Nevaru te forumā ātrumā sameklēt, bet bija jau līdzīgs topiks par "delfu bildi, kur kaut kāda objekta kaut kādā atklāšanā amatpersonām galvas bija "nogrieztas" - toreiz bija visai karstas diskusijas tieši par to pašu tēmu, ka fotogrāfs nobildē un atdod pilnīgi visas bildes, bet redaktors pēc savas gaumes/patikšanas/garastāvokļa izvēlas kādu bildi ievietot...
viencmuzikanc:Nevaru te forumā ātrumā sameklēt, bet bija jau līdzīgs topiks par "delfu bildi, kur kaut kāda objekta kaut kādā atklāšanā amatpersonām galvas bija "nogrieztas" - toreiz bija visai karstas diskusijas tieši par to pašu tēmu, ka fotogrāfs nobildē un atdod pilnīgi visas bildes, bet redaktors pēc savas gaumes/patikšanas/garastāvokļa izvēlas kādu bildi ievietot...
Man jau patīk ka gudri diršās tas kuram nav ne vienas bildes pašam un niks ir izvēlēts tā lai netā pat nesazīmētu kas tas kir par dirsēju. Jā presē trāpas dažādas štruntīgas bildes, bet tam nav īpašas nozīmes jo tapat tai biles kvalitātei neviens nepieverš īpašu uzmanību. Bez tam prese ņem bildes no freelanceriem, paši savus fotohgrāfus pat necenšās uzturēt, jo pietiekami daudz jauno censoņu un ne tikai jauno censoņu bildes pat bez maxas atdotu lai tas būtu publicēts presē. Un galu galā tādas vienpusēji politiski orientētas avīželes kā Diena, necenšas neko ari uzlabot tehniski, jo kam tas vajadzīgs, da nekam, bet naudu var izkačāt ara no tā visa pasāciena. Un nevienam tur neinterese kā tā bilde izskatas , galvenais lai neatkartojas un vis. Un vispār avīzes lasīt ir banāli un neprogresīvi. Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār un neko neesmu zaudējis...
bro-tip:A. god. f-foto, izstāsti pa punktiem kas tieši Tev nepatīk šajās 2 fotogrāfijās?
Es varu pateikt kas man nepatīk pirmaja bildē, tieši tas tipiņš, jo redzēju youtubā viņu uzstajoties un izskatas ka vai nju dzemdību trauma ir bijusi, vai po žizni pasists uz augšu.
chukmasoff:Man jau patīk ka gudri diršās tas kuram nav ne vienas bildes pašam un niks ir izvēlēts tā lai netā pat nesazīmētu kas tas kir par dirsēju. Jā presē trāpas dažādas štruntīgas bildes, bet tam nav īpašas nozīmes jo tapat tai biles kvalitātei neviens nepieverš īpašu uzmanību. Bez tam prese ņem bildes no freelanceriem, paši savus fotohgrāfus pat necenšās uzturēt, jo pietiekami daudz jauno censoņu un ne tikai jauno censoņu bildes pat bez maxas atdotu lai tas būtu publicēts presē. Un galu galā tādas vienpusēji politiski orientētas avīželes kā Diena, necenšas neko ari uzlabot tehniski, jo kam tas vajadzīgs, da nekam, bet naudu var izkačāt ara no tā visa pasāciena. Un nevienam tur neinterese kā tā bilde izskatas , galvenais lai neatkartojas un vis. Un vispār avīzes lasīt ir banāli un neprogresīvi. Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār un neko neesmu zaudējis...
...parasti ar tēzēm -nelasu un neskatos nelepojas,jo tas var norādīt par cilvēka aprobežotību.
chukmasoff:Man jau patīk ka gudri diršās tas kuram nav ne vienas bildes pašam un niks ir izvēlēts tā lai netā pat nesazīmētu kas tas kir par dirsēju. Jā presē trāpas dažādas štruntīgas bildes, bet tam nav īpašas nozīmes jo tapat tai biles kvalitātei neviens nepieverš īpašu uzmanību. Bez tam prese ņem bildes no freelanceriem, paši savus fotohgrāfus pat necenšās uzturēt, jo pietiekami daudz jauno censoņu un ne tikai jauno censoņu bildes pat bez maxas atdotu lai tas būtu publicēts presē. Un galu galā tādas vienpusēji politiski orientētas avīželes kā Diena, necenšas neko ari uzlabot tehniski, jo kam tas vajadzīgs, da nekam, bet naudu var izkačāt ara no tā visa pasāciena. Un nevienam tur neinterese kā tā bilde izskatas , galvenais lai neatkartojas un vis. Un vispār avīzes lasīt ir banāli un neprogresīvi. Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār un neko neesmu zaudējis...
...parasti ar tēzēm -nelasu un neskatos nelepojas,jo tas var norādīt par cilvēka aprobežotību.
aprobežotība ir tad kad cilvēks nesmeļās informāciju noi citiem avotiem , jo TV un prese ir vienpusēja pasūtijuma informācija, ar kuru zombē sūkātājus parastos, man pietiek izlasīt plūsmās raxtu nosaukumus lai zinātu ko atvērt un lasīt un ko ne. Kas attiecas uz politiku , tad es tos procesus tāpat nevaru ietekm'[et un interesējos tikai tik lai šie procesi mani neietekmētu ar kādām likumu izmaiņām nodokļu sistēmā, un varas kuluāru intrigas man tiešām neinteresē, jo tās ir banālas un garlaicīgas cīņas starp aprobežotiem, slinkiem un psihiski nelīdzsvarotiem ļautiņiem, un vis tas šovs notiek par nodokļu maxātāju naudu.
f-foto:Chukmasoffa komentārus lasīt ir anāli un regresīvi. Es sūcu informāciju no citiem ezeriem un rūpējos, lai šis process - kā un kad Chukmasoffs raksta komentārus - mani neietekmētu.
Tur apakšā ir vārds LETA, un nu ir vienalga, kas to ir šķīlis. (c) Leta.
Nufiga nevrubajus v teksta vardu salikumā, vot nu neiebraucu, ka demogoģiski manus vardus parliek citās vietās un un v podežāh nomaina, , un saturu tad es nesaprotu.
man ne visai patīk tie rakursi, kuros redzamas nāsis un puņķi nāsīs. bet pa lielam - nav takš 1-alga, vai bilde pa atvērumu glancētā žurnālā vai pie ielenes pastmarkas izmērā avīzē, kura drukāta augstspiede uz atejas papīra.
f-foto:Šī aita ir reāla. Bet putniņš, kam, kā izskatās, ir sajucis paša dzimums, gan nav reāls. Stulba veča stulbu bazaru jau uzreiz sajūt.
Diemžēl, šī aita vairs nav reāla, bet tikai klona izbāzenis (tātad kopija kvadrātā ) Skotijas nacionālajā muzejā Edinburgā. Uz šiltes gan lasīju, ka esot īstā...
Friidis:Skotijas nacionālajā muzejā Edinburgā. Uz šiltes gan lasīju, ka esot īstā...
vismaz tikpat īsta, kā tā duraka, kura profīls krievu laikā bija uz naudas, vo, atcerējos, Ļeņina (чайку? хуйку! революция на носу! и вооцарилась тишина в доме Уляновых!) mirstīgās atliekas Mauzelejā pēc mēnesi ilgušiem mēģinājumiem viņu atdzīvināt un pēc 3X vairāk, kā vajag, formaldefīda sagrūšanas žmurikā!