - viņa tak vēl sprigana, pa gaisu parauta... viņa ir foršā, ašā ome! :bad_smile:

Te nu Tu ATKAL kļūdies:) galīgi aplama TAVA asociācija:) ne sliktā nozīmē, protams.. :) Bet prieks vienalga ir prieks..:) par jaunu bruņinieku:) un viņa omi:)
Publicēts: 13.11.11 22:06
 citēt
letins:
dansiga:letins, uz priekshu!;-))))

Kad un kur?:)

letins, oiii - tas nu jāsarunā - bet decembra otrajaa pusē ...
Publicēts: 13.11.11 22:11
 citēt
dansiga:
letins: Kad un kur?:)

letins, oiii - tas nu jāsarunā - bet decembra otrajaa pusē ...
°
Neuzbāžos, saki uz PM:)
Publicēts: 13.11.11 22:13
 citēt
letins, naaks tuvaak - sarunasim ;-) naakamnedeelj izskrienu aarpus LV, bet liidz 15.12 jaapabeidz viens liels darbs .. a tad - runaasim ;_)
Publicēts: 13.11.11 22:14
 citēt
dansiga:letins, naaks tuvaak - sarunasim ;-) naakamnedeelj izskrienu aarpus LV, bet liidz 15.12 jaapabeidz viens liels darbs .. a tad - runaasim ;_)

Ok, dod ziņu:)
Publicēts: 13.11.11 23:20 labots
 citēt
Apsveicu!!! :face-grin:

Publicēts: 13.11.11 23:20 labots
 citēt
Nu tik būs nu tik ies valjaa Omisju arti:):) Zuminata Omit:):)
Publicēts: 13.11.11 23:23
 citēt
:)Ir iemesls:)
Publicēts: 14.11.11 00:09
 citēt
Dansiga, Tev mazbērnu drīz būs vairāk nekā fotoaparātu visā mūža garumā ;)

p.s.Kā nojauti, tas bija apsveikums :D :D :D :D
Publicēts: 14.11.11 00:12 labots
 citēt
o! sveicu ar papildinājumu un statusa maiņu :bad_smile:
Publicēts: 14.11.11 07:22
 citēt
nu, cerēsim, ka būs vecmammā (sāc pierast! :face-sad:) atsities!:grimace:
Publicēts: 14.11.11 09:01
 citēt
Izklausās, dansiga, ka tauta nemaz nezin, ka Tu jau kādu laiku esi õme.. daļa tautas domā, ka šī ir pirmā reize! :bad_smile:
Publicēts: 14.11.11 09:34
 citēt
Dansiga, apsveicu, dubultvecmamiņa! ;) :* :* :* Kolosālākie jaunumi! ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):