forum.gif
Kas ir kvalitatīvs preses attēls un kas - attieksme caur kvalitāti?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas ir kvalitatīvs preses attēls un kas - attieksme caur kvalitāti?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.11 17:48
 citēt
Portrait professional no Nila pat sievieti varētu uztaisīt.Dzintars grūtāk padodas programmai,jo seja nav pavērsta pret objektīvu.
Publicēts: 14.11.11 18:00
 citēt
Nevaru te forumā ātrumā sameklēt, bet bija jau līdzīgs topiks par "delfu bildi, kur kaut kāda objekta kaut kādā atklāšanā amatpersonām galvas bija "nogrieztas" - toreiz bija visai karstas diskusijas tieši par to pašu tēmu, ka fotogrāfs nobildē un atdod pilnīgi visas bildes, bet redaktors pēc savas gaumes/patikšanas/garastāvokļa izvēlas kādu bildi ievietot...
Publicēts: 14.11.11 18:04
 citēt
f-foto:Cik zināms, tagad Dienu vada fotogrāfs I. Znotiņš.

Kas ir šis?
[imghttp://www.diena.lv/uploads/thumbnails/705x470/article/1392/13914982/4124821_ORIGINAL_1321265418.jpg.jpg

Vai varbūt Litai Kronei nav taisnu roku?

Tā pati Leta Ušakovu noformē šādi:

[imghttp://www.diena.lv/uploads/thumbnails/705x470/article/1392/13915038/4125236_ORIGINAL_1321276288.jpg.jpg

Vai tik ne apzināta redakcionāla politika?

Pēc šadi veidotiem, un vēl sliktāk... tauta kāra- paskati, kā pērk "Kas jauns" un citus dz-preses ievārījumus :D

Ja esi nopircis lasi un nepļāpā, ja nepatīk - nepērc :D
Publicēts: 14.11.11 18:08
 citēt
viencmuzikanc:Nevaru te forumā ātrumā sameklēt, bet bija jau līdzīgs topiks par "delfu bildi, kur kaut kāda objekta kaut kādā atklāšanā amatpersonām galvas bija "nogrieztas" - toreiz bija visai karstas diskusijas tieši par to pašu tēmu, ka fotogrāfs nobildē un atdod pilnīgi visas bildes, bet redaktors pēc savas gaumes/patikšanas/garastāvokļa izvēlas kādu bildi ievietot...
te būs: www.fotoblog.lv... principā tēmas turpinājums :D
Publicēts: 14.11.11 18:27
 citēt
jā, tas pats :D
Publicēts: 14.11.11 18:34
 citēt
ko njematies... vajag nolasiit bildes kontekstaa...
Publicēts: 14.11.11 20:19
 citēt
aicinājums preses fotogrāfiem kā kārtot lietas ar foto redaktoriem joprojām aktuāls.

fucking-great-advice.ru...
Publicēts: 15.11.11 08:53
 citēt
f-foto:
Bildes:ko njematies... vajag nolasiit bildes kontekstaa...

Nolasi un pastāsti citiem. Ko vāvuļo tukšu?
Tu tak vari pavāvuļot pilnu, pārmaiņas pēc, ne?
Publicēts: 16.11.11 23:54
 citēt
Man jau patīk ka gudri diršās tas kuram nav ne vienas bildes pašam un niks ir izvēlēts tā lai netā pat nesazīmētu kas tas kir par dirsēju. Jā presē trāpas dažādas štruntīgas bildes, bet tam nav īpašas nozīmes jo tapat tai biles kvalitātei neviens nepieverš īpašu uzmanību. Bez tam prese ņem bildes no freelanceriem, paši savus fotohgrāfus pat necenšās uzturēt, jo pietiekami daudz jauno censoņu un ne tikai jauno censoņu bildes pat bez maxas atdotu lai tas būtu publicēts presē. Un galu galā tādas vienpusēji politiski orientētas avīželes kā Diena, necenšas neko ari uzlabot tehniski, jo kam tas vajadzīgs, da nekam, bet naudu var izkačāt ara no tā visa pasāciena. Un nevienam tur neinterese kā tā bilde izskatas , galvenais lai neatkartojas un vis. Un vispār avīzes lasīt ir banāli un neprogresīvi. Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār un neko neesmu zaudējis...
Publicēts: 17.11.11 00:02
 citēt
A. god. f-foto, izstāsti pa punktiem kas tieši Tev nepatīk šajās 2 fotogrāfijās?
Publicēts: 17.11.11 00:35 labots
 citēt
Viena miglaina un pārcepta, otra statiska un autoram dikti gribējies likt uzsvaru uz Nila līdzību ar dārgo biedru Brežņevu jaunībā, IMHO. :D
Publicēts: 17.11.11 02:14
 citēt
bro-tip:A. god. f-foto, izstāsti pa punktiem kas tieši Tev nepatīk šajās 2 fotogrāfijās?

Es varu pateikt kas man nepatīk pirmaja bildē, tieši tas tipiņš, jo redzēju youtubā viņu uzstajoties un izskatas ka vai nju dzemdību trauma ir bijusi, vai po žizni pasists uz augšu.
Publicēts: 17.11.11 07:59
 citēt
chukmasoff: Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār...

Strogačā sēdi? :face-devil-grin:
Publicēts: 17.11.11 08:17
 citēt
chukmasoff:Man jau patīk ka gudri diršās tas kuram nav ne vienas bildes pašam un niks ir izvēlēts tā lai netā pat nesazīmētu kas tas kir par dirsēju. Jā presē trāpas dažādas štruntīgas bildes, bet tam nav īpašas nozīmes jo tapat tai biles kvalitātei neviens nepieverš īpašu uzmanību. Bez tam prese ņem bildes no freelanceriem, paši savus fotohgrāfus pat necenšās uzturēt, jo pietiekami daudz jauno censoņu un ne tikai jauno censoņu bildes pat bez maxas atdotu lai tas būtu publicēts presē. Un galu galā tādas vienpusēji politiski orientētas avīželes kā Diena, necenšas neko ari uzlabot tehniski, jo kam tas vajadzīgs, da nekam, bet naudu var izkačāt ara no tā visa pasāciena. Un nevienam tur neinterese kā tā bilde izskatas , galvenais lai neatkartojas un vis. Un vispār avīzes lasīt ir banāli un neprogresīvi. Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār un neko neesmu zaudējis...

...parasti ar tēzēm -nelasu un neskatos nelepojas,jo tas var norādīt par cilvēka aprobežotību.:face-wink:
Publicēts: 17.11.11 16:25
 citēt
Jolan:
chukmasoff:Man jau patīk ka gudri diršās tas kuram nav ne vienas bildes pašam un niks ir izvēlēts tā lai netā pat nesazīmētu kas tas kir par dirsēju. Jā presē trāpas dažādas štruntīgas bildes, bet tam nav īpašas nozīmes jo tapat tai biles kvalitātei neviens nepieverš īpašu uzmanību. Bez tam prese ņem bildes no freelanceriem, paši savus fotohgrāfus pat necenšās uzturēt, jo pietiekami daudz jauno censoņu un ne tikai jauno censoņu bildes pat bez maxas atdotu lai tas būtu publicēts presē. Un galu galā tādas vienpusēji politiski orientētas avīželes kā Diena, necenšas neko ari uzlabot tehniski, jo kam tas vajadzīgs, da nekam, bet naudu var izkačāt ara no tā visa pasāciena. Un nevienam tur neinterese kā tā bilde izskatas , galvenais lai neatkartojas un vis. Un vispār avīzes lasīt ir banāli un neprogresīvi. Nelasu gadus 10, tā pat kā ari TV neskatos jo tada nav vispār un neko neesmu zaudējis...

...parasti ar tēzēm -nelasu un neskatos nelepojas,jo tas var norādīt par cilvēka aprobežotību.:face-wink:

aprobežotība ir tad kad cilvēks nesmeļās informāciju noi citiem avotiem , jo TV un prese ir vienpusēja pasūtijuma informācija, ar kuru zombē sūkātājus parastos, man pietiek izlasīt plūsmās raxtu nosaukumus lai zinātu ko atvērt un lasīt un ko ne. Kas attiecas uz politiku , tad es tos procesus tāpat nevaru ietekm'[et un interesējos tikai tik lai šie procesi mani neietekmētu ar kādām likumu izmaiņām nodokļu sistēmā, un varas kuluāru intrigas man tiešām neinteresē, jo tās ir banālas un garlaicīgas cīņas starp aprobežotiem, slinkiem un psihiski nelīdzsvarotiem ļautiņiem, un vis tas šovs notiek par nodokļu maxātāju naudu.
Publicēts: 17.11.11 16:38
 citēt
f-foto:Chukmasoffa komentārus lasīt ir anāli un regresīvi. Es sūcu informāciju no citiem ezeriem un rūpējos, lai šis process - kā un kad Chukmasoffs raksta komentārus - mani neietekmētu.

Tur apakšā ir vārds LETA, un nu ir vienalga, kas to ir šķīlis. (c) Leta.

Nufiga nevrubajus v teksta vardu salikumā, vot nu neiebraucu, ka demogoģiski manus vardus parliek citās vietās un un v podežāh nomaina, , un saturu tad es nesaprotu.

A leta vai kas cits pofig, otstoiniks.
Publicēts: 17.11.11 17:36
 citēt
Tas tak Jurčik-Purčiks, laikam citos čatos apnicis un kaitborda sezona arī beigusies....:big_smile:
Publicēts: 20.11.11 17:06
 citēt
Zin, ko!? Šitās tavas muļķības, ar kurām mēģini projicēt sevi kā baigo spečuku, nafig nevienu neinteresē, labāk krati pats savā nodabā, ne publiski!
Publicēts: 21.11.11 19:38
 citēt
man ne visai patīk tie rakursi, kuros redzamas nāsis un puņķi nāsīs. bet pa lielam - nav takš 1-alga, vai bilde pa atvērumu glancētā žurnālā vai pie ielenes pastmarkas izmērā avīzē, kura drukāta augstspiede uz atejas papīra. :grimace:
Publicēts: 21.11.11 19:40
 citēt
f-foto:Dollijas putna (nevis aitas, kā klasikā) nervozitāte liek atgriezties. Kas par lietu, ko kliedz? Par bildi izsakies!

Kādu vēl, fak, bildi?
Publicēts: 21.11.11 19:58 labots
 citēt
dolly-bird:
f-foto:Dollijas putna (nevis aitas, kā klasikā) nervozitāte liek atgriezties. Kas par lietu, ko kliedz? Par bildi izsakies!

Kādu vēl, fak, bildi?

:face-grin: :face-wink: :face-crying:
Publicēts: 22.11.11 10:28
 citēt
f-foto:Šī aita ir reāla. Bet putniņš, kam, kā izskatās, ir sajucis paša dzimums, gan nav reāls. Stulba veča stulbu bazaru jau uzreiz sajūt. :)

Diemžēl, šī aita vairs nav reāla, bet tikai klona izbāzenis (tātad kopija kvadrātā :face-smile:) Skotijas nacionālajā muzejā Edinburgā. Uz šiltes gan lasīju, ka esot īstā...:face-wink:
Publicēts: 23.11.11 10:49 labots
 citēt
Friidis:Skotijas nacionālajā muzejā Edinburgā. Uz šiltes gan lasīju, ka esot īstā...:face-wink:

vismaz tikpat īsta, kā tā duraka, kura profīls krievu laikā bija uz naudas, vo, atcerējos, Ļeņina (чайку? хуйку! революция на носу! и вооцарилась тишина в доме Уляновых!) mirstīgās atliekas Mauzelejā pēc mēnesi ilgušiem mēģinājumiem viņu atdzīvināt un pēc 3X vairāk, kā vajag, formaldefīda sagrūšanas žmurikā! :face-smile:
Publicēts: 24.11.11 15:44 labots
 citēt
Šete jums pareizā preses bilde:

Šodienas LA.
Publicēts: 30.01.17 11:45
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas